MHS Minihorseshop

Alle reviews

MHS Minihorseshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Autobench.be

1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Petsonline merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Petsonline

1 reviews

Heeft u een huisdier zoals een kat of een hond, en bent u op zoek naar producten voor uw huisdier? Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, verzorging en o...

TVC Mall merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kinderen & baby producten

TVC Mall

1 reviews

Op het internet stikt het van de webshops die elektronica aanbieden. Nieuwe mobieltjes vliegen als warme broodjes over de toonbank en iedere dag vi...

Huisdierzaak merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Huisdierzaak

1 reviews

Lees de ervaringen van anderen met dit bedrijf op onze site. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om...

MHS Minihorseshop

De paardensport is niet goedkoop, maar je wilt wel altijd het beste voor je paarden. MHS Minihorseshop heeft alles wat je nodig kunt hebben om je paard goed te verzorgen. Ze beloven hun klanten de beste kwaliteit, maar wat vinden hun klanten zelf van de winkel en de producten? Je ontdekt het allemaal hier op ErvaringenSite. Je vindt hier de onafhankelijke reviews van echte klanten van MHS Minihorseshop. In hun reviews kun je lezen over hun ervaringen met de winkel, zodat jij weet wat je van hen kunt verwachten. Neem daarom een kijkje bij de beoordelingen en bepaal zelf of MHS Minihorseshop goed genoeg is voor jouw paard.

Over MHS Minihorseshop
De oprichters van de winkel hebben een passie voor de paardensport. Ze wilden het daarom makkelijker maken voor andere liefhebbers van de sport om al hun producten in één winkel te kunnen vinden. Je kunt dan ook niet alleen voor je paard of shetlander terecht in de webshop, ook voor jezelf zijn er artikelen te vinden. Jij hebt als ruiter namelijk dezelfde kwaliteit nodig als je paard. Het begon allemaal met een webshop voor minipaarden en shetlanders, maar nu hebben ze ook een ruim assortiment voor grote paarden. 


Assortiment MHS Minihorseshop
De webshop wil klanten een uitgebreid assortiment bieden dat betaalbaar is en veilig. Voordelige kwaliteit staat hierbij centraal. Het assortiment bestaat uit dekens en hoofdstellen, maar ze hebben ook zadeldekken en verzorgingsproducten. Voor de ruiters zelf hebben ze onder andere handschoenen, kleding en sporen. De kwaliteit van MHS Minihorseshop is terug te zien in de verschillende merken die verkocht worden. Alleen topmerken worden in de webshop verkocht, zoals Harry’s Horse, Kensington, QHP, Première, Horseware en BR. 

Diensten MHS Minihorseshop
De online shop heeft voor klanten nog een aantal extra voordelen. Behalve de scherpe prijs worden alle bestellingen ook snel geleverd. Bestellingen voor 17:00 heb je de volgende dag al in huis. Je betaalt bij MHS Minihorseshop ook snel en veilig met iDeal, Maestro, Sofort banking, MasterCard, Visa, PayPal, BankTransfer of American Express.

Klachten MHS Minihorseshop
De klantenservice van de webshop is op verschillende manieren bereikbaar. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier, maar je kunt ook zelf mailen naar het e-mailadres op de website. Voor dringende zaken heeft MHS Minihorseshop ook een telefoonnummer. De klantenservice is echter niet altijd telefonisch bereikbaar. Je kunt ook contact opnemen via Social Media. De webshop is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of je goed geholpen bent.

Jouw ervaringen met MHS Minihorseshop
Heb jij net voor het eerst besteld in de webshop? Of ben jij al jaren klant bij MHS Minihorseshop? Laat andere klanten dan weten wat jouw ervaringen zijn met de webshop en de producten. Krijg je echt de beste kwaliteit? Wat vind je van de prijzen? Is de levering betrouwbaar? Schrijf een review en geef jouw beoordeling over MHS Minihorseshop. Andere klanten horen graag van je!

Hebben ze de beste kwaliteit materialen voor je paard? Zijn de producten veilig voor je shetlander? Lees reviews en ervaringen over MHS Minihorseshop.