ErvaringenSite

  Ervaringen Montreal-Sport

  Sta je op het punt een bestelling te plaatsen bij deze webshop, maar wil je toch eerst een aantal reviews van ervaringen lezen van eerdere consumenten en hun mening horen? Dat kan hier. Maar het is hier ook mogelijk om zelf een recensie of beoordeling te plaatsen. Daarmee help jij op jouw beurt weer andere mensen bij het maken van een keuze.

  Voetbaloutfit

  Voordat je achter die bal aan kunt gaan rennen en de keeper proberen te slim af te zijn, heb je wel wat kleding en schoeisel nodig als je bij een vereniging zit. De basics zijn vaak wel een voetbalshirt boven een voetbalshort en voetbalschoenen er onder. Daarbij draag je meestal voetbalkousen of voetbalsokken, maar je benen vinden die scheenbeschermers ook wel aangenaam. Als het te koud is, draag je waarschijnlijk wat meer, zoals een sweater of trainingsbroek. Verder heb je vaak ook nog een wedstrijdtenue nodig voor de voetbalwedstrijden. En met zoveel kleding is een sporttas ook geen overbodige luxe.

  Hoogtepunten en doelpunten uit voetbalwedstrijden

  Andere spelers op het veld

  Als je als keeper op doel staat, is de kleding iets anders, want een keepersshirt is vaak voorzien van lange mouwen. Daarnaast draagt de keeper natuurlijk keepershandschoenen voor de veiligheid. En ook een scheidsrechter heeft een eigen outfit (trainingskleding én wedstrijduitrusting), plus een scheidsrechtersfluitje, polsbandjes, horloge, de rode en gele kaart, en vanishing spray. Een lijnrechter heeft uiteraard een lijnrechtersvlag en misschien nog een oortje.  Voor fans

  Naast de eigen wedstrijden van de plaatselijke voetbalclub, zijn er ook nog de grote competities en internationale wedstrijden van de bekendere voetbalteams. Wie weet heb je er al merchandise van. Of van allemaal, want je kunt natuurlijk naast Serie A, ook de Jupiler Pro League en Premier League volgen. Tenzij je liever kiest voor de Primera Devision en de Bundesliga. Maar ook de wedstrijden van de landenteams tijdens het EK en WK kunnen je voorkeur hebben.

  Montreal Sport

  In deze online voetbalshop kun je terecht voor voetbalkleding, voetbalschoenen, voetbalaccessoires en ballen. Ze richten zich daarnaast ook op de keepers en scheidsrechters. Ook hebben ze een Fanshop voor verschillende competities en landenteams, en uiteraard ook een Outlet. Hun showroom is te vinden in St-Andries en de winkel in Brugge. Vanaf 50 euro worden bestellingen binnen België gratis bezorgd. De webshop is van maandag tot en met zaterdag telefonisch en per mail te bereiken.

  Reviews van ervaringen

  Soms wil je gewoon even iets meer weten over een bedrijf, omdat je het bijvoorbeeld helemaal niet kent. Dan is het fijn dat er consumenten zijn geweest die recensies en beoordelingen geschreven hebben naar aanleiding van hun ervaring. Daardoor kun jij je een beeld vormen van de webshop en de producten, wat weer helpt bij het maken van een keuze. En als je zelf iemand wilt helpen, deel je hier gewoon jouw mening!

  Montreal-Sport
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Montreal-Sport

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Montreal-Sport een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Montreal-Sport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Montreal-Sport actief?

  Montreal-Sport is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Montreal-Sport gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.