ErvaringenSite

  Ervaringen MissEtam

  Ongekend, wat anderen zeggen over dit bedrijf! Lees het allemaal op onze website. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via et bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op ErvaringenSite te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Lees hier eerst meer over dit bedrijf!

  Over missEtam

  Natuurlijk is Miss Etam een bekende winkel in het straatbeeld van veel steden. Er zijn ruim 90 winkels welke verspreid zijn over het hele land. Het bedrijf bestaat trouwens ook al meer dan 90 jaar. Er zijn volop deskundige en ook enthousiaste medewerkers welke klantgericht te werk gaan in de winkels in het land. Het is een zeer open en toegankelijke winkel waar je gemakkelijk kunt winkelen en genieten van de mooiste kleren. Het maakt trouwens niet uit of je kort bent of lang, wat zwaarder of juist dunner. Er zijn kleren voor iedereen in de winkel om volop van te genieten. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken om zo een goede keuze te maken en de juiste kleren te vinden in de shop.

  Het bedrijf is een onderdeel van Miss Etam Operations B.V. De Miss Etam Operations B.V. is gevestigd in
  Zoetermeer.

  Interview Francine van Dierendonck, directeur E-commerce Etam Group (@missetam)

  Diensten van missEtam

  Ze hebben een zeer uitgebreide collectie van kleren en mode. Je kunt de webshop bezoeken, maar natuurlijk ook naar de winkel gaan. Je kunt er de kleren vasthouden en vastpakken. Het is heerlijk om er de nieuwe collectie te bekijken. Het is heerlijk om mooi en jezelf te zijn. Er zijn volop adviseurs in de winkel en ook designers. Vrouwen worden er compleet verwend en van een goed advies voorzien. Hierdoor onderscheiden ze zich ook van de andere winkels in het land.

  Klachten, tips en complimenten over missEtam


  Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met hun. Het kan gaan om:

  • Klachten & prijsverschillen
  • Heb ik recht op een prijsverschil?
  • Wat moet ik doen bij een klacht?
  • Welke garantie biedt Miss Etam?
  • Herroepingsrecht

  Ze hebben een uitstekende klantenservice en helpen je graag om een mogelijk probleem uit de wereld te helpen.

  Heb jij ervaring met missEtam?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op ErvaringenSite. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

  Levertijd? Betrouwbaar en goede kwaliteit? Lees het van klanten die al iets besteld hebben bij MissEtam. Dan weet u zeker dat u goed zit. Lees ervaringen bij ErvaringenSite!

  MissEtam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MissEtam

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MissEtam een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MissEtam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MissEtam actief?

  MissEtam is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MissEtam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.