ErvaringenSite

    Ervaringen Mobieltekoop.nl

    Wil jij ook graag een Apple iPhone 5S of 6S of een Samsung S5 maar kun je een nieuwe niet betalen? Of heb je zelf zo’n toestel in huis, waar je niets meer mee doet? Dan kun je een refurbished telefoon aanschaffen bij Mobieltekoop.nl met garantie. Maar je kunt ook je oude mobiel aan hen verkopen. Werken de toestellen probleemloos en hoe wordt er met eventuele klachten omgegaan wanneer je smartphone niet goed functioneert? Krijg je van hen een eerlijke prijs voor je oude toestel? Hoe het anderen is bevallen lees je hier!

    Over Mobieltekoop.nl

    Mobieltekoop.nl heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van occasion smartphones. Ook kun je bij Mobieltekoop.nl een Sim Only abonnement aanschaffen. Daarnaast kun je bij hen ook je oude toestel te koop aanbieden. De webshop van Mobieltekoop.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Zo weet je onder andere zeker dat je privacy gewaarborgd is, dat je gebruik kunt maken van een onafhankelijke geschillenbemiddeling en dat je in deze winkel veilig kunt betalen.


    Welke telefoon is beter, wat zijn de verschillen: iPhone 5S vs. iPhone 5

    Diensten

    Allereerst kun je bij Mobieltekoop.nl een refurbished toestel aanschaffen. Deze zijn simlock vrij en helemaal up to date waar het de software betreft. Daarnaast worden de toestellen getest en inclusief 6 maanden garantie geleverd. Ook mag je binnen 14 dagen je toestel terugsturen wanneer deze niet bevalt, dan krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Zie je een toestel dat je aanspreekt, klik er dan op om de specificaties te lezen. Naast de specificaties krijg je dan ook de mogelijkheid aangeboden om een screenprotector of koptelefoon te bestellen voor je toestel. Deze en andere extra’s kun je ook later bestellen onder het kopje accessoires. Dus wel een goed Apple Iphone of Samsung model, maar niet vastzitten aan een duur abonnement omdat je veel bijbetaalt voor het toestel.

    Bij Mobieltekoop.nl kun je naast het aanschaffen van een Apple iPhone voor een scherpe prijs, ook terecht voor een voordelig Sim Only abonnement. Dit is een abonnement van 88mobile, u kunt daarbij kiezen uit een aantal pakketten, die al beginnen bij een prijs van € 2,40 per maand voor een alleen bellen abonnement. Ook kun je bij hen een Bliep startpakket bestellen voor € 10,00. Deze kun je zowel voor internet als bellen gebruiken.

    Mobiel te koop?

    Wanneer je nog een goede mobiele telefoon hebt liggen die je niet meer nodig hebt kun je deze te koop aanbieden bij Mobieltekoop.nl. Daarvoor bel of mail je hen met een beschrijving van je smartphone. Via de mail kun je ook nog evt. foto’s meesturen. Je ontvangt dan een offerte waarna je zelf beslist of je je oude Iphone of Samsung toestel naar hen opstuurt. Na ontvangst wordt het geld direct op je bankrekening gestort.

    Klachten

    Voor vragen of klachten kun je ze via een 088 nummer bellen tegen het normale tarief. Ook is het mogelijk om een email naar de support afdeling te sturen, of via een live chat je vraag te stellen.

    Deel je ervaring met Mobieltekoop.nl hier bij ErvaringenSite, zo weten anderen beter of zij wel of niet met hen in zee kunnen gaan!

    Lees de reviews van klanten van Mobieltekoop.nl! Koop je hier veilig en betrouwbaar een goedkope refurbished iPhone? Zit hier wel garantie op en hoe werkt dat?

    Mobieltekoop.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4.6
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    iphone 8

    Ik bestelde een iphone 8 via de website.
    Te laat begon ik reviews op te zoeken.
    Toen ik dat de dag erna wel deed zag ik heel wat negatieve reviews: late levering, slechte service,...
    Ik kreeg het wat benauwd en mailde naar hun klantendienst.
    Geen enkel antwoord gekregen.
    Dan via hun facebookpagina, daar kreeg ik onmiddellijk antwoord.
    Mijn telefoon werd geleverd in 8 werkdagen, ik ben héél tevreden over mijn aankoop ondanks de slechte reviews.
    Slechts 1 dag later dan gepland en de telefoon ziet er prachtig uit.
    Slechts één licht krasje achteraan en eentje op de hoek, iets wat je met een hoesje alvast niet meer ziet.
    De voorkant is zo mooi dat het nagelnieuw lijkt.
    Ik ging dan wel voor de premium uitvoering.

    Tip van de dag, wil je hen dus bereiken, doe dat via facebook.
    Je bestelstatus blijft lang in "in behandeling" staan, maar eens verzonden status kwam die een dag later aan.
    Misschien zouden ze beter wat meer info geven over de status van je bestelling.

    Ik ben tevreden, bedankt!

    Door: Ben10-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    iphone 7

    Na vele negatieve reacties gelezen te hebben na mijn aankoop, werd ik toch wat ongerust en heb dan ook meteen een bericht gestuurd naar Mobieltekoop via Facebook met de vraag of ze de telefoon spoedig konden opsturen, zoals er staat (max. 7 werkdagen), ze hebben mij gegarandeerd dat de telefoon op tijd zou worden verstuurd, ze zijn dit nagekomen en heb de telefoon na 4 dagen ontvangen, dus verdienen ze deze review!

    Door: Renee Vaerewijck07-04-2020
    Necmetdin unal18-05-2020

    Al 10 dagen niks ontvangen .wel wat mails op en af .dat ook opzich laat wachten.telefoon nummer gebeld ook niemand berijkbaar..dit trekt op niks..0032497040749

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Iphone X

    Hallo ik had een iphone aangekocht een X en heb er een maand moeten op wachten...de telefoon was helaas defect....heb hem binnen de 14 dagen geretourneerd en mijn centen terug gekregen....als ze mailen lezen ze de mails maar kreeg nooit antwoord...dus infeite daar ik mijn centen terug heb gekregen verdienen ze een positieve feedback

    Door: S.p.11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    IPhone 8

    Na enkele slechte reviews te hebben gelezen, toch beslist om een toestel hier aan te kopen. Ondanks de iets latere levering ben ik toch ZEER TEVREDEN!!! over het aangekochte toestel.
    Klein aandachtspunt laat de klanten iets sneller weten over de details van hun bestelling..👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    Door: Brulez01-05-2020
    Lorena Antonio21-05-2020

    Ik maak me echt al zorgen ik wachte al 1week op mijn iPhone 8 en die is nog steeds niet aangekomen ik hoop echt dat het zo snel mogelijk komt hoor!!!!!!!!!

    Anja van Gils05-06-2020

    Ik wacht al vanaf 14 mei op de bestelde en betaalde I phone 7. Die zou na 7 werkdagen geleverd worden. Krijg geen contact met het bedrijf en word nu 5 juni wel ongerust en boos.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Iphone8

    Bestelling gedaan en betaald op 15/06/2020!
    Vandaag 25/06/2020 nog niks ontvangen!
    Hier Niet bestellen als je dringend telefoon nodig hebt!!!

    Door: Geert Verstreken25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    GSM iphone apple 7

    GSM besteld op 11-06-2020. Nog steeds geen reactie of bevestiging. Betaling wel gedaan. 2 keer vraag aan support gesteld zonder antwoord... Weet niet hoe ik hen kan contacteren of status vragen.

    Door: j. a.22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Iphone X

    Ik heb een iphone X besteld voor mijn dochter haar communie...op 2 mei besteld en op 25 mei ontvangen...beetje laat maar de gsm was wel in goede staat...enkel het Telefoonnummer kaartje werkt niet Daar de telefoon een foute update heeft gedaan ik ga morgen naar mijn telenet provider om de telefoon bij te werken hopelijk lukt dit.de service laat te wensen over ze beantwoorden de mails niet en nemen nooit op als je belt maar heb het toestel wel ontvangen netjes verpakt dat moet ook gezegd worden dat het geen oplichterij is...alhoewel ik dit eerst wel dacht....dus mensen als jullie een goedkoop toestel willen aankopen kan dit wel bij mobieltekoop.nl maar heb veel geduld....alles komt goed 😉

    Door: S.p.26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Een iphone x

    Ik heb de iphone op 14/05 besteld en nu 26/05 heb ik het nogsteeds niet en ze negeren mij als ik het deze week niett krijg ga ik naar de politie ermee

    Door: Vlademir danso26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Iphone x 64 premium

    11dagen geleden betaald nog niks ontvangen wil gewoon mijn geld terug..want echt slechte service..0032497040749

    Door: Necmetdin unal 18-05-2020
    Necmetdin 20-05-2020

    Dit kan niet alles zo traag via mail. .telefonisch al niet bereikbaar na mail aanvraag terug betaling volgende dag stond geld op rekening..ben gewoon verbaasd..

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    I-phone6

    Voor mijn zoon een 2dehands I-phone6 op black friday hier gekocht. Na 3 weken niets binnen. Gebeld: komt er over 3 dagen aan. Kwam toch niet. Weer gebeld: volgende komt het ivm de onverwachtte drukte op black friday ( hoe onverwacht). Kwam niet. Weer gebeld, werd niet meer opgenomen. Gemaild dan maar dat ik binnen 3 dagen of de telefoon wenste te onvangen of anders mijn geld terug wilde. Dit hielp en hij was er binnen 3 dagen. Vreugde was al snel voorbij toen de telefoon binnen 5 minuten leeg was tijdens een telefoongesprek (aan het begin van het gesprek nog op 100%). Ik wilde hem terug sturen. Bellen met de klantenservice lukte niet nooit meer en ook op de mails werd nauwelijks geantwoord. Na maanden mailen en dreigen uiteindelijk het ding kosteloos terug kunnen sturen en zo waar mijn geld wel snel terug gekregen. Het hele gedoe heeft me ruim 3 maanden gekost en veel irritatie! Nooit meer!

    Door: Femke Noordenbos09-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    I-phone 8 64Gb refurbished

    Ik wacht al bijna 3 weken op mijn bestelling.
    Telefonisch kom je niet verder dan een antwoordapparaat waar men meldt dat ze niet in de gelegenheid zijn om te antwoorden.
    Ook op mail wordt niet gereageerd.
    Benieuwd of ik ooit mijn geld nog terug zie.
    Schandalig dat dit soort firma's nog steeds als eerste opduiken via Google!

    Door: Benny Brauns20-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iphone7-32gb

    Ik bestelde op 11/03 en heb nog niets ontvangen (19/03), geen toestel en geen reactie. De status van mijn bestelling blijft 'in behandeling', is nog niet verzonden. Er is geen enkele reactie op mailberichten of telefoon. Ik vrees dat deze verkoper niet te vertrouwen is en het bij mobieltekoop.nl schaamteloos over fraude gaat..

    Door: Diederick Nuyttens19-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Iphone x 64gb

    Ik heb nu reeds 2 weken aan het telefoneren geweest en gisteren zou hij verzonden zijn toch heeft postnl nog niets ontvangen volvens hen dit is echt ronduit schandalig! Gewoon opdoeken die handel!!!! Fraudeurs zijn het!!!

    Door: Tim Lemmens14-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Apple iPhone 6S 32GB Spacegrijs Refurbished

    Na 16 dagen wachten en herinneringen sturen per mail heb ik nog steeds niets ontvangen, laat staan de bestelde gsm, ook geen enkele opvolging of antwoord. Telefonisch zijn ze ook onbereikbaar. Dit is uiterst slechte service (of helemaal géén) en ruikt naar fraude!! Onbetrouwbare leverancier, niet op de "verleidelijke" website ingaan!

    Door: Patrick Dumont06-03-2020
    Patrick Dumont08-03-2020

    Na deze review duurde het twee uur en ik kreeg telefoon van een medewerker. De dag nadien werd de mobiel geleverd. Jammer dat het zover moest komen...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    iphone 7 rose gold

    ik ben ontevreden op 03/02 gsm besteld en nog niets ontvangen ik wil mijn geld terug bestelnummer MD5478

    Door: leyla20-02-2020
    Tim Lemmens06-03-2020

    Heb je hem ondertussen al? Ik heb op 3/2 gsm besteld en ze laten niets weten of kunnen mij niet te woord staan...

    Patrick Dumont06-03-2020

    Ik heb op 20/02 een gsm bestel en krijg helemaal geen reactie. Ook niet op herinneringen die ik stuurde. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ruikt naar fraude! Ik wil ook mijn geld terug!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Mobieltekoop.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Mobieltekoop.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Mobieltekoop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Mobieltekoop.nl actief?

    Mobieltekoop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobieltekoop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.