ErvaringenSite

  Ervaringen Montblanc

  Montblanc is een Duits bedrijf voor luxe goederen. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in schrijf instrumenten, horloges en accessoires (lederwaren, brillen, juwelen, parfums). Het hoofdkwartier ligt in Hamburg en het bedrijf is een onderdeel van Richemont. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Montblanc lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Duitse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Montblanc

  In 1906 begonnen Alfred Nehemias, een Hamburgse bankier, en August Eberstein, een Berlijnse ingenieur, in Berlijn een bedrijf voor vulpennen, oorspronkelijk onder de naam Simplizissimus-Füllhalter. In 1908 werd de naam veranderd in Simplo Filler Pen Company, en in datzelfde jaar vestigde het bedrijf zich in Hamburg. De naam verwees naar de "Simplo" vulpen met ingebouwd inktreservoir, die envoudig in gebruik was. In 1910 werd een verbeterde vulpen uitgebracht onder de naam "Montblanc". Die naam werd in 1910 geregistreerd als handelsmerk en werd vanaf toen ook gebruikt voor alle schrijf instrumenten van het bedrijf. Het witte zeshoekige sterretje in het logo van Montblanc verwijst naar de besneeuwde top van de Mont Blanc.

  Wholesale Shop of Classy and Chic handbags || Imported trendy Ladies Purses 👛 || Online Shopping 🛒🛍️

  Producten en diensten van Montblanc

  Het productgamma van Montblanc werd na de vulpennen nadien nog uitgebreid met accessoires voor mannen zoals bijvoorbeeld manchetknopen in 1996, horloges van Zwitsers fabricaat in 1997, brillen, juwelen en een van de eerste parfums in 2001. Hiervoor werd een beroep gedaan op Cosmopolitan Cosmetics van Wella. Na de overname van Wella kwamen de parfums van Montblanc bij Procter & Gamble terecht. Maar in 2010 werden ze al weer ondergebracht bij een ander bedrijf: Inter Parfums. Inter Parfums ontwerp onder meer ook de parfums van Burberry en Paul Smith.

  Sinds het jaar 1997 maakt Montblanc ook nog eens horloges. Deze horloges worden op twee plaatsen in Zwitserland gemaakt. Aanvankelijk bestond er maar een vestiging in het horloge makersstadje Le Locle. In 2007 nam Montblanc echter het horloge bedrijf Minerva in Villeret over. Een bijzonder horloge dat daar geproduceerd wordt is de "Montblanc Meisterstück Heritage Pulsograph". In dit horloge zit een polsslag meter ingebouwd, vandaar ook de naam Pulsograph. Sinds 1992 brengt Montblanc ook jaarlijks twee nieuwe pennen uit in beperkte oplage: de Limited Edition Writers en de Limited Edition Patron of Art. Hiermee willen ze eer betonen aan respectievelijk een schrijver en een kunstmecenas van de vorige eeuwen. Als u klachten heeft over Montblanc kunt u contact opnemen met het bedrijf via hun website.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Montblanc

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Montblanc? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Montblanc op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Montblanc vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Montblanc of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Zwitserse bedrijf Montblanc nu achter.

  Montblanc
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Montblanc

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Montblanc een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Montblanc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Montblanc actief?

  Montblanc is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Mode, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Montblanc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.