ErvaringenSite

  Ervaringen Mobieltekoop.nl

  Wil jij ook graag een Apple iPhone 5S of 6S of een Samsung S5 maar kun je een nieuwe niet betalen? Of heb je zelf zo’n toestel in huis, waar je niets meer mee doet? Dan kun je een refurbished telefoon aanschaffen bij Mobieltekoop.nl met garantie. Maar je kunt ook je oude mobiel aan hen verkopen. Werken de toestellen probleemloos en hoe wordt er met eventuele klachten omgegaan wanneer je smartphone niet goed functioneert? Krijg je van hen een eerlijke prijs voor je oude toestel? Hoe het anderen is bevallen lees je hier!

  Over Mobieltekoop.nl

  Mobieltekoop.nl heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van occasion smartphones. Ook kun je bij Mobieltekoop.nl een Sim Only abonnement aanschaffen. Daarnaast kun je bij hen ook je oude toestel te koop aanbieden. De webshop van Mobieltekoop.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Zo weet je onder andere zeker dat je privacy gewaarborgd is, dat je gebruik kunt maken van een onafhankelijke geschillenbemiddeling en dat je in deze winkel veilig kunt betalen.


  Welke telefoon is beter, wat zijn de verschillen: iPhone 5S vs. iPhone 5

  Diensten

  Allereerst kun je bij Mobieltekoop.nl een refurbished toestel aanschaffen. Deze zijn simlock vrij en helemaal up to date waar het de software betreft. Daarnaast worden de toestellen getest en inclusief 6 maanden garantie geleverd. Ook mag je binnen 14 dagen je toestel terugsturen wanneer deze niet bevalt, dan krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Zie je een toestel dat je aanspreekt, klik er dan op om de specificaties te lezen. Naast de specificaties krijg je dan ook de mogelijkheid aangeboden om een screenprotector of koptelefoon te bestellen voor je toestel. Deze en andere extra’s kun je ook later bestellen onder het kopje accessoires. Dus wel een goed Apple Iphone of Samsung model, maar niet vastzitten aan een duur abonnement omdat je veel bijbetaalt voor het toestel.

  Bij Mobieltekoop.nl kun je naast het aanschaffen van een Apple iPhone voor een scherpe prijs, ook terecht voor een voordelig Sim Only abonnement. Dit is een abonnement van 88mobile, u kunt daarbij kiezen uit een aantal pakketten, die al beginnen bij een prijs van € 2,40 per maand voor een alleen bellen abonnement. Ook kun je bij hen een Bliep startpakket bestellen voor € 10,00. Deze kun je zowel voor internet als bellen gebruiken.

  Mobiel te koop?

  Wanneer je nog een goede mobiele telefoon hebt liggen die je niet meer nodig hebt kun je deze te koop aanbieden bij Mobieltekoop.nl. Daarvoor bel of mail je hen met een beschrijving van je smartphone. Via de mail kun je ook nog evt. foto’s meesturen. Je ontvangt dan een offerte waarna je zelf beslist of je je oude Iphone of Samsung toestel naar hen opstuurt. Na ontvangst wordt het geld direct op je bankrekening gestort.

  Klachten

  Voor vragen of klachten kun je ze via een 088 nummer bellen tegen het normale tarief. Ook is het mogelijk om een email naar de support afdeling te sturen, of via een live chat je vraag te stellen.

  Deel je ervaring met Mobieltekoop.nl hier bij ErvaringenSite, zo weten anderen beter of zij wel of niet met hen in zee kunnen gaan!

  Lees de reviews van klanten van Mobieltekoop.nl! Koop je hier veilig en betrouwbaar een goedkope refurbished iPhone? Zit hier wel garantie op en hoe werkt dat?

  Mobieltekoop.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  3.8
  36% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  4.4
  Leveren
  rating
  3.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  iphone 7

  Na vele negatieve reacties gelezen te hebben na mijn aankoop, werd ik toch wat ongerust en heb dan ook meteen een bericht gestuurd naar Mobieltekoop via Facebook met de vraag of ze de telefoon spoedig konden opsturen, zoals er staat (max. 7 werkdagen), ze hebben mij gegarandeerd dat de telefoon op tijd zou worden verstuurd, ze zijn dit nagekomen en heb de telefoon na 4 dagen ontvangen, dus verdienen ze deze review!

  Door: Renee Vaerewijck 07-04-2020
  Necmetdin unal 18-05-2020

  Al 10 dagen niks ontvangen .wel wat mails op en af .dat ook opzich laat wachten.telefoon nummer gebeld ook niemand berijkbaar..dit trekt op niks..0032497040749

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  IPhone 8

  Na enkele slechte reviews te hebben gelezen, toch beslist om een toestel hier aan te kopen. Ondanks de iets latere levering ben ik toch ZEER TEVREDEN!!! over het aangekochte toestel.
  Klein aandachtspunt laat de klanten iets sneller weten over de details van hun bestelling..👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  Door: Brulez 01-05-2020
  Lorena Antonio 21-05-2020

  Ik maak me echt al zorgen ik wachte al 1week op mijn iPhone 8 en die is nog steeds niet aangekomen ik hoop echt dat het zo snel mogelijk komt hoor!!!!!!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Iphone X

  Ik heb een iphone X besteld voor mijn dochter haar communie...op 2 mei besteld en op 25 mei ontvangen...beetje laat maar de gsm was wel in goede staat...enkel het Telefoonnummer kaartje werkt niet Daar de telefoon een foute update heeft gedaan ik ga morgen naar mijn telenet provider om de telefoon bij te werken hopelijk lukt dit.de service laat te wensen over ze beantwoorden de mails niet en nemen nooit op als je belt maar heb het toestel wel ontvangen netjes verpakt dat moet ook gezegd worden dat het geen oplichterij is...alhoewel ik dit eerst wel dacht....dus mensen als jullie een goedkoop toestel willen aankopen kan dit wel bij mobieltekoop.nl maar heb veel geduld....alles komt goed 😉

  Door: S.p. 26-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Een iphone x

  Ik heb de iphone op 14/05 besteld en nu 26/05 heb ik het nogsteeds niet en ze negeren mij als ik het deze week niett krijg ga ik naar de politie ermee

  Door: Vlademir danso 26-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Iphone x 64 premium

  11dagen geleden betaald nog niks ontvangen wil gewoon mijn geld terug..want echt slechte service..0032497040749

  Door: Necmetdin unal 18-05-2020
  Necmetdin 20-05-2020

  Dit kan niet alles zo traag via mail. .telefonisch al niet bereikbaar na mail aanvraag terug betaling volgende dag stond geld op rekening..ben gewoon verbaasd..

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  I-phone6

  Voor mijn zoon een 2dehands I-phone6 op black friday hier gekocht. Na 3 weken niets binnen. Gebeld: komt er over 3 dagen aan. Kwam toch niet. Weer gebeld: volgende komt het ivm de onverwachtte drukte op black friday ( hoe onverwacht). Kwam niet. Weer gebeld, werd niet meer opgenomen. Gemaild dan maar dat ik binnen 3 dagen of de telefoon wenste te onvangen of anders mijn geld terug wilde. Dit hielp en hij was er binnen 3 dagen. Vreugde was al snel voorbij toen de telefoon binnen 5 minuten leeg was tijdens een telefoongesprek (aan het begin van het gesprek nog op 100%). Ik wilde hem terug sturen. Bellen met de klantenservice lukte niet nooit meer en ook op de mails werd nauwelijks geantwoord. Na maanden mailen en dreigen uiteindelijk het ding kosteloos terug kunnen sturen en zo waar mijn geld wel snel terug gekregen. Het hele gedoe heeft me ruim 3 maanden gekost en veel irritatie! Nooit meer!

  Door: Femke Noordenbos 09-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  I-phone 8 64Gb refurbished

  Ik wacht al bijna 3 weken op mijn bestelling.
  Telefonisch kom je niet verder dan een antwoordapparaat waar men meldt dat ze niet in de gelegenheid zijn om te antwoorden.
  Ook op mail wordt niet gereageerd.
  Benieuwd of ik ooit mijn geld nog terug zie.
  Schandalig dat dit soort firma's nog steeds als eerste opduiken via Google!

  Door: Benny Brauns 20-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Iphone7-32gb

  Ik bestelde op 11/03 en heb nog niets ontvangen (19/03), geen toestel en geen reactie. De status van mijn bestelling blijft 'in behandeling', is nog niet verzonden. Er is geen enkele reactie op mailberichten of telefoon. Ik vrees dat deze verkoper niet te vertrouwen is en het bij mobieltekoop.nl schaamteloos over fraude gaat..

  Door: Diederick Nuyttens 19-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Iphone x 64gb

  Ik heb nu reeds 2 weken aan het telefoneren geweest en gisteren zou hij verzonden zijn toch heeft postnl nog niets ontvangen volvens hen dit is echt ronduit schandalig! Gewoon opdoeken die handel!!!! Fraudeurs zijn het!!!

  Door: Tim Lemmens 14-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Apple iPhone 6S 32GB Spacegrijs Refurbished

  Na 16 dagen wachten en herinneringen sturen per mail heb ik nog steeds niets ontvangen, laat staan de bestelde gsm, ook geen enkele opvolging of antwoord. Telefonisch zijn ze ook onbereikbaar. Dit is uiterst slechte service (of helemaal géén) en ruikt naar fraude!! Onbetrouwbare leverancier, niet op de "verleidelijke" website ingaan!

  Door: Patrick Dumont 06-03-2020
  Patrick Dumont 08-03-2020

  Na deze review duurde het twee uur en ik kreeg telefoon van een medewerker. De dag nadien werd de mobiel geleverd. Jammer dat het zover moest komen...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  iphone 7 rose gold

  ik ben ontevreden op 03/02 gsm besteld en nog niets ontvangen ik wil mijn geld terug bestelnummer MD5478

  Door: leyla 20-02-2020
  Tim Lemmens 06-03-2020

  Heb je hem ondertussen al? Ik heb op 3/2 gsm besteld en ze laten niets weten of kunnen mij niet te woord staan...

  Patrick Dumont 06-03-2020

  Ik heb op 20/02 een gsm bestel en krijg helemaal geen reactie. Ook niet op herinneringen die ik stuurde. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ruikt naar fraude! Ik wil ook mijn geld terug!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Mobieltekoop.nl

  Uw beoordeling