ErvaringenSite

  Ervaringen Mobieltekoop.nl

  De mobiele telefoon is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe smartphone, maar geen behoefte of budget hebt om een nieuw apparaat aan te schaffen, is de aankoop van een tweede hands mobieltje het overwegen waard. Waar kunt u de beste tweede hands mobieltjes kopen? Welke aanbieder kunt u vertrouwen? Op ErvaringenSite kunt u de ervaringen van anderen lezen over Mobieltekoop.nl en andere aanbieders van mobiele telefoons.

  Over Mobieltekoop.nl
  Mobieltekoop.nl is een zogenaamde webshop waarop tweedehands mobiele telefoons te koop worden aangeboden. Over de historie van het bedrijf of de personen die met dit initiatief zijn gestart is op het internet vrij weinig bekend. Op de website kom je ook niet veel te weten over deze webshop. De verzend- en retour gegevens en de garantievoorwaarden worden wel netjes op de website weergegeven. Ook kan men uit de website opmaken dat het fysieke adres van het bedrijf in Zoetermeer is, en is er een telefoonnummer wat gebeld kan worden bij vragen. Het bedrijf staat wel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, maar is op de website van Webshop Keurmerk niet direct terug te vinden.

  Producten en diensten van Mobieltekoop.nl
  Mobieltekoop.nl is een webshop waarop tweedehands mobieltjes van de merken Apple en Samsung te koop aangeboden worden. Alle op de website aangeboden smartphones zijn, zoals ze het zelf noemen, “gerefurbished”. De tweedehands mobieltjes zijn stuk voor stuk leeggemaakt van alle persoonlijke informatie van de eerste eigenaar, in de default settings hersteld en de laatste software updates zijn geïnstalleerd. De smartphone is verder uitgebreid gecontroleerd op goed functioneren. De mobiele telefoons zijn ook SIMLOCK-vrij gemaakt, zodat deze met iedere sim-card werkt, ongeacht de provider.

  Behalve tweedehands smartphones biedt de webshop ook verschillende accessoires aan zoals headsets en audio, beschermhoesjes, opladers en kabels, en plastic screen protectors voor de verschillende modellen. Er wordt ook een klein assortiment van verschillende Apple Watch, te koop aangeboden, het smarthorloge met internet opties.

  Op de site wordt gewaarschuwd dat de aangeboden producten licht beschadigd kunnen zijn, maar nog prima functioneren. Dit ziet u terug in de prijs. Hoe Mobieltekoop.nl aan de tweedehands toestellen komt wordt niet nader toegelicht. Er wordt ook een 'niet goed - geld terug" garantie gegeven.

  Complimenten, Klachten en Tips voor Mobieltekoop.nl
  De aankoop van goederen bij een webshop is de laatste jaren heel erg toegenomen. Ondanks dat de Nederlanders en Belgen eerst wat huiverig waren om producten ongezien bij een webshop aan te schaffen en digitale betalingen te doen, tegenwoordig is de webshop niet meer weg te denken in onze samenleving. Toch zijn de ervaringen van de consumenten niet altijd positief en zeker wanneer het gaat om tweedehands producten, is een bepaald risico verbonden. Daarom is kritisch onderzoek naar de betreffende webshop aan te raden. Een goede manier om dat te doen is het bekijken van de ervaringen van anderen. Heeft u ervaring met het kopen van een smartphone of andere producten bij mobieltjetekoop.nl? Laat hier uw review achter, zodat we samen een consumentenplatform bouwen waar we op kunnen vertrouwen!

  घर बैठे लाखो रूपए कमाओ धूम मचा दो | खुदका Online Store बनाओ | Wooplr के मदत से

  Mobieltekoop.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mobieltekoop.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mobieltekoop.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mobieltekoop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mobieltekoop.nl actief?

  Mobieltekoop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobieltekoop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.