ErvaringenSite

  Ervaringen Meubeltrefpunt.be

  Op zoek naar leuke meubelen van hoge kwaliteit voor een kleine prijs? Kijk eens op meubeltrefpunt.be. Je vindt er alle meubelen die je nodig hebt om je huis prachtig en stijlvol in te richten. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van meubeltrefpunt lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Meubeltrefpunt.be

  Meubeltrefpunt.be is een online meubelwinkel die gevestigd is in Temse, België. De meubelen worden in heel België en Nederland gratis geleverd. Het bedrijf maakt deel uit van het Nederlandse bedrijf, People and Trade Alliance BV. Meubeltrefpunt.be wil verschillende zaken samenbrengen: online bestel- en bespaargemak, moderne kwaliteitsmeubelen en een toegewijde persoonlijke service voor al haar klanten. Meubeltrefpunt is één van de eerste online winkels die nieuwe meubelen aanbiedt zonder dat je ze eerst kan bezichtigen in een showroom. Jouw woning wordt de showroom!


  Ontdek hier één van de vele producten van Meubeltrefpunt!

  Diensten van Meubeltrefpunt.be

  Meubeltrefpunt is dé website waar je voor een goedkope prijs prachtige meubelen kan kopen. Meubelen worden op grote schaal ingekocht en centraal opgeslagen, dat zorgt ervoor dat ze de producten aan een goede prijs worden geleverd. Elke bestelling wordt ook gratis geleverd in België en Nederland. je vindt bij Meubeltrefpunt meubelen voor in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, badkamer, hal en voor op kantoor. Meubeltrefpunt heeft ook altijd enkele promoartikelen in de aanbieding en solden. Alle meubelen worden uit voorraad geleverd binnen 7 tot 10 werkdagen.

  Klachten of vragen voor Meubeltrefpunt.be

  Heb je vragen of een klacht over Meubeltrefpunt.be? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon (van maandag tot donderdag van 8 uur tot 16 uur en op vrijdag van 8 uur tot 13u30), e-mail, per brief of via een online contactformulier op de website.

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Meubeltrefpunt.be? Heb je er je smaak gevonden zodat je woning er nu prachtig uitziet? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Meubeltrefpunt.be. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Meubeltrefpunt.be? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Meubeltrefpunt.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Meubeltrefpunt.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Meubeltrefpunt.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Meubeltrefpunt.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Meubeltrefpunt.be actief?

  Meubeltrefpunt.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Meubeltrefpunt.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.