ErvaringenSite

  Ervaringen Millionx

  Als je kijkt naar welke producten en artikelen er het meeste op het internet verkocht worden dan kom je al snel terecht bij kleding en accessoires. Het aantal online shops dat dit soort goederen aanbiedt blijft dagelijks groeien. Het kan dus lastig zijn om vooraf te weten wat je mag verwachten van een bepaalde webshop. We raden je daarom aan om de reviews op onze website te lezen. Je vindt daar uit eerste hand de ervaringen en commentaren die klanten graag willen delen. Zo kom je er een stuk makkelijker achter hoe het zit met de productkwaliteit, service en klantvriendelijkheid die de verschillende online shops te bieden hebben. We hopen dat je met deze informatie een stuk makkelijker en prettig online kunt shoppen.

  Over MillionX

  Deze online shop verkoopt kleding voor dames en kinderen. Het bedrijf achter de website, Steger Fashion Group GmbH is gevestigd in Elxleben in Duitsland. De website is beschikbaar is meerdere talen waaronder het Nederlands alhoewel er nog steeds delen in de oorspronkelijke Duitse taal vermeld staan. Heb je vragen over de aangeboden artikelen? Neem dan contact op met de klantenservice. Die is op werkdagen zowel telefonisch als schriftelijk bereikbaar. Om een bestelling te kunnen betalen kun je bij deze webshop gebruik maken van meerdere veilige methodes zoals iDeal, Klarna, PayPal, creditcard en Bancontact. Voor de bezorging van de bestellingen maakt het bedrijf gebruik van de diensten van DHL. Mocht je na het in ontvangst nemen van jouw bestelling toch niet tevreden zijn dan heb je 30 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

  Online Shop With Me! 🛍

  De producten van MillionX

  MillionX heeft voor dames, meisjes en jongens uitgebreide collecties kleding in de verkoop. Zo kunnen vrouwen onder andere kiezen uit jeans en broeken, jurken en rokken, truien, overhemden en blouses. Deze producten zijn verkrijgbaar in de maten van 34 tot 48. Voor kinderen kun je dezelfde soorten artikelen in hun meest voorkomende maten bestellen. Elk artikel beschikt over een uitgebreide omschrijving en de best verkochte producten zijn op de homepagina te zien. Als je eenmaal een keuze gemaakt hebt en producten gaat bestellen dan staat tijdens het proces duidelijk vermeld hoeveel verzendkosten je moet betalen.

  Reviews over MillionX

  Ben jij op dit moment klant van MillionX of was je dat in het verleden? Help ons dan om andere consumenten op de hoogte te brengen over hoe deze online shop met klanten omgaat. We bieden je de mogelijkheid om heel makkelijk en snel jouw review op onze website te plaatsen. Op die manier maken we het met elkaar mogelijk dat andere geïnteresseerden direct te weten komen wat ze kunnen verwachten bij MillionX. Je kunt in jouw beoordeling duidelijk beschrijven wat jij hebt meegemaakt en wat jouw ervaring met de kwaliteit en service van deze webshop is. Niet alleen help je nieuwe klanten op die manier om makkelijker een beslissing te nemen, ook help je ons omdat we in staat zijn een realistisch overzicht te laten zien van de handelswijze van MillionX. Neem dus een paar minuten de tijd om andere klanten behulpzaam te zijn, dat wordt nu al op prijs gesteld.

  Millionx
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Millionx

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Millionx een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Millionx. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Millionx actief?

  Millionx is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Millionx gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.