ErvaringenSite

  Ervaringen Mister Spex

  Op zoek naar de meningen en ervaring van eerdere consumenten met deze online opticien? Of wil je graag zelf een recensie schrijven en een beoordeling geven? Voor beiden zit je hier op de juiste plek.

  Brilletje nodig?

  Vroeg of laat moet iedereen eraan geloven: een bril. Of het nu enkel een leesbril is op de krant te lezen of een bril voor tijdens het autorijden. En nee, dan hebben we het niet specifiek over een zonnebril. Afhankelijk van hoe je oog zich “ontwikkelt” over de jaren heen, wordt je hoogstwaarschijnlijk verziend of bijziend, maar allebei kan ook en dan zit je aan de multifocaal (ook wel varifocaal genoemd).

  Als je zicht goed is, tranen jouw ogen straks ook van het lachen

  Contactlenzen

  Maar zodra je kippig wordt, kun je natuurlijk ook kiezen voor contactlenzen. Hoewel harde contactlenzen een optisch vernuft zijn waar een optometrist zielsgelukkig van wordt, zit de zachte variant vaak toch een stuk comfortabeler. Vaak wordt het wel geadviseerd om daarnaast toch een bril achter de hand te hebben. Ogen zijn die stukjes plastic aan het einde van de dag vaak wel zat en dan is het prettig als je dan niet direct half blind bent.

  Een andere rede om voor contactlenzen te kiezen, is omdat er veel te veel leuke zonnebrillen zijn die niet op sterkte gaan of kunnen. Dan word je een soort “mooi-weer-drager” in plaats van een “die hard.” Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor daglenzen, weeklenzen of maandlenzen, maar er zijn ook dag/nachtlenzen. Vergeet je de lenzenvloeistof niet? En wist je trouwens dat gekleurde contactlenzen ook op sterkte kunnen?  Zonnebrilstress

  Maar zelfs als je geen bril op sterkte nodig hebt, word je zelfs bij eenvoudige zonnebrillen al bedolven onder de mogelijkheden: gespiegeld, kleurverloop, gepolariseerd, opvouwbaar, in de originele tint, kleine glazen of juist brede. Uiteraard kies je een model wat ook bij de vorm van jouw hoofd past, want dat zit gewoon beter.

  Mister Spex

  Deze online opticien verkoopt zowel brillen, zonnebrillen als contactlenzen. Op de website is het mogelijk om via de webcam een montuur te passen, zodat je een idee krijgt van hoe het er uit zal zien. Bij het bestellen vul je eenvoudig de dioptrieën in, en de waarden van een eventuele cilinder en bijbehorende as. Deze webshop hanteert een 30 dagen geldteruggarantie.

  Let op!

  Op het moment dat de ogen gemeten worden, kan dat bij een partner van Mister Spex. Deze zitten op dit moment nog niet door heel België. Kijk daarom eerst op de website wat het aanbod in de buurt is.

  Scherpe recensies van/voor consumenten

  Heb jij ervaring met deze webwinkel en wil je graag jouw mening delen? Schrijf dan snel een review. Daarmee help je de mensen die wel interesse hebben in dit bedrijf, maar er verder onbekend mee zijn. Hoe vond je het meten bij de partneropticien gaan en het daarna bestellen in de webshop? Hoe gaat het in zijn werk als de bestelde bril is bezorgd? Kun je naar die partnershop terug om het montuur goed te laten afstellen? Wat voor een beoordeling geef je de kwaliteitsglazen? Waar kun je terecht als er problemen zijn met de bril?

  Mister Spex
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mister Spex

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mister Spex een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mister Spex. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mister Spex actief?

  Mister Spex is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mister Spex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.