ErvaringenSite

  Ervaringen Moosejaw

  Je hoort het vaak; Sporten is gezond, dit moet dan helemaal gelden als je het buiten doet. Niets lekkerder dan actief zijn in de natuur. Ben jij iemand die van buiten sporten houdt? Kamperen, wandelen, etc. helemaal jouw ding? Grote kans dat je ooit de naam Moosejaw bent tegengekomen. Moosejaw is een online winkel voor kleding en uitrusting voor allerlei buitensportactiviteiten. Wil je weten wat voor een bedrijf dit is en wat de ervaringen van andere zijn de ben je hier bij Ervaringensite.be aan het juiste adres. Echte mensen hebben hier hun mening achtergelaten. Meningen die voor jou interessant kunnen zijn om te weten. Je leest hier in de categorie Sport & Outdoor, zowel goede als slechte dingen over Moosejaw, achtergelaten in reviews door andere Belgen die je zijn voorgegaan. Op basis van wat anderen schrijven kun jij als consument een overwogen beslissing nemen om wel of niet zaken te doen met Moosejaw.

  Over Moosejaw

  Letterlijk vertaald betekend Moosejaw elandkaak. De naam werd in 1992 gekozen door Jeffrey Wolfe en zijn broer Robert toen zij samen in Michigan een bedrijf opzetten. Zij waren beide gidsen voor toeristen die de wildernis rond Michigan in wilde trekken. Op een dag besloten ze om in plaats daarvan, met de kennis en ervaring die ze in het wild opgedaan hadden kampeerspullen te gaan verkopen. Moosejaw is uitgegroeid tot een detailhandel gericht op buitensportactiviteiten. Ze bieden hun producten zowel online aan als ook in een van hun winkels. Als detailhandelaar heeft Moosejaw verschillende prijzen gewonnen. Waar onder top 50 retailer door Internet Retailerin 2007, Best of the Web bij Forbes Magazine en is geprezen voor hun online marketingstrategie door de New York Times.

  buying my DREAM wardrobe! online shop with me♡ (things i never thought i'd buy - pinterest inspired)

  Producten van Moosejaw

  Het assortiment van Moosejaw is gericht op buitenactiviteiten. Ze verkopen onder anderen kleding, schoenen, uitrusting en accessoires voor diverse activiteiten en sporten. Zo hebben ze een onderverdeling gemaakt op hun website in wandelen, kamperen, klimmen, fietsen, hardlopen, fitness en wintersport.
  Mannen, vrouwen, kinderen en zelfs voor baby’s kunnen er terecht, voor allen is er genoeg te vinden voor avonturen in de buitenlucht. Veel producten die te vinden zijn op hun website, maar ook in hun winkels zijn naast buiten in de wildernis ook te gebruiken in en rond om het huis. Te denken valt aan fleecetruien, stevige schoenen, zaklampen, zakmessen en ga zo maar door. Moosejaw verkoopt met name producten van de groten merken, je moet dan denken aan The North Face, Fjall Raven, Black Diamond, Marmot, etc.. Doordat het verkoopvolume van Moosejaw blijft groeien is men in staat om steeds weer te blijven onderhandelen met deze grote partijen en dit resulteert in scherpe prijzen voor de consument. Ook maakt Moosejaw onder haar eigen label haar eigen producten, zoals jassen, truien, broeken en bijvoorbeeld sokken.

  Ervaringen, meningen, klachten, tips Moosejaw

  Heeft u in het verleden producten van Moosejaw of via Moosejaw gekocht dan horen we het hier op Ervaringensite.be graag. Velen Belgen zullen u dankbaar zijn voor het achterlaten van uw ervaringen en meningen met betrekking tot het bedrijf. Heeft u klachten over hoe u werd behandeld of tips aan Moosejaw om uw beleving als consument te verbeteren laat het hier dan achter.

  Moosejaw
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Moosejaw

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Moosejaw een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Moosejaw. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Moosejaw actief?

  Moosejaw is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Moosejaw gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.