Meubis

Alle reviews

Meubis

34% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Anton W.
Vorige week in de winkel geweest en daar een salontafel gekocht in de outlet. Vriendelijk geholpen. Ze hielpen me eveneens bij het inladen. Lees verder
J
Jim Laan
bestel hier nooit. In september 2021 twee bedframes besteld met een levertijd van 3 weken. Eind December de eerste ontvangen en de tweede geannuleerd aangezien de 'verwachte' leverdatum eind januar...Lees verder
B
Brenda
9/2/21 bureaumeubel besteld. Leveringstermijn steeds opgeschoven. 15/12/21 heb ik bestelling geannuleerd en terugbetaling gevraagd. 5/1/22 nog niets ontvangen, navraag gedaan. Er werd me gevraa...Lees verder
J
Judith
DIEVEN! Nooit bestellen bij Meubis. Begin dit jaar stoelen besteld met oneindig veel vertraging. Geen mogelijkheid om te annuleren. Stoelen een half jaar later ontvangen en direct geretourneerd ...Lees verder
N
Noorderster
NIET AAN BEGINNEN!! KRIJG JE SPIJT VAN! Bureaustoel na bijna 5 maanden nog steeds niet geleverd! Als je een mail stuurt naar de klantenservice krijg je steeds te horen dat de levering vertraagd is...Lees verder

Alle reviews (53)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Outlet salontafel

    Vorige week in de winkel geweest en daar een salontafel gekocht in de outlet. Vriendelijk geholpen. Ze hielpen me eveneens bij het inladen.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Bedframe(s)

    bestel hier nooit. In september 2021 twee bedframes besteld met een levertijd van 3 weken. Eind December de eerste ontvangen en de tweede geannuleerd aangezien de 'verwachte' leverdatum eind januari zou zijn. Tot op hede (29-3-2022) wacht ik nog steeds op de restitutie die vanaf begin maart 'eerdaags' binnen zou komen. Levertijd en beloftes worden dus niet waar gemaakt.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    bureaumeubel

    9/2/21 bureaumeubel besteld. Leveringstermijn steeds opgeschoven.
    15/12/21 heb ik bestelling geannuleerd en terugbetaling gevraagd.
    5/1/22 nog niets ontvangen, navraag gedaan. Er werd me gevraagd mijn rek nr nog eens door te geven.
    17/01/22 nog niets, terug navraag gedaan. Antwoord: ze zijn gestart met een nieuw terugbetalingssysteem en dat brengt "wat" vertraging mee.
    31/1/22 nogmaals laten weten dat ik nog geen terugbetaling heb. Nog geen antwoord....


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    6 stoelen

    DIEVEN!

    Nooit bestellen bij Meubis. Begin dit jaar stoelen besteld met oneindig veel vertraging. Geen mogelijkheid om te annuleren. Stoelen een half jaar later ontvangen en direct geretourneerd (op eigen kosten). Tot op de dag van vandaag na talloze e-mails en smoesjes (nieuw systeem, we zijn er mee bezig blablabla) nog geen cent gezien. Telefonisch niet te bereiken.

    Nooit bestellen dus! Het zijn criminelen


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Bureaustoel

    NIET AAN BEGINNEN!! KRIJG JE SPIJT VAN!
    Bureaustoel na bijna 5 maanden nog steeds niet geleverd! Als je een mail stuurt naar de klantenservice krijg je steeds te horen dat de levering vertraagd is, zonder blikken of blozen. Geen toelichting, geen excuus, geen begrip, niks!

    Heb koopovereenkomst ontbonden en vandaag m'n geld terug gekregen. Dat dan weer wel...


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Zita kajuitbed

    15 april 2021 bed besteld, moet blijkbaar eerst nog ergens in een derdewereldland gemaakt worden! Levertijd wordt steeds naar achteren geschoven. Zoon slaapt al half jaar op de grond.


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    relaxzetel

    Omdat de prijs zo goed was, hebben we een relaxzetel bij Meubis besteld, maar hadden we dit maar niet gedaan. Gekocht op 7 maart 2021 en vandaag nog steeds geen relaxzetel . Leverdatum is zelfs weer opgeschoven naar week 44. Reageren wel nog op mijn mails die ik stuur. Maar hebben het excuus Corona erbij gehaald. Kon dit ergens nog wel begrijpen , maar nu is stilletjes aan mijn geduld toch ook op hoor. Als ik dit hier zo lees, zijn er meer mensen in mijn situatie. Heb nu een laatste mail gestuurd ( deze mails allemaal zorgvuldig bewaard) en zullen zien of ze reageren of niet en of ik mijn geld zal terugzien. Zo niet dien ik klacht in de politie. Dus het wordt terug afwachten!! pfff!!!


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    hoeksalon en allerhande meubilair van Kora

    Deel 2.
    Na veel gepalaver eindelijk de meubels geleverd!
    Maar wat blijkt bij het uitpakken? 2 van de 5 artikelen kloppen niet met hetgene ik besteld had.
    Ik heb dat gemeld en vroegen er foto's van of toch tenminste van de etiketten op de verpakkingen.
    Nadat ik die doorgestuurd had is het plots wel heel stil geworden.
    Ze laten niets meer van zich horen.
    Mijn geduld wordt hierbij serieus op de proef gesteld geef ze nog 1 week de tijd om te reageren en met een oplossing te komen.
    Zoniet dien ik een klacht neer en licht ik desnoods de pers in over de wanpraktijken van Meubis!
    Voor diegene die het er ook niet willen bij laten kan het misschien goed zijn om samen actie te ondernemen tegen de wanpraktijken van Meubis.
    Voor VTM nieuws: SMS 4040 of 4040@vtm.be
    Voor HLN: SMS 3535 of 3535@hln.be


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    hoeksalon en allerhande meubilair van Kora

    Op 22/07/2021 mijn bestelling geplaatst voor een totaalbedrag van 1341,75 euro waarvan de helft als voorschot betaald. Tijdens de bestelling heb ik duidelijk als opmerking vermeld dat ik op de 2de etage woon en dat er een verhuislift nodig is. Tot zover geen probleem zou men denken, maar ondertussen de ene tekortkoming na de andere ondervonden.
    1ste geval: op 30/08/2021 ontvang ik een mail dat ze de meubelen zouden leveren op 04/09/2021. Toen ik de verbodsborden wou aanvragen bij de gemeente (de verhuislift in gedachten), kreeg ik de melding dat die minstens 7 werkdagen op voorhand moest aanvragen. Dus kon die levering onmogelijk doorgaan. Heb via mail dan ook vriendelijk gevraagd om bij een nieuwe leveringsdatum daar rekening mee te houden.
    Als antwoord kreeg ik dat het geen probleem was en dat ze het zo gingen doorgeven.
    2de geval: Op 05/09/2021 krijg ik opnieuw een mail met een nieuwe leveringsdatum. En wat blijkt? Leveringsdatum voorzien op 08/09/2021!
    Terug hetzelfde probleem dus!
    Dan vraag ik mij af wat ze met mijn vorige mail gedaan hadden.
    Gingen ze dat niet zo doorgeven dat er minstens 7 werkdagen moeten tussen zitten?
    Uit frustratie heb ik dan een boze mail gestuurd en het voorstel gedaan om mijn bestelling te annuleren en mijn betaalde voorschot terug te betalen gezien ze zich toch niet kunnen schikken naar wat ik gevraagd had.
    Diezelfde dag nog werd ik telefonisch gecontacteerd door één of andere medewerkster om duidelijkheid te scheppen.
    Mevrouw begreep niet zo goed waarom ik van die borden moest aanvragen aangezien ze met een kleine wagen gingen leveren. Toen ik begon over die verhuislift viel mevrouw als het ware uit de lucht.
    Dan is er een alarmbelletje beginnen rinkelen bij mij en besloot ik eens op de site van meubis mijn bestelling nog eens te overlopen.
    Daar zag ik dat ze gingen leveren op de gelijkvloers. Totaal niet wat ik tijdens mijn bestelling vermeld had!
    Toen werd er telefonisch een nieuwe datum vastgelegd. Die zou in principe vandaag (18/09/2021) plaatsvinden. Ik ging dan juist nog een mailtje ontvangen van het tijdstip wanneer ze gingen langskomen.
    3de geval: Vandaag zijn we de 18de september (in principe de dag van de levering). De borden zijn geplaatst zodat er voldoende plaats is om te leveren. De beloofde mail van het tijdstip heb ik nooit ontvangen, dus zit ik al sedert deze morgen 07u te wachten.
    Hoe later het wordt vandaag, hoe meer ik begin te denken dat ze hun kat zullen sturen.
    Als ik tegen deze avond niemand gezien heb zal ik mijn bestelling annuleren en mijn betaalde voorschot terug eisen wegens ernstige tekortkomingen van Meubis.
    Ik stel ze nu al in gebreke!!!!!
    De service en levering is voor mij een dikke 0

    Goedemiddag Philippe.

    Alle goederen zijn reeds aangekomen enige tijd geleden en de levering is tot 2x toe aangemeld en er werd niet op geantwoord dat dit lukte. Zoals er duidelijk in de mail staat moet er geantwoord worden anders worden er geen goederen geladen. We kunnen het niet maken voor onze logistiek en voor andere klanten dat we met volle vrachtwagens rondrijden als er niemand thuis is natuurlijk.

    Alle goederen zijn hier dus al tijdig binnen en zou kunnen geleverd worden indien er geantwoord zou zijn, wat niet het geval was.

    We zullen dus contact opnemen voor een nieuwe levering.

    Bullshit!
    Als je mijn klachten goed leest zal je wel zien waar het fout is gegaan. Jullie moeten de rollen nu niet omkeren.
    Zelfs de levering is niet correct verlopen!
    Verkeerd artikel geleverd in tegenstelling van wat ik besteld heb.
    Jullie zijn een stelletje amateurs en bedriegers!

    jullie hebben verdomme nog chance dat ik de bewijzen van het emailverkeer niet kan plaatsen zodat ik kan aantonen dat uw reactie zever in pakjes is


  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Label51 kast

    We hebben in maart een kast besteld. Deze bleek na enige tijd niet leverbaar met geen prognose over een levertijd. Kan gebeuren. Uiteindelijk de bestelling willen annuleren maar dit is bijna onmogelijk. Via de site geven ze aan dat dit met een herroepingsformulier moet en aangetekend verstuurd moet worden. Dit hebben we gedaan maar nooit wat over gehoord. Inmiddels rechtsbijstand ingeschakeld omdat we maanden proberen onze aanbetaling terug te krijgen. Via SMS en mail krijgen we bijna nooit reactie. We zijn bijna zo ver om een advocaat in te schakelen. Wij proberen via allerlei kanalen bij meubis ons geld terug te krijgen maar helaas geven ze geen gehoor.

    Soortgelijk hier.
    Deze gasten deugen niet. Wat een vreselijk rukbedrijf.
    In maart zouden onze 2 kasten komen. Telkens schoof alles een paar weken op en vorige week ineens doodleuk willen ze komen leveren. Moet je bevestigen akkoord te zijn met de voorgestelde datum en moet he bij d chauffeur rest betalen. Wij hebben ze inmiddels niet meer nodig. Ik wil mn geld terug. Ze reageren niet op mails en kunnen telefonisch niet bereikt worden alleen via sms maar daar reageren ze ook niet op.
    Denk dat ik de kasten voor de grap toch ga laten leveren en dan niet betalen zodat de chauffeur ze weer moet meenemen. Dan heb ik iig mn gram gehaald.
    Wat een klotebedrijf is dit zeg. Manmanman


Anderen bekeken ook

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

MisterDesign merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

MisterDesign

1 reviews

Wanneer je je huis opnieuw gaat inrichten of voor het eerst een inrichting gaat samenstellen heb je allerlei producten nodig. Denk aan eetkamerstoe...

Badkamerwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Badkamerwinkel

6 reviews

Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Badkamerwinkel.be is een webshop welke in de online shoppen woonwinkel categorie past. Je kunt er...