ErvaringenSite

  Ervaringen MissFox

  Aanbieders van kleding en accessoires zijn er op het internet inmiddels in overvloed aanwezig. Veel van die online shops laten leuke producten zien maar vaak is niet direct zichtbaar waar de bedrijven achter die shops gevestigd zijn. Ook is vaak niet duidelijk hoe en waar je terecht kunt met een klacht of wat je moet doen als je een product terug wilt sturen. Daarom zijn reviews een prettig hulpmiddel om je bij te staan om voor de juiste webshop te kiezen. De reviews op onze webite zijn geschreven door klanten die al ervaring hebben met veel van deze online shops zodat jij op een snelle en makkelijk manier een overzicht krijgt over wat je bij welke shop te wachten staat. Op die manier bespaar je jezelf veel tijd en je voorkomt een vervelende ervaring doordat je precies weet waar je wel en beter niet iets kunt bestellen.

  Over MissFox

  MissFox is een Chinees modemerk dat via de online shop met dezelfde naam vintage kleding voor dames verkoopt. Het bedrijf maakt deel uit van het Zkaka Merk en verstuurd bestellingen in verpakkingen met deze naam. De klantenservice van MissFox is op meerdere manieren bereikbaar. Zo kun je vanzelfsprekend een e-mail sturen, je kunt gebruik maken van het contactformulier op de site en je kunt chatten via Skype. Houdt er wel rekening mee dat de klantenservice in China gevestigd is waardoor je door het tijdsverschil niet direct antwoord zult krijgen. Op het moment dat je een bestelling bevestigd en betaalt duurt het ongeveer 15 tot 20 werkdagen voordat je jouw nieuwe producten thuisbezorgd krijgt. Het betalen van een bestelling doe je overigens snel en veilig met creditcard of PayPal.

  De producten van MissFox

  Een groot deel van het assortiment dat MissFox te bieden heeft bestaat uit vintage jurken uit de jaren 20, 40 en 50 van de vorige eeuw. Daarnaast is er ook plaats voor andere kleding en diverse accessoires. Gaat je voorkeur uit naar vintage kleding? Dan zijn de jurken met stippen, swing jurken of jurken met bloemenprint wellicht voor jou. Wat de andere kleding betreft heb je de keuze uit kostuums voor feesten zoals Halloween en zwemkleding voor warme zomerse dagen. Daarnaast zijn er tops, hoodies en broeken te bestellen bij MissFox. Om je outfit compleet te maken kun je hier ook terecht voor hoeden, sjalen, handtassen en schoenen. De bestsellers en nieuwste trends worden uitgebreid op de homepagina van deze online shop getoond.

  Reviews over MissFox

  Ben jij als klant bekend met de producten en service van deze webshop? Help ons dan om anderen te informeren over hoe MissFox met klanten omgaat. Je kunt dat heel makkelijk doen door geheel kosteloos jouw review op onze website te publiceren. Door dat te doen helpen we elkaar en anderen. Iedereen heeft tenslotte recht om te weten hoe deze online shop werkt. Door in jouw beoordeling uitgebreid te schrijven over wat jij de plus- en minpunten van deze winkel vindt krijgen nieuwe klanten een goed overzicht over wat zij mogen verwachten. Jouw ervaring met de kwaliteit van de producten en de service die MissFox te bieden heeft zullen het voor andere klanten makkelijker maken om een beslissing te nemen. Jouw bijdrage wordt je nu al in dank afgenomen.

  MissFox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MissFox

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MissFox een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MissFox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MissFox actief?

  MissFox is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MissFox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.