ErvaringenSite

  Ervaringen Mini In The Box

  MiniInTheBox werd in 2007 opgericht en de naam wordt afgeleid van “Jack-in-the-Box” (ook bekend als het duveltje uit een doosje). Bij MiniInTheBox kunt u verschillende soorten producten vinden die worden aangeboden tegen groothandelsprijzen. Met een klik op hun website zult u de verschillende soorten goederen onthullen die zij verkopen. Of het nu elektronica, op maat gemaakte kleding of sportuitrusting is. MiniInTheBox is een ‘all-in-one’ online winkel waarin je allerlei producten kan kopen. Vooral wanneer men het over online-marktplaatsen heeft, zijn de reviews belangrijk. Is de site betrouwbaar? Zijn de producten lang houdbaar? Hoe snel en behulpzaam is de klantenservice? Zijn allemaal vragen die beantwoordt zullen worden wanneer u de klantrecensies goed doorneemt. En dat kunt u het best doen hier op Ervaringen Site.

  Over Mini In The Box

  MiniInTheBox is wereldwijd bekend in de verkoop van consumentengoederen van blauw lint. De visie van MiniInTheBox is om mensen over de hele wereld in staat te stellen online te kopen en verkopen. Wie je ook bent en waar je ook bent, MiniInTheBox streeft ernaar om iedereen dezelfde prijs te geven. Of u nu een groothandel bent die zijn inkomsten wil verhogen, een detailhandelaar die weigert de bepaalde prijzen in uw land te betalen, of een shopper die op zoek is naar producten, MiniInTheBox biedt haar service gebaseerd op groothandelsprijzen. MiniInTheBox koopt rechtstreeks in bij Chinese groothandel fabrikanten. Alhoewel dit bedrijf klanten uit meer dan 50 landen bediend, luidt hun visie als volgt: één wereld, één prijs.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  De producten van Mini In The Box

  MiniInTheBox biedt verschillende soorten producten van onder andere: telefoonhoezen & covers, mobiele telefoons, consumentenelektronica, sieraden, huisdieren, speelgoederen, herenmode, vrouwenmode, spullen van baby & kinderen, huis & keuken producten, gezondheid & schoonheid items, enz. Zij accepteren verschillende betalingsmethode zoals credit/ debetkaarten, Paypal, Boleto (voor Brazilië), Yandexmoney/ Qiwi (voor Rusland), Realtimebank-Ideal (voor Nederland), Realtimebank-Sofort (voor Duitsland). MiniInTheBox is een internationale internetverkoper en werkt de wisselkoersen twee keer per maand bij, gebaseerd op de wereldwijde valutamarkten.

  Dit moet je weten voor je besteld bij Mini In The Box

  Voor artikelen zonder kwaliteitsprobleem, zal MiniInTheBox niet verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten van de retourzending. Alle retour verzoeken zullen worden geautoriseerd door de klantenservice voordat ze naar een geretourneerde adres worden verzonden. Betrouwbaarheid is een belangrijk factor voor zowel de klant als het bedrijf, dus voordat u een product besteld, neem de voorwaarden door. Indien u vragen hebt over een product kunt altijd contact maken met de klantenservice via de website of telefonisch.

  Deel je complimenten, klachten of tips over Mini In The Box

  De meeste mensen zoeken eerst online reviews voordat zij een aankoop doen. Dat is de reden dat reviews schrijven over producten die je al gekocht en gebruikt hebt zo belangrijk is. Vooral in een periode waarbij online oplichtingen zo frequent zijn, moeten mensen andere mensen helpen. Dus heeft u al eens iets gekocht bij MiniInTheBox? Zo ja, dan horen wij graag wat uw ervaring was en als u opnieuw een bestelling hier zou plaatsen. Ook de minder goeie ervaringen zijn belangrijk om te delen in de website zodat het bedrijf aan haar minpunten kan werken. Hoe tevreden bent u met het bestelproces? Uw review zien wij graag tegemoet hier op Ervaringen Site.

  Mini In The Box
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mini In The Box

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mini In The Box een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mini In The Box. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mini In The Box actief?

  Mini In The Box is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Kinderen & baby, Electronica, Mode, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mini In The Box gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.