ErvaringenSite

  Ervaringen Meubelklik.be

  Je kent het vast wel, je bent op zoek naar dat ene nieuwe meubel, de nieuwste aanwinst voor je huis. Je wil natuurlijk iets dat bij je interieur past en niet gewoon de standaard meubels die iedereen heeft. Maar waar kan je inspiratie op doen en een bestelling plaatsen zonder uit je huis te moeten komen? Het kan bij Meubelklik.be! Wil je weten wat echte klanten vinden van het aanbod en de service van Meubelklik.be? Lees dan snel de reviews op ErvaringenSite!

  Over Meubelklik.be

  Meubelklik.be is een online webshop waar je meubels en decoratie kan bestellen. Je vindt er alles van stoelen, zetels, tafels, kasten, meubels voor de slaapkamer en voor het kantoor. Verder vind je er ook nog verlichting, tapijten en decoratie voor de tuin. Ze hebben een breed aanbod met verschillende stijlen. Je vindt er vast wel je nieuwste aanwinst voor je huis.


  De service van meubelklik.be

  Diensten van Meubelklik.be


  Op Meubelklik.be kan je veilig betalen met overschrijving, kredietkaart of PayPal. Ze bieden ook gratis levering aan en je krijgt nog eens 200 dagen retourrecht! Alle producten worden ook geleverd met twee jaar garantie op constructiefouten.

  Omdat ervaring en gevoel met een meubelstuk een doorslaggevende factor zijn heeft Meubelklik.be ook een testcenter. Online kan je je artikel reserveren in het testcenter en een afspraak maken. Ter plaatse kan je dan het stuk uittesten en meer informatie verkrijgen van één van de werknemers.

  Klachten of vragen voor Meubelklik.be

  Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Je kan de klantendienst telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdagvoormiddag. Van maandag tot donderdag zijn ze bereikbaar vanaf 8u30 tot 17 uur. Op vrijdag zijn ze te bereiken vanaf 8u30 tot 12 uur. Je kan ook altijd een e-mail sturen of contact opnemen via het online invulformulier dat je op de website vindt. Meubelklik.be is actief op Facebook en Instagram.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Meubelklik.be? Heb je zonet je nieuwe zetel ontvangen en ben je er echt super blij mee? Laat het zeker weten! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in hoe vlot de bestelling en levering verliepen. Schrijf een review op ErvaringenSite! Zo geef je potentiële klanten van Meubelklik.be een goed beeld over welke service ze mogen verwachten van meubelklik.be en wat hun aanbod is.

  Denk je eraan om een bestelling te plaatsen bij Meubelklik.be? Lees dan zeker enkele reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Meubelklik.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Meubelklik.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Meubelklik.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Meubelklik.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Meubelklik.be actief?

  Meubelklik.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Meubelklik.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.