ErvaringenSite

  Ervaringen Mister Spex

  Mister Spex noemt zichzelf ook wel Europa's grootste online opticien. Maar wat doet Mister Spex dan? De naam zegt het al een beetje, Spex komt van het engelse specs. Mister Spex verkoopt dus ook brillen, zonnebrillen en contactlenzen online. De online shop heeft meer dan drie duizend verschillende soorten merkbrillen met kwaliteitsglazen aan te bieden. De brillen van Mister Spex zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren, materialen en prijs categorieën. Dit zodat er altijd voor iedereen wel een optie is. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over Mister Spex van andere mensen lezen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u uw eigen ervaring door middel van een review delen of op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Mister Spex

  De online shop van Mister Spex bevat dus ruim drie duizend brillen van meer dan negentig designers. Via de online shop kunt u uw nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril gemakkelijk online bestellen. Mister Spex biedt namelijk een 3D pas optie aan. Dit houdt in dat u online al kunt bekijken hoe een bril u zal staan. De vier favoriete modellen mogen vervolgens tien dagen lang thuis worden gepast. De bril waar de keuze op valt wordt daarna voorzien van glazen op sterkte. Als u uw correctie waarden niet weet kunt u ook een kosteloze oogmeting laten uitvoeren bij een partneropticien bij u in de buurt. Het bedrijf werkt nauw samen met verschillende glasproducenten zoals Seiko Optical, Hoya Duitsland en Essilor.

  How to make an Online Shop Instagram Puzzle Feed | Alelie Rheanne

  Producten en Diensten van Mister Spex

  De brillen van Mister Spex zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten, kleuren, materialen en prijs categorieën. De hoogwaardige kunststofglazen zijn voorzien van een kraswerende laag, super ontspiegeling en een clean coating laag. Bovendien zijn ze licht, breukvast en uitgerust met een uv-filter. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeftes, kunt u eveneens kiezen voor asferische glazen met een brekingsindex van maximaal 1,67.

  Het serviceteam van Mister Spex bestaat uit goed opgeleide opticiens en ervaren klantadviseurs die zowel telefonisch als per e-mail kosteloos bereikbaar zijn. Ook heeft Mister Spex een partner opticien netwerk waardoor oogmetingen en brilaanpassingen offline en bij u in de buurt kunnen worden uitgevoerd, meestal is dit ook nog gratis. Wat ook gratis is bij Mister Spex is de verzending van uw bril, zonnebril of contactlenzen. Zodra u besteld heeft heeft u uw nieuwe bril binnen een paar dagen in huis. Ook heeft Mister Spex een dertig dagen retour beleid.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Mister Spex

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Mister Spex op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Mister Spex vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Mister Spex of laat uw eigen review over Mister Spex achter.

  Mister Spex
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mister Spex

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mister Spex een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mister Spex. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mister Spex actief?

  Mister Spex is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mister Spex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.