ErvaringenSite

  Ervaringen Morres Wonen

  Heb jij ook af en toe het gevoel dat het interieur van je huis een keer geheel opnieuw ingericht moet worden? Die lamp boven de eettafel is eigenlijk al jaren aan vervanging toe en de stoelen zijn helemaal uitgezeten. Bij Morres Wonen staan ze dan voor je klaar met woonadvies om het een keer helemaal anders te doen. Heb jij al een keer in de winkel in Hulst rondgekeken of heb je in de webshop de perfecte bank al uitgezocht? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere klanten die al gekocht hebben bij Morres. Misschien kunnen hun ervaringen je overtuigen dat Morres de beste keuze is of misschien moet je toch nog even verder zoeken.

  Geschiedenis Morres Wonen

  De kwaliteit van een familiebedrijf gecombineerd met bijna een eeuw ervaring, dat vind je bij Morres Wonen. In 1909 werd de eerste winkel in Hulst geopend door Fré Morres. Het was toen nog een klein pand in het centrum van Hulst, vlakbij de grens met België. In de jaren 60 besloot het bedrijf uit te breiden en werd de winkel verhuisd naar het industrieterrein Tol in het meest Vlaamse stadje van Nederland. Het bedrijf wilde echter nog meer. Ze werden één van de eerste woonwinkels met een webshop en gingen al snel ook op zondag open. Nu zijn ze onderdeel van Mandemakers Groep waardoor ze nog meer klanten kunnen bereiken.


  Wat kun je verwachten van Morres Wonen? Ontdek het in de video!

  Diensten Morres Wonen

  Het bedrijf heeft veel veranderingen meegemaakt in de afgelopen eeuw, maar toch is het assortiment hetzelfde gebleven. Het gaat nog altijd om kwaliteit en een eerlijke prijs. De grote van het aanbod is wel gegroeid. Ze hebben nu alles voor wonen, slapen, kinderen, bedtextiel, woondeco, koken, tafelen, badkamer, verlichten, tuin en wellness. Met meer dan 100 verschillende merken, zoals Design on Stock, Harvink, Henders&Hazel, Homeland, Stressless, Riviera Maison, Xooon, Auping, Tempura, Velda, Stokke, Bopita, Quinny, Maxi Cosy en Rituals, heb je altijd genoeg keuze. Verder krijg je altijd 5 jaar garantie op al je bestellingen en aankopen en wordt, zowel in de winkel als online, persoonlijk advies gegeven door de experts.

  Klachten Morres Wonen

  De klantenservice van Morres Wonen is op verschillende manieren bereikbaar. Je kunt voor advies of als je op zoek bent naar inspiratie gebruikmaken van WhatsApp. Voor vragen is het e-mailadres en contactformulier beschikbaar. Voor klachten raden wij je aan om gebruik te maken van het telefoonnummer. Klanten zijn ook altijd welkom in de winkel. Je kunt de openingstijden op de website vinden. Overigens in Morres Wonen ook te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest. De klantenservice hoopt je altijd je kunnen helpen.

  Jouw ervaringen met Morres Wonen

  Ben jij in de winkel in Hulst geholpen door één van de medewerkers? Laat in jouw review dan weten of je goed en vriendelijk geholpen bent. Heb jij in de webshop besteld? Vertel dan over jouw ervaringen met de levering en de betaling. Andere klanten horen graag van je. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Hebben ze echt de laagste prijzen? En krijg je ook in de webshop altijd goed advies? Geef jouw beoordeling over Morres Wonen.

  Wat zijn de ervaringen van klanten? Hebben de het beste kwaliteit meubelen? Is de levering betrouwbaar? Lees hier de reviews over Morres Wonen.

  Morres Wonen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Morres Wonen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Morres Wonen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Morres Wonen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Morres Wonen actief?

  Morres Wonen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Morres Wonen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.