ErvaringenSite

  Ervaringen Meubis

  Ben jij op zoek naar nieuwe meubels, die echt bij jouw persoonlijkheid passen. En wil je hier niet teveel voor betalen? Kijk dan zeker even bij Meubis. Hier vind je recensies en ervaringen van andere klanten die al eerdere hun interieurwensen vonden bij deze webshop.

  Wat is Meubis

  Meubis is een online winkel. Maar niet zomaar een winkel. Deze webshop is specialist in het aanbieden van kwalitatieve en goedkope meubels. Sinds 2010 willen ze gezellig en kwalitatief wonen voor iedereen bereikbaar maken. Niet alleen door de mooiste, leukste en meest trendy artikelen slim in te kopen, maar door uitmuntende service en persoonlijk contact te bieden. Hier kun je terecht voor het inrichten van je woonkamer, maar ook voor de nieuwe inrichting van je kantoor of nieuwe restaurant.

  IK BEN VERLIEFD - VERHUIS VLOG #3

  Voor wie is Meubis

  Je shopt online bij Meubis als jij gezellig wilt wonen, zonder daarbij in te hoeven leveren op kwaliteit. Je shopt hier als je wilt dat je meubels aansluiten bij wie jij bent. Jouw inrichting is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Je komt bij Meubis als je op zoek bent naar inspiratie. Hier kun offline in Maldegem terecht voor de nodige inspiratie in hun showroom, maar online kun jij ook je ogen uitkijken in de uitgebreide collectie van deze webshop.

  Waarom kies je voor Meubis

  Je kiest voor deze winkel, omdat je gaat voor functionele meubels die bij jou en je interieur passen. Naast de goede prijs-kwaliteit verhouding is het uitgebreide assortiment van Meubis ook een groot voordeel. Je shopt hier makkelijk en snel alles wat je nodig hebt. Ze hebben hier starterspakketten, voor als je net begint. Maar ze hebben ook alles voor het finetunen van jouw interieur. In welke categorie ga jij als eerst een kijkje nemen? Eetkamer, Woonkamer of Slaapkamer? Of wil je liever eerst even kijken naar alle leuke producten die te zien zijn bij de pagina’s over Tuin & Terras, Keuken en badkamer? Take your pick!

  Voordelen van shoppen bij Meubis

  Online winkelen is makkelijk en snel, dat is bij deze winkel niet anders. Maar wist je dat ze nog meer voordelen bieden? Zo wordt jouw bestelling altijd gratis geleverd in de Benelux en is zelfs levering in Frankrijk mogelijk. Daarnaast bieden ze gratis stockage en de beste prijs-kwaliteitverhouding. En wil je er nog even over nadenken voor je een definitieve beslissing maakt? Bij Meubis heb je altijd dertig dagen bedenktijd. En ook na je aankoop kun je nog op hen rekenen. Je hebt namelijk altijd twee jaar garantie op jouw aankoop. Zo kun je met een gerust hart online winkelen bij deze webshop.

  Contact opnemen met Meubis

  Als je ergens meer over wilt weten kun je altijd even kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Daar vind je onder andere antwoorden op vragen over bestellingen, levering, bezorging, afhalen, betaalmogelijkheden, retouren en meubelen. De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag hier tussen staat. Is dat niet zo? Dan kun je op een heleboel verschillende manieren in contact komen met Meubis, hieronder vind je de mogelijkheden:
  - Stuur je bericht via het contactformulier
  - Bel deze webshop op. Dat kan van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur.
  - Heb je tijdens de tijden van de telefonische klantenservice geen tijd, dan kun je hen het beste mailen op support@meubis.be
  - Je kunt gebruik maken van de Livechat, het venster hiervoor komt omhoog wanneer je op de website bent.
  - Stuur hen een bericht via social media. Ook hier kun je zelfs nog kiezen welk medium je voorkeur heeft: kies je voor Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest?

  Ervaringen van anderen met Meubis

  Meubis is een webshop die Benelux-breed opereert. Ze hebben dus veel verschillende soorten klanten. Ben jij een van die klanten? Dan zijn andere mensen heel erg nieuwsgierig naar jouw ervaringen. Hoe heb jij het bestellen bij Meubis beleefd? Kon je makkelijk vinden wat je zocht, kon je veilig betalen en werd alles netjes en op tijd bij jouw thuis afgeleverd? Naar dit soort meningen zijn mensen op zoek. Heb je heel even de tijd om jouw beoordeling van Meubis te delen met hen? 

  Wat vinden klanten eigenlijk van Meubis? Lees hun ervaringen en verhalen in reviews en oordeel zelf: hoe goed is meubelwinkel Meubis echt?

  Meubis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

  5.4
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  4.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  bed / zetel / salon tafel / TV tafel

  Prijs kwaliteit is Meubis voor ons de ideale meubel winkel.

  Tijdens de aankoop werd van elk artikel een professionele uitleg gegeven. Alsook werd meegedacht in ons verhaal en werden er steeds alternatieven aangeboden.

  Ook de levering werd perfect op de afgesproken datum uitgevoerd.

  Wij keren zeker terug.

  Door: Ward Diricks21-11-2019
  Vriesacker Freddie16-09-2020

  Kan er bij de reviews ook vermeld worden of meubis de klant gevraagd heeft om deze te plaatsen, al of niet tegen betaling? Betaalde reviews geven namelijk een vertekend beeld en ruiken sterk naar omkoperij ...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Een leuke puzzel

  3 jaar geleden besteld. Dinsdag besteld, maandag erop netjes in huis. Wel wat moeilijkheden gehad met de handleiding maar uiteindelijk is het wel goed gelukt. Verpakking was niet super, maar binnenin zat toch alles wat nodig was en zonder enkele beschadiging.

  Door: Lander D. 21-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Zetel

  Van de aankoop van mijn zetel tot de levering van mijn zetel kan ik geen enkel min punt omschrijven! Ik heb gemakkelijk mijn zetel gevonden op de webshop hij is mooi op tijd geleverd zodat alles vlot verliep voor de opening van mijn nieuwe zaak!

  Door: Bieke janssen21-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Hoeksalon en 1 zit

  Ik heb een hoeksalon en een 1 zit gekocht bij Meubis. Perfecte tijd van leveren perfecte zetel. Alleen maar positieve ervaring. Prijs kwaliteit zeker dik ok!! Bedankt Meubis!!

  Door: Sofie15-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Boxspring

  Een boxspring besteld bij meubis in Maldegem. De afgesproken dag van levering geen levering. Boxspring wordt blijkbaar niet meer geleverd.. Nieuwe besteld. Week van levering weer niets. Nu toch wel al 5maanden verder. Ik kan het verstaan door omstandigheden dat het soms moeilijk is voor meubis en de leverancier. Maar problemen zijn er om opgelost te worden

  Door: Cedric 23-09-2020
  Cedric 23-09-2020

  Het aanbod van meubis is wel top! Lang gezocht en veel vergeleken. Prijs kwaliteit is ook top. Juist dat wachten en dan weer uitstellen. 2x geen verwittiging dat de levering niet doorgaat. Totaal niet correct.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Eetkamer Jerry

  Triest hoe communicatie verloopt, als die er al is ...
  Gisteren (13/09/20) een mail gekregen dat ze vandaag (14/09/20) bericht gingen laten voor levering tegen het einde van de week (week38). Juist, niets meer gehoord... Vandaag dan een sms gestuurd en weer ... niets meer vernomen. Heb bij aankoop van onze eetkamer meteen het volledige bedrag betaald met de woorden "heb er het volste vertrouwen in". Gaan ze dit vertrouwen beschamen of komt het de komende 4 dagen, van deze week, nog in orde? Voor communicatie krijgen ze zeker geen enkele ster. Of ze nog sterren zullen krijgen voor het verdere verloop valt nog af te wachten ...
  Update (14/09/20): Nog steeds geen antwoord gekregen, maar de dag is nog maar half. Wat me wel is opgevallen, is dat onze eetkamer opeens van de website verdwenen is. Nu ja, de pagina, met de door ons gekozen eetkamer is opgeslagen en uitgeprint. Ik ben inmiddels begonnen met een dossiertje aan te leggen want mijn vertrouwen zit diep onder nul nu. Gaat er een andere eetkamer verschijnen, op de website, met dezelfde naam? Moeten we ons verwachten aan een andere aanbieding? Ik blijf updaten bij iedere gebeurtenis ... (Via Google afbeeldingen zie ik nu dat "eetkamer Jerry" als UITVERKOCHT staat afgebeeld).

  Door: Vriesacker Freddie16-09-2020
  Vriesacker Freddie16-09-2020

  Bij mijn bovenstaande review staat aangemerkt dat ik er opnieuw zou kopen. Dat moet uiteraard "NEEN zijn ...

  Vriesacker Freddie16-09-2020

  Ook hier weer zeer veel negatieve ervaringen, op trustpilot idem dito en daar kan je zien of ze de klant gevraagd hebben een review te plaatsen. Positieve reacties moet men trouwens negeren, zijn doorgaans reacties door meubis zelf gevraagd aan de klant, al of niet mits betaling. Omkoperij dus en waardeloos ... Misschien moeten we als gedupeerden de krachten bundelen en een advocaat raadplegen, die langs juridische weg dit "bedrijf" eens met de neus op de feiten drukt. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar (ik heb al een 4-tal telefoonnummers op naam van dit bedrijf gevonden en allen zijn ze niet meer in gebruik, waarom?) klantenzone op de website werkt niet (zijn zogezegd aan de website aan het werken), email beantwoorden ze als ze er eens zin in hebben en als ze antwoorden schuiven ze alles weer met een week of meer vooruit, zijn ze weer eventjes gerust. Ze verkopen ook spiegels, zouden ze er zelf nog in durven kijken ...

  Vriesacker Freddie17-09-2020

  Donderdag 17/09/20: Een misnoegde e-mail gestuurd en luttele minuten later een sms. Mijn kristallen bol was zeer helder en vertelde me dat er uitstel in de lucht hing. Lees mee: Goedemiddag Freddie, De levering van je bestelling had deze week moeten plaats vinden, echter kon de levering hiervan niet doorgaan. We hebben dit jammer genoeg nog niet ontvangen van onze leverancier. Van zodra dit binnen is, houden we je op de hoogte voor levering. Onze excuses voor het laattijdig antwoord, we komen helaas wat achter op onze berichten en proberen dit zo spoedig mogelijk bij te werken. Met vriendelijke groeten Team Meubis Mijn antwoord: Beste, Het is dus zoals ik in mijn sms schreef van uitstel, naar uitstel, naar ... De vele negatieve reviews op internet bevestigen mijn vermoeden. Nu, ik wens niet mee te gaan in dit verhaal. Indien u onze eetkamer niet geleverd hebt tegen uiterlijk 01/10/2020 zal ik u aangetekend in gebreke stellen en het gestorte bedrag, zijnde 1.157,00 euro, terug vorderen. Mvg, freddie.

  Vriesacker Freddie19-09-2020

  Raar toch hoe oudere reviews plots bovenaan komen te staan, tof tot nadenken...

  Cedric23-09-2020

  Hallo Freddie, Daar heb je wel gelijk in dat het raar is dat de oudere reviews bovenaan staan. Ik heb ook problemen met meubis en de communicatie en hun leverancier. Een boxspring besteld en enkele maanden gewacht op een bericht voor levering. Deze ging geleverd worden 15 augustus. De dag verlof gepakt en thuis zitten wachten. Savonds keek ik in mijn mailbox. De boxspring kon niet meer geleverd worden. Hij is volledig uitverkocht.. Precies of ze wisten het niet vroeger. Dan een andere boxspring besteld die ons wel aanstond. Week 39 was afgesproken. Nu zitten we in de helft van week 39. Een mailtje gestuurd. Wel vlug antwoord gehad. Maar ook geen geruststellend antwoord. Weer wachten.. Midden à eind oktober.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Hoeksalon Armando

  Heel tevreden. Ook een heel grote korting kunnen bemachtigen op een actie van dit model en tijdig geleverd. Ontbrak een schroefje maar deze werd 3 dagen erna per post bezorgd.

  Door: Barry P. 20-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Eettafel Orange

  Heel tevreden over ons eettafel & stoelen. 2 keer op tijd geleverd, en helemaal naar wens.

  Door: Vanhaeverbeke 07-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Gewoon goed

  Goede winkel en vriendelijk.

  Door: Jasper21-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Tafel kast tv meubel salontafel

  Ik wil jullie allemaal waarschuwen voor dit scam bedrijf! Ik heb speciaal een google account aangemaakt om iedereen te kunnen waarschuwen voor deze dieven! We hebben rond de 900€ besteld aan meubels omdat we gingen verhuizen en alles nieuw nodig hadden. Om ons geld te ontvangen werkt Meubis goed mee maar daarna krijg je er alleen maar miserie voor! Na 5 maanden hebben we nog altijd niets ontvangen. Er werd ons meerdere keren een levering beloofd waardoor we steeds een dag vrij moesten nemen en steeds kwam er de dag zelf een mail dat de levering niet door kon gaan. Van de baas of medewerkers zelf moet je geen excuses verwachten want het is steeds iemands anders fout waar door er niet geleverd kan worden. Ook heb ik zeker 15 keer contact moeten opnemen met klantendienst die niet alleen ongelofelijk veel taalfouten maken maar ook GEEN ENKELE hulp bieden. Het is schandalig dat dit bedrijf nog verder mag gaan ondanks het echte dieven zijn. Danku Meubis dat ik als hoogzwangere vrouw al 5 maanden in een leeg huis zit! Reeds heb ik mijn geld terug gevraagd en ik hoop dat niemand dezelfde fout maakt om bij dit bedrijf te bestellen!!!!

  Je veux vous avertir de cette entreprise d'escroquerie! J'ai spécialement créé un compte Google pour avertir tout le monde de ces voleurs! Nous avons commandé pour environ 900 € de meubles car nous déménagions et avions besoin de tout nouveau. Pour recevoir notre argent, Meubis coopère très bien, mais après cela, vous n'aurez que la misère! Après 5 mois, nous n'avons toujours rien reçu. On nous a promis une livraison plusieurs fois, de sorte que nous devions toujours prendre un jour de congé et un e-mail est venu le jour même que la livraison ne pouvait pas se faire. Vous ne devriez pas vous attendre à des excuses de la part du patron ou des employés eux-mêmes, car c'est toujours la faute de quelqu'un d'autre qui ne peut être livrée. De plus, j'ai dû contacter le service client au moins 15 fois qui non seulement fait une quantité incroyable d'erreurs linguistiques, mais n'offre AUCUNE aide. Il est scandaleux que cette entreprise soit autorisée à aller plus loin en dépit d'être de vrais voleurs. Merci Meubis car en tant que une femme enceinte, je suis dans une maison vide depuis 5 mois! J'ai déjà demandé mon argent et j'espère que personne ne fera la même erreur en passant commande auprès de cette société !!!!

  I want to warn you all about this scam company! I have specially created a google account to warn everyone about these thieves! We ordered around 900 € worth of furniture because we were moving and needed everything new. To receive our money Meubis cooperates very well, but after that you will only get misery! After 5 months we still have not received anything. We were promised a delivery several times, so that we always had to take a day off and an e-mail came the day itself that the delivery could not go through. You should not expect any excuses from the boss or employees themselves because it is always someone else's fault that cannot be delivered. Also I have had to contact customer service at least 15 times who not only make an incredible amount of language errors but also DO NOT offer ANY help. It's outrageous that this company is allowed to go further despite being real thieves. Thank you Meubis that as a pregnant woman I have been in an empty house for 5 months! Already I have asked for my money back and I hope no one makes the same mistake to order from this company !!!!

  Door: Mari sh21-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  bed en matras en lattenbodem

  Als ik geen ster kon geven deed ik het. Livechat die de helft van de tijd werkt en enkel te bereiken via mail. Bestelling dateert van december 2019. Ik kreeg bericht dat er geleverd werd. Niemand komen opdagen. Verschillende keren gechat die dag. Telkens kreeg ik het antwoord: ze zijn onderweg. U bent de laatste waar er geleverd wordt. Zo hebben ze mij laten wachten tot 12 uur 's nachts en de ganse dag verlof genomen. Geen enkel excuus, ook geen enkele uitleg voor gekregen waar het mis is gegaan. Ik kreeg een bericht dat ze de fout in mijn schoenen wilden steken. Wat een service, hier alleen al voor betekent dat ze totaal niet met klanten om kunnen. De 2de poging werd enkel matras en lattenbodem geleverd, geen bed. Nu zijn we ondertussen juli en nog steeds geen bed. Je krijgt wel berichten om hun een goede beoordeling te geven waarbij je 10 euro op zou verdienen. Als je zo je klanten moet verdienen.... Gisterenavond nog eens gechat en kreeg ik als antwoord dat ze het geld teruggestort hebben . Ik zou hier op de hoogte van gebracht zijn, niets gehoord en niets gezien. Anders zou ik toch niet vragen waar mijn levering blijft? Ze hebben het geld maar teruggestort omdat ze niet weten of het nog geleverd zou kunnen worden. Nu zit ik hier met matras en lattenbodem...

  Door: thuisje14-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zetel kasten tafel stoelen bed

  Als ik geen ster kon geven deed ik dat.
  Als ik geen ster kon geven deed ik dat.
  September 2019 nieuwe zetel kasten tafel stoelen bed.
  November alles geleverd helaas zetel niet juist. Direct contact opgenomen. Ging dit ook oplossen. We mochten deze gebruiken tor we de nieuwe hadden
  Tot 2 maal toe verlof genomen op het werk want jullie ging komen leveren. Helaas niemand gezien. Tussendoor jullie proberen te bereiken via alle mogelijke wegen. Bijna tot nooit geen antwoord. Want een slechte klantendienst. We zijn ondertussen juli 2020. Nog altijd niks.
  Jammer want ouders en schoonouders gingen ook kopen maar geen vertrouwen meer !!!

  Door: Lobke pattyn 09-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  salontafel

  meubis houd zich nooit aan de leveringsdatum!
  ik vroeg vriendelijk om mijn meubels op een donderdag te leveren maar houden geen rekening met de wensen van hun klanten .
  communicatie is een ramp
  spijtig dat dit de enige webwinkel is dat ze mijn meubels verkopen anders was ik al lang op een ander geweest

  Door: emely15-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Slaapkamerkast Lotto Lava - orderdatum 15/9/2019

  Besteld op 15/9/2019
  Levering geplant in week 42
  * wij krijgen geen info wanneer er geleverd gaat worden. Moet er zelf contact voor zoeken. Maar dit gaat niet telefonisch... Dit moet allemaal via mail !
  * Door omstandigheden kunnen ze niet leveren. Problemen in het fabriek, bla bla bla
  Afspraak : korting van 10% en een nieuwe levertermijn. Levering zou nu week 50 gebeuren.
  * Zeer laat krijgen wij weer de mededeling dat de levering niet kan doorgaan.... Nog altijd problemen met de fabriek waar ze de kast maken. BLA BLA BLA
  * Ze proberen een andere kast aan te bieden. Een die helemaal niet lijkt op het geen we besteld hebben. Uiteraard willen we deze niet.
  Compentatie. nogmaals -10% en gratis montage.
  Nieuwe leverweek wordt 7 van dit jaar 2020.
  Vorige week een mail gestuurd omdat we nog niets gehoord hadden. Dag daarna een mail voor levering op zaterdag 8/2
  * Vandaag 5/2 kreeg ik telefoon, een franstalige die zeer gebrekkig NL kon. Hij stond voor onze deur met onze kast ???? Ik was op het werk. Duidelijk gemaakt dat de afspraak op zaterdag was 8/2 en niet vandaag.

  Vandaag terug een mail van Dimitri Samaras….

  Dimitri Samaras (Meubis)
  5 feb. 14:53 CET
  Hi Matty

  Ik zag dat ze dit voor vandaag ingepland hadden maar gemist waren van datum.
  Vandaar dat ze er vandaag stonden.

  Levering kan zaterdag maar de montage is wel niet mogelijk.
  Laat je iets weten?
  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Service medewerker - Service client
  Koning Leopoldlaan 83 bus 2, 9990 Maldegem
  Tel: +32 (0)50 82 05 59 @: dimitri@meubis.be
  Bezoek onze shop www.meubis.be
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief


  Uiteraard heb ik hem geantwoord.

  Matty Ulenaers
  5 feb. 18:09 CET
  Beste Dimitri,
  Na al de miserie die we al gehad hebben met deze bestelling, komt er dit nog eens bij ?
  Jullie sturen een mail voor een levering van zaterdag. Wetende dat jullie ook moeten zorgen voor de montage.
  Wij bevestigen deze mail. Nu kom je af dat jullie niet kunnen zorgen voor de montage, ook al was dit afgesproken.
  Wij hebben onze afspraken voor zaterdag allemaal speciaal afgezegd voor deze levering en montage.
  Op de overeenkomst (het nieuwe factuur) staat duidelijk dat jullie ook voor de montage zullen zorgen.
  Wij zitten al maanden zonder kleerkast. Ik verwacht dat u zorgt dat de afspraak die je gemaakt hebt nu ook geregeld wordt. En dat er zaterdag een persoon is om ook de montage uit te voeren.
  Het is niet leuk om op deze manier te communiceren en te onderhandelen. De na-service is niet ok. En dat dit alleen maar langs email gebeurd is zo klant onvriendelijk. Ik heb daar geen woorden voor. Het is ook niet omdat jullie fouten maken, dat wij daar de dupe van moeten zijn. Ik hoop dat jullie eindelijk jullie verantwoordelijkheid opnemen en zorgt dat dit voor zaterdag allemaal in orde komt.
  Als dit niet zo is zal ik gans mijn dossier over maken aan de ombudsman van test-aankoop.
  Vriendelijke groeten,
  Matty

  Onze vriend Samara stuurt terug een mail en spreekt zich dan tegen...

  Dimitri Samaras (Meubis)
  5 feb. 18:16 CET
  Hi Matty

  We waren reeds 3 dagen vroeger - werd nochtans voor gebeld hoor.
  Vind het vreemd dat er dan ineens ook nog over zaterdag gesproken wordt.

  Ik zal bekijken wat mogelijk is maar zaterdag lukt een montage zeker niet.
  De montages zijn altijd op woensdag deze maand. Dus een andere woensdag zou eventueel een optie zijn?

  Wij hebben een onderzoek gedaan richting telefonisch en contact via mail bij een hele groep mensen uit 4 verschillende landen.
  De keuze om de telefoon af te schaffen lag eerder bij hen dan bij ons. We kunnen zo wel snel reageren en antwoorden en een oplossing bekijken ipv alles herhaaldelijk te moeten uitleggen zonder vooruitgang te boeken.
  Daarnaast werken we ondertussen ook al met meer mensen op de service afdeling waardoor alles gewoon kan opgevolgd worden vanop kantoor of remote en het dus veel sneller behandeld kan worden.
  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Service medewerker - Service client


  Ik heb hem opnieuw geantwoord;

  Beste Dimitri,

  Zie mail die jullie hebben gestuurd.
  En zie ook regel TWEE ivm de montage !
  Hou jullie aan je afspraken !

  Jullie waren 3 dagen vroeger …. Ja maar dat was niet de afspraak ! Ik was uiteraard op het werk !
  Je beweert nu ook nog dat jullie ons hiervoor gebeld hebben ?? Raar maar ik heb geen telefoon gehad. Welk nummer zou in mijn geschiedenis moeten staan dat ik kan zien dat ik jullie telefoon gemist heb. Er staat ook geen bericht in mijn antwoord apparaat. Vandaag kreeg ik telefoon dat ze inderdaad voor mijn deur stonden. Iemand die frans sprak.

  Jullie onderzoek is duidelijk kwatsh, het is wel duidelijk dat de beslissing die door jullie beleid is gekozen zever is.
  Jullie verliezen geen tijd… Maar wij als klant hopen. En natuurlijk is het aan de telefoon niet plezant, als jullie een klant hebben die jullie niet naar afspraak en behoren behandelen.

  Meestal eindig ik met vriendelijke groeten, maar dat begint mij héél moeilijk te worden.

  Matty Ulenaers

  UW AFSPRAAK VOOR LEVERING


  Hi,

  Met dit mailtje laten we je graag weten dat de levering van jouw bestelling op naam van ULENAERS kan geleverd worden op zaterdag 8 februari 2020, tussen 11-15 uur.

  Belangrijk voor iedereen die ook een montage heeft besteld: de monteur is niet dezelfde persoon als de chauffeur die komt leveren. De monteur komt uiteraard op dezelfde dag, maar dit mogelijks iets later op de dag.


  ► BETALING

  • Het resterend saldo van € 151,28 mag cash aan de chauffeur betaald worden. (Indien dit bedrag €0,00 is, hoeft er uiteraard niets meer betaald te worden).

  • Wens je liever veilig online te betalen dan kan dit met een betaallink. Stuur ons hiervoor gerust een mailtje.


  ► OPGELET!

  Deze afspraak wordt pas definitief ingepland van zodra we jouw bevestiging hebben ontvangen. Dit kan je heel eenvoudig doen door op dit mailtje te antwoorden, of ons een mailtje te sturen op support@meubis.be. Geen bevestiging, is geen levering.

  ► DEADLINE!

  De deadline om deze afspraak te bevestigen is donderdag 6 februari 2020 om 12uur 's middags.

  Mocht deze afspraak voor jou niet lukken, vragen we om dit ook even te laten weten per mail, zodat we de levering opnieuw kunnen inplannen. Let wel, de eerstvolgende afspraak zal pas mogelijk zijn na minstens 7 dagen.


  Per mail en op live chat steeds bereikbaar.

  Ik ben benieuwd wat voor reactie ik nu weer ga krijgen.
  Maar ik zie in de reviews dat ik niet de enige ben met deze verschrikkelijke slechte service van Meubis.

  Ik hoop nog altijd dat zaterdag alles is opgelost....


  Door: mattheus Ulenaers05-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  BLIJF ER WEG !!!!!!

  BLIJF ER WEG !!!!!!!!!
  Ik zou ons verhaal hier kunnen neerschrijven maar is identiek aan alle negatieve revieuws die reeds verschenen zijn .
  Maanden aan een stuk beloftes maar vooral leugens .
  En als er dan nà 9 maand en een nà een gedwongen wijziging van slaapkamer keuze , uiteindelijk toch onvolledig geleverd wordt , zit er nog een bedplank bij dat in 2 is . Wordt gewoon aan elkaar genageld voor de montage !!!!

  Zelf in de beoordeling dwingen ze je minstens 2 sterren te geven !!!!!!!

  Door: Blockhuys-Callebaut12-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Na 8 maanden nog niets in huis, zij geven het al op! zeggen gewoon dat ik maar naar een ander moet...

  Ik heb slaapkamerset Fien (levertermijn 6-12 weken), matras Gouverneur (levertermijn 2-4 weken) en lattenbodems Zittara (levertermijn 1-3 weken) besteld op 31/07/2018.

  Tot op heden (10/03/2019) NOG NIETS ONTVANGEN!

  Op 01/08/2018 krijg ik per e-mail bevestiging van deze bestelling, deze werd in verwerking geplaatst.
  Alsook een mail met de melding dat de voorziene levering in kalenderweek 43 gepland staat (12 weken).

  Het is zover, 22/10/2018, geduldig gewacht, deze week zou de levering zijn. Ze zouden mij ook enkele dagen op voorhand contacteren. Dit was niet gebeurd dus ik informeer per mail naar de levering.
  Ik Krijg een vriendelijke mail terug dat ze de planning voor die week nog niet hadden en dat ze dit 24/10/2018 zouden laten nakijken.
  Geen recatie dus contacteer ik hun 27/10/2018 nog even terug per mail, zelfde vraag, wanneer levering?
  28/10/2018 krijg ik door dat de levering voorzien is in de week van 05/11/2018.
  Niet geklaagd, kan gebeuren, weer geduldig afwachten...

  Het is weer zover, 05/11/2018. Nog niets van hun vernomen, dus ik mail hun weer even om naar de levering te informeren.

  06/11/2018 krijg ik van hun volgende e-mail:
  "We sturen u dit mailtje om u wat meer info te geven omtrent uw bestelling. Heel wat openstaande bestelling bij onze Duitse leverancier lopen momenteel vertragingen op. Het gaat om aankopen die werden gedaan tussen half mei en eind oktober.

  We ontvingen een nieuwe lijst voor de volgende aanlevering bij ons, maar opnieuw ontbrak uw bestelling van slaapkamer Fien, al is de opgegeven levertermijn ondertussen al (ruimschoots) overschreden.

  Na heel wat zoekwerk, in samenwerking met de fabriek in Duitsland, zijn we tot de conclusie gekomen dat deze vertragingen te wijten zijn aan een fout in het softwaresysteem. Heel wat bestellingen uit die periode zijn hier bij ons wel ingegeven, zijn ook goed geregistreerd in de fabriek, maar werden blijkbaar niet doorgestuurd naar de productie binnen de fabriek.

  Onze zaakvoerder vertrok gisteren voor enkele dagen (vermoedelijk t.e.m. donderdag) naar de fabriek in Duitsland om dit probleem grondig te bekijken en voor een spoedige oplossing te kijken. Hij zal dan ook vanaf vrijdag iedereen even persoonlijk opbellen/mailen met meer info omtrent jouw bestelling.

  Onze oprechte excuses alvast voor dit ongemak. Uiteraard zijn we bereid om een compensatie te voorzien, aangezien wij ook onze verantwoordelijkheid willen opnemen. Service is voor ons belangrijk, dus we willen dit ook tonen. Indien je niet langer wil/kan wachten op jullie bestelde meubelen, kunnen we alternatieven bekijken, die sneller leverbaar zijn. We hebben al even gekeken voor je, en we zouden het volgende vrij snel kunnen leveren: slaapkamer-stella.

  Eventuele meerprijzen nemen we dan op ons. Mensen die wel nog bereid zijn om te wachten op de oorspronkelijke bestelling, kunnen we een korting van 5% op het totaalbedrag, of een gratis montage ter waarde van € 150 aanbieden.

  Nogmaals, onze oprechte excuses. We doen er alles aan om zo snel mogelijk een oplossing te voorzien en u daarvan te informeren. Als u in tussentijd nog vragen hebt, stuur ons gerust een mailtje op maarten@meubis.be. Dit mailadres wordt de komende dagen/weken gereserveerd voor alle klanten, exclusief voor dit probleem."

  Ik wil geen andere slaapkamer en ik zou vanaf vrijdag 09/11/2018 persoonlijk gecontacteerd worden betreffende mijn bestelling. Dus hier reageer ik voorlopig niet op.

  19/11/2018: Nog niets vernomen. Geen telefoontje, geen mail.
  Dus ik mail ze weer even:
  "Beste,
  Ik heb nog geen nieuws mogen vernemen betreffende mijn bestelling?
  Graag had ik een nieuwe leverdatum doorgekregen zodat ik kan beslissen wat ik hiermee doe."

  20/11/2018: een mailtje terug
  "Goedenavond

  Had u hierover reeds gemaild?
  We hadden het model Stella voorgesteld maar zag via support@meubis.be geen antwoord - tenzij u via maarten@meubis.be reeds iets had geantwoord?

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Service medewerker - Service client"

  Ik laat ze die dag nog weten dat ik informeer naar MIJN BESTELLING waarover ik gecontacteerd zou worden.

  En ik krijg die dag nog een mailtje terug:
  "Daarover ging de mail die wij u een 10 dagen geleden gestuurd hebben en waarop wij geen antwoord hebben gekregen.
  Er is enorme vertraging bij de Duitse leverancier door een fout in het doorgeven van de bestellingen aan de productie daarvoor ahdden wij u een alternatief voorgesteld.
  Indien u de mail niet hebt ontvangen laat het ons weten we sturen hem dan opnieuw door."

  Ik reageer diezelfde dag nog:
  "In die mail van 10 dagen geleden stond:
  “Onze zaakvoerder vertrok gisteren voor enkele dagen (vermoedelijk t.e.m. donderdag) naar de fabriek in Duitsland om dit probleem grondig te bekijken en voor een spoedige oplossing te kijken. Hij zal dan ook vanaf vrijdag iedereen even persoonlijk opbellen/mailen met meer info omtrent jouw bestelling.”

  Ik wacht dus nog steeds op nieuws ivm mijn bestelling vooraleer ik een beslissing/keuze maak.

  Ik veronderstel dat jullie wel wat druk kunnen zetten op de fabriek om deze ‘foutgelopen’ orders voorrang te geven en alsnog binnen een aanvaardbare termijn bij de klant te krijgen?
  Een nieuwe slaapkamer kiezen betekent voor mij ook opnieuw een levertermijn van X-aantal weken."

  21/11/2018 wordt er redelijk wat op en af gemaild:
  een mailtje terug:
  "We sturen u dit mailtje om u wat meer info te geven omtrent uw bestelling. Heel wat openstaande bestelling bij onze Duitse leverancier lopen momenteel vertragingen op. Het gaat om aankopen die werden gedaan tussen half mei en eind oktober.

  We ontvingen een nieuwe lijst voor de volgende aanlevering bij ons, maar opnieuw ontbrak uw bestelling van slaapkamer Fien, al is de opgegeven levertermijn ondertussen al (ruimschoots) overschreden.

  Na heel wat zoekwerk, in samenwerking met de fabriek in Duitsland, zijn we tot de conclusie gekomen dat deze vertragingen te wijten zijn aan een fout in het softwaresysteem. Heel wat bestellingen uit die periode zijn hier bij ons wel ingegeven, zijn ook goed geregistreerd in de fabriek, maar werden blijkbaar niet doorgestuurd naar de productie binnen de fabriek.

  Onze zaakvoerder vertrok 10 dagen geleden voor enkele dagen naar de fabriek in Duitsland om dit probleem grondig te bekijken en voor een spoedige oplossing te kijken.

  Onze oprechte excuses alvast voor dit ongemak. Uiteraard zijn we bereid om een compensatie te voorzien, aangezien wij ook onze verantwoordelijkheid willen opnemen. Service is voor ons belangrijk, dus we willen dit ook tonen. Indien je niet langer wil/kan wachten op jullie bestelde meubelen, kunnen we alternatieven bekijken, die sneller leverbaar zijn. We hebben al even gekeken voor je, en we zouden het volgende vrij snel kunnen leveren: slaapkamer-tiffany-2.

  Eventuele meerprijzen nemen we dan op ons. Mensen die wel nog bereid zijn om te wachten op de oorspronkelijke bestelling, kunnen we een korting van 5% op het totaalbedrag en een gratis montage ter waarde van € 180 aanbieden.

  Nogmaals, onze oprechte excuses. We doen er alles aan om zo snel mogelijk een oplossing te voorzien en u daarvan te informeren. Als u in tussentijd nog vragen hebt, stuur ons gerust een mailtje opmaarten@meubis.be. Dit mailadres wordt de komende dagen/weken gereserveerd voor alle klanten, exclusief voor dit probleem.

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Owner-Founder"

  Ik antwoord ze die dag dat ik nu nog niets meer weet dan voordat de zaakvoerder zou vertrekken...

  Ik ben het beu en schrijf een review over de laattijdigheid, de slechte communicatie en onduidelijkheid in hun antwoorden.
  Dit maakt precies sneller wat los bij hun dus krijg ik die avond nog dit mailtje:
  "Hallo Joffrey

  Dit was een mail van vorige week.
  Ik ben dus reeds lang terug.

  Ik antwoordde ook al op je review. Wat niet veel uithaalt en ondertussen heb ik ook nog helaas geen antwoord ontvangen op de voorstellen?

  De leveringstermijn voor de oorspronkelijke slaapkamer is momenteel eind december, begin januari.
  Het probleem is ondertussen dus gevonden en opgelost maar we zitten opnieuw in de normale leveringsflow.

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Owner-Founder"

  OEF! alles is in orde. Probleem is opgelost, ik heb een nieuwe leverdatum (periode) doorgekregen.

  Ik mail ze terug:
  "Beste,

  Nu krijg ik eindelijk een antwoord ivm met mijn bestelling. Levering eind december / begin januari.

  Pas nu kan ik keuzes maken!

  Als ik een andere kamer kies kom ik op hetzelfde uit qua levertermijn. Het haalt dus niets uit om iets anders voor te stellen, ik win er niets bij."

  De levertermijnen staan er op hun website bij, vandaar mijn eenvoudige redenering.


  Een mailtje terug:
  "Goedenavond Joffrey

  Er zijn er enkele die sneller leverbaar zijn uiteraard. Eigenlijk nog redelijk veel.
  Maar het is inderdaad makkelijker om te communiceren dan zaken online te gaan plaatsen zonder dat we eigenlijk gewoon een oplossing kunnen vinden.

  Het is niet prettig voor niemand. Dus ik probeer ook gewoon maar te helpen.

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Owner-Founder"

  Ik mail terug:
  "Goedenavond Dimitri,

  Ik kreeg maar geen duidelijk antwoord ivm mijn gekozen slaapkamer. Herhaaldelijk naar gevraagd.
  Dan geraak ik gefrustreerd. Zeker als ik dan antwoord van jullie krijg dat ik niet beslis. Beslis over wat? Een slaapkamer die ik niet gekozen heb geleverd krijgen tussen 4-6 weken of wachten op mijn slaapkamer... Maar hoe lang ik daarop nog moest wachten kreeg ik niet te horen. Hoe kan ik dan kiezen?
  Maar in ieder geval, voor 1 of 2 weken langer wachten ga ik geen 2e keus nemen, dan wacht ik dus.
  Ik had wel gehoopt dat dit vlotter kon in de fabriek, maar het kan blijkbaar niet anders."

  Een mail van hun:
  "Hi Joffrey

  De slaapkamers die we voorstellen zijn leverbaar binnen de 7-10 dagen.

  Ik snap dat het vervelend is - daarom dat ik ook zelf tot daar ben gegaan.
  Echter zie ik dat mijn collega een terugbetaling had uitgevoerd op naam van Pipeleers voor een verschil van een kortingsbon maar het volledige bedrag van uw order terugbetaald heeft zonder naar het ordernummer te kijken.

  Je zou dus eerstdaags eigenlijk het voorschot moeten terugkrijgen.
  Kunt u dit even bekijken? Indien je dit order nog wil laten lopen kan ik het zeker ook laten lopen zonder voorschot te houden en kunt u het bedrag bij de levering betalen.

  Indien je toch nog zou beslissen de bestelling niet verder te zetten snap ik dit volledig maar laat u het mij dan zeker weten dan kan ik het nodige doen voor je?

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Owner-Founder"

  22/11/2018 Ik mail terug:
  "Hey Dimitri,

  Inderdaad, dit bedrag is op mijn rekening verschenen.
  Maar laat de bestelling zeker doorgaan aub, geen zin om weer van 0 te starten."

  23/11/2018 een mailtje van hun:
  "Oké prima!

  Ik geef het zo door.

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Owner-Founder"

  18/12/2018: ik mail ze alvast eens om te informeren naar de levering, bij wijze van ze wakker te houden hierover...
  "Beste,

  Kan je mij al een concretere leverdatum/week doorgeven betreffende mijn bestelde slaapkamer?"

  28/12/2018: Nog geen antwoord dus ik mail ze nogmaals:
  "Beste,

  Is er reeds nieuws betreffende levering van mijn bestelde slaapkamer?"


  Ik krijg diezelfde dag antwoord
  "Goedenavond

  Voorlopig nog steeds voorzien voor januari. Ik zal rond 7-8 januari een exactere datum kunnen meedelen.

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Service medewerker - Service client"

  31/12/2018 mail ik ze terug:
  "Beste,

  Voorzien was eind december, begin januari.
  Aangezien je pas 7-8 januari feedback kunt geven zal dit allicht ten vroegste eind januari worden..."

  02/01/2019 een mailtje terug:
  "Goedendag Joffrey

  De fabriek is dicht momenteel. Maandag heb ik een call ingepland. Heb hiervoor maandag nog gemaild naar de vertegenwoordiger maar hij kon momenteel nog niets zien in de back-end tot de productie afgerond is en het transport vast staat.

  Hou je dinsdag 8 januari op de hoogte!

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Service medewerker - Service client"

  08/01/2018: een mailtje van hun:
  "Goedenavond

  Ik wachtte nog tot vanavond maar kreeg nog geen info door muv een mail deze middag van onze vertegenwoordiger die eveneens nog wachtte op nieuws van de eigenaar wanneer er geladen kan worden.

  Had beloofd jullie op de hoogte te houden - dus wou dit alleszins toch al laten weten.
  Normaal zal ik morgenavond wel meer zicht hebben en hou ik jullie morgenavond of donderdagvoormiddag ten laatste op de hoogte met een concrete datum.

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Owner-Founder @ Meubis / BVBA Merakia"

  10/01/2019: een mailtje van hun:
  "We sturen u dit mailtje om u wat meer info te geven omtrent uw bestelling. Zoals u weet, hebben heel wat openstaande bestellingen bij onze Duitse leverancier vertragingen opgelopen. Het gaat om aankopen die werden gedaan tussen half mei en eind oktober.

  We ontvingen een nieuwe lijst met concrete data voor de volgende aanlevering bij ons, die in 5 fases zal verlopen. Uw levering zal aangeleverd worden in kalenderweek 9. Uiteraard zorgen we dat de levering bij u in de dagen daaropvolgend zal gebeuren.

  Nogmaals, onze oprechte excuses en bedankt voor uw geduld. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons altijd mailen op support@meubis.be."

  14/01/2019: ik mail ze in een zeer ontevreden gemoedstoestand terug:
  "Beste,

  Ik krijg steeds weer te horen dat de levering opschuift, en dit niet met enkele dagen maar ineens met enkele weken. De enige compensatie die ik hiervoor aangeboden krijg is een magere 5% korting? Dit voor (voorlopig, want ik verwacht dat de nu doorgegeven week/periode ook niet aangehouden zal worden) 15 WEKEN EXTRA, ja BOVEN OP DE LEVERTERMIJN, zonder kleerkast en dus vanuit zakken te moeten leven…

  Kan er nu helemaal niets geregeld worden door jullie dat de fabriek jullie fout eerder rechtzet in plaats van iedere keer weer netjes achteraan te moeten schuiven in het rijtje?? Wat is nu weer de oorzaak van de bijkomende 7-8 weken?

  ‘Bedankt voor uw geduld’, serieus? Die is op…

  Graag hoor ik van jullie hoe jullie mij toch nog als ‘tevreden’ klant kunnen houden. Dat gedeelte is voorlopig compleet weg en het geloof in de woorden van jullie laatste mail is nihil!

  Wat begon als een positieve ervaring met jullie (voornamelijk het klantencontact en snelle reacties) is een volledig andere weg ingeslagen.

  Groeten,"

  15/01/2019 een mailtje terug:
  "Goedendag Joffrey

  We hebben je de laatste info doorgemaild zoals we deze hebben doorgekregen.
  Het is inderdaad een vervelend probleem en onze leverancier heeft alles ook overlopen momenteel en per model in bestelling geplaatst.

  Ik ben vandaag ook (momenteel) in Duitsland om de laatste zaken nogmaals te overlopen.

  De gratis montage en korting van 5% is voor ons al een hele aderlating en kost ons duizenden euro's op zaken die wij zelf niet in de hand hebben en wij zelf compenseren zonder dat wij 1 euro korting krijgen van hen. Helaas heb ik hier geen tot weinig ruimte om extra zaken te gaan regelen. Ik zag ook dat de bestelling terugbetaald werd maar je toch nog wou wachten. Ergens misschien ook een teken van vertrouwen dat wij deze toch in bestelling laten gaan want normaal gezien gebeurt dit enkel bij bestelling waar een voorschot voor betaald is. We werken met zeer kleine marges, op dit moment voor een groot deel met negatieve marges door dit probleem. Dus dit moet misschien toch ook wat vertrouwen geven dat we ons uiterste best doen voor het zo snel mogelijk oplossen van dit probleem?

  We doen alvast ons uiterste best voor je en volgen dit op van heel kortbij tot zelf nu ter plaatse ook bij de leverancier.

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Service medewerker - Service client"

  14/02/2019
  Een maand later, weer om ze wat wakker te houden, mail ik ze alvast:
  "Beste,

  Kan de Duitse leverancier ondertussen al bevestigen of dat de levering in week 9 haalbaar zal zijn??
  Ze zullen nu wel weten of ze misschien toch nog eens een 5 of 6, 7,... weken extra nodig zullen hebben veronderstel ik?!

  Met vriendelijke groeten,"

  18/02/2018 een mailtje terug:
  "Goedenavond Joffrey

  Voorlopig aangemeld voor aanlevering 28/02 bij ons. We zullen dit dan na controle eerstdaags inplannen voor je en houden je op de hoogte.

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Service medewerker - Service client"

  07/03/2019ik mail ze terug:
  "Goedenavond,

  Nog steeds geen verdere informatie omtrent de levering? Ik ga er dus vanuit dat de geplande aanlevering op 28/2 bij jullie niet is doorgegaan?

  Met vriendelijke groeten,"


  08/03/2019: nog niets vernomen, ik ben weer in mijn goede doen dus besluit weer eens een review te schrijven.
  "Nog maar 20 weken over tijd!!
  (geteld na de levertermijn van 12 weken)
  31/7/2018 besteld...

  Laatste nieuws zou hun leverancier bij hun aanleveren op 28/2. Nog niets van hun vernomen... slecht nieuws dus.
  Ik verwacht nu, als ik redeneer volgens de communicatie van de voorbije maanden, dat mijn bestelling er weer niet bij zat en dat ik weer een 6-tal weken (minstens) zal moeten wachten!!

  Geen aanrader!!
  (Mag gezegd worden) "

  Dit maakte ze weer wakker. Ik krijg diezelfde dag antwoord op mijn review:
  "Hi Joffrey. Er was inderdaad een groot gekend probleem die ook gecommuniceerd werd en waar ook andere opties zijn voorgesteld die toen binnen de week leverbaar waren of de korting met de gratis montage. Ondertussen werd iedereen geleverd en gemonteerd bij wie dit gevraagd had. De niet leverbare orders werden reeds terugbetaald. Daarnaast zie ik dat jouw order reeds terugbetaald is op 29 november, dit is ondertussen meer dan 12 weken terug? Misschien kunt u dit best nog even nagaan? Kan helaas hier geen printscreen achterlaten. Ik stuur'm anders gerust nog is door naar je via mail? Ik zie dus niet meer ingepland doordat het niet tijdig kon geleverd worden en daardoor ook werd terugbetaald."

  EN

  09/03/2019 krijg ik er nog eens een mailtje bovenop:
  "Goedendag Joffrey

  Naar aanleiding van je review schrijf ik je ook nog even deze mail.
  De terugbetaling werd reeds uitgevoerd. De logistiek heeft jouw bestelling dan ook geannuleerd aangezien er geen aanbetaling meer is gebeurd sindsdien.
  Wij kunnen bijgevolg dit order niet meer leveren en gezien dit terugbetaald is zullen we hier de bestelbon dan ook intern afsluiten.

  Zoals u weet was er een groot probleem, hebben wij iedereen uit eigen beweging gecompenseerd.
  5% op 120 slaapkamers vindt u misschien mager, maar door de hele lage prijzen, reden van de bestelling vermoed ik ook, kunnen we helaas niet meer aanbieden en is dit reeds een heel grote inspanning gekoppeld aan de gratis montages.

  Met sympathieke groeten - Salutations - Best regards,
  Samaras Dimitri
  Service medewerker - Service client"

  Waarop volgend ik nog een mailtje stuurde:
  "Beste,

  U, jawel, Uzelf heeft mij aangeboden om, indien ik dit wenste, de bestelling te laten doorgaan, zonder voorschot! Deze werd dan ook door jullie, jawel, jullie fout volledig teruggestort daar er normaal enkel een korting zou teruggestort worden.

  Daarop heb ik toegezegd.
  U heeft mij daarop volgend ook een nieuwe verwachtte leverdatum bezorgd, tot 2x toe! Waar haalden jullie deze datums dan vandaan als deze geannuleerd was??
  Dus indien deze reeds geannuleerd werd is dat van jullie uit zeker een grote fout, om niet te moeten zeggen bedrog!

  Jullie hebben mij dus 3 maanden extra aan het lijntje gehouden. Nu kan ik op een ander gaan bestellen en weer een levertermijn van X-aantal weken daarbovenop krijgen??!

  Hier stopt dit niet bij.
  Met vriendelijke groeten,"

  En nog een laatste van hun:
  "Goedendag

  Er zijn intern aanpassing gebeurd waardoor er geen orders meer bevestigd worden die geen voorschot hebben.
  Dat er tegenstrijdige info is verstuurd kan ik zeker nagaan voor jou. Echter werd het order hier intern geannuleerd en terugbetaald enkele maanden terug.

  Ik zie dan ook niet in welke mate wij nog in gebreke gesteld zouden kunnen worden?
  Het is inderdaad vervelend geweest, zeker door de vertraagde productie van de leverancier maar daar konden we helaas, buiten wachten, niet veel aan veranderen.

  Ondertussen is alles opgelost en wordt er uitgeleverd binnen de 5-9 weken."


  7 MAANDEN LATER DUS EN IK STA MET LEGE HANDEN
  Dan heb ik het nog niet over de matras en de lattenbodems...

  Door: Joffrey Pipeleers10-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Levering totaal onbetrouwbaar, leugens!

  Een pracht van een barkast besteld, levertijd werd voorzien op 10 weken. Na 10 weken geen enkel bericht van Meubis, zelf geïnformeerd en er werd me gezegd dat ze pas de week erna zou toekomen, op week 11. Week 11 krijg ik telefoon dat de levering voorzien is 2 dagen later. Iets later opnieuw telefoon, toch geen levering, zal nog een week later zijn. Een week later geen enkel teken van leven, na zelf te informeren beloven ze me opnieuw dat het de week nadien komt. Dat spelletje is nog enkele weken doorgegaan waarbij ik zelf telkens moest hengelen naar wanneer de kast zou komen. Met zelfs 1x de leugen dat ze me wel degelijk gebeld hadden, wat natuurlijk niet zo was. Geen enkele excuses. Uiteindelijk, meer dan een maand na de beloofde levertijd zijn ze komen leveren op een feestdag. Mijn uitdrukkelijke vraag om de chauffeur een halfuur vooraf te laten bellen werd tot 3x toe bevestigd door Meubis, maar finaal genegeerd. De leverancier was alleen, en kon onmogelijk de kast leveren, daarvoor waren 2 extra mankrachten nodig. Dit hadden ze wel even vooraf mogen aangeven. De kast is intussen geïnstalleerd, en we ontdekten aan de onderkant -gelukkig achterkant- wat schade aan het hout. Gezien de zware bevalling van deze bestelling gaan we de kast hiervoor niet terugsturen. Maar voor mij nooit meer Meubis, dat is zeker.

  Door: Sandra Degreef02-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Levering is een issue!!

  Op 20 maart heb ik een eettafel besteld en tot heden nog steeds niet ontvangen. Ik wacht inmiddels al 3.5 maand op mijn tafel. Er werd mij eerst verteld dat de levertijd tussen 6 en 8 weken was. Prima, want ik heb de tafel ruim op tijd besteld wegens verhuizing. Na 1,5 maand kreeg ik een email dat de levertijd met 2 weken is verlengd vanwege fabriek en productie vertraging. Prima, want het kan gebeuren. Ik wacht netjes af. Ik heb ze in de verwachtte leverweek gemaild om te vragen wanneer het ingepland staat. Leverdag was 23 juni! Halleluja dacht ik! En ze zullen mij 2 dagen vantevoren bellen voor de tijdstip. Niks gehoord weer. Dan maar weer mailen. Ene Maarten Adam van support team denk ik, was super onbeleefd, goeie tip of advies voor hem: workshop communicatie volgen. En sindsdien komen ze elke week met excuses dat het weer een week later wordt bezorgd. Deze week was het excuus dat de chauffeur ziek is en volgende week waarschijnlijk dat de vrachtwagen kapot is. Wat helemaal belachelijk is als je de goederen wilt annuleren dan moet het via een aangetekende brief gebeuren en het duurt 60 dagen voordat je het terugkrijgt... Mensen.. denk aub eerst goed na voordat je iets besteld bij hen. 4 maanden wachten op een eettafel is echt belachelijk.

  Door: M00nni3 05-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Leveringsproblemen

  Ik had me op Black friday een mooie slaapbank besteld. De eerste keer leveren bellen ze met de verontschuldiging dat het niet meer ging lukken. Vervelend omdat ik van de andere kant van t land moet komen, maar t kan gebeuren. De tweede keer beloofden ze tussen 17 en 18 uur. Wel, 18u kwam en ging, en geen zetel. Uiteindelijk ikke bellen, en ze zeiden nog 15 min. Na 20 minuten nog steeds geen meubis, en plots een telefoontje van de chauffeur zelf dat het tegen 22uur ging zijn. Op top van alles was de chauffeur nog is onbeleefd ook toen k hem liet weten dat ik onmogelijk zo lang nog kon wachten. Einde van t liedje, ik nog steeds geen zetel, en ook nog geen idee wanneer hij nu eindelijk geleverd kan worden. Als k hem nu niet gauw heb hoeft het voor mij zelfs al niet meer. Slechte service, niet houden aan afspreken en nog eens een onbeleefde chauffeur ook. Ik bestel nooit meer bij meubis.

  Door: M. Noël02-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Meubis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Meubis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 20 ervaringen geplaatst over Meubis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Meubis actief?

  Meubis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Meubis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.