ErvaringenSite

  Ervaringen Motoin

  Ben jij een echte fan van motors en motorfietsen? Vind je het fijn om in het weekend met je motor te gaan toeren of neem je je motor dagelijks mee naar je werk? Dan ben je misschien wel op zoek naar de beste motorartikelen die er te krijgen zijn. Maar waar kun je die vinden? Één shop die motorjacks, helmen en andere motoruitrusting verkoopt is Motoin. Maar wat voor soort kwaliteit motorkleding zullen ze verkopen? Zullen hun helmen nou echt je hoofd beschermen bij een flinke valpartij? Zal het lang duren voor je sportkleding wordt geleverd door de bezorgservice van Motoin? En wat voor een klantenservice zal deze motorwinkel verlenen als je niet tevreden bent met je motor? De beste mensen om deze vragen te beantwoorden zijn de klanten die al eens eerder iets bij Motoin gekocht hebben. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat zij nou echt van deze motorleverancier vinden. Hun opmerkingen, beoordelingen, cijfers, ervaringen en reviews kunnen je helpen om te begrijpen wat Motoin werkelijk aan biedt.

  Over Motoin

  Motoin is een bedrijf dat motorartikelen aanbiedt. De winkel is opgericht door Marcel Maarβen en Farshid Chalatbari. Zij begonnen Motoin in 2007. Ze willen je voorzien van alles wat een motorrijder misschien nodig zou kunnen hebben. De oprichters van deze winkel beweren alles te weten van wat een motorrijder wil. Ze verkopen bijvoorbeeld beschermende kleding zoals handschoenen, broeken, thermokleding, beschermers, verwarmde kleding, airbagkleding, motorjassen, regenkleding en meer. Natuurlijk kun je niet op een motor kruipen zonder een degelijke helm. Motoin heeft een brede selectie helmen zoals jet helmen, integrale helmen, visors, camera helmen, communicatiehelmen, enduro helmen en nog veel meer. Ze hebben ook een collectie sportkleding zoals shorts, broeken, schoenen, sweatshirts, petten, zwemkleding, t-shirts, riemen, beanies en horloges. Naast motoroutfits bieden ze ook motoronderdelen aan. Hun bodywork afdeling bevat gereedschap, batterijpakketten, indicators, afdekhoezen, stands, handgrepen, verlichting en opladers. En in hun elektronica categorie vindt je houders, navigatie, communicatiebenodigdheden en cameras.


  Een bocht in slow motion.

  Diensten van Motoin

  De motorkleding en andere motorbenodigdheden kunnen besteld worden via hun website. De website is wel in het Engels, dus je zal het met de Engelse terminologie moeten doen. Selecteer gewoon het item dat je wilt en stop het in je digitale winkelmandje. Hun bezorgservice zal de helm of het motorpak zo snel mogelijk naar je toe sturen. Als je je inschrijft voor hun digitale nieuwsbrief krijg je een voucher voor 10% korting op ieder willekeurig artikel uit hun webshop. Deze kun je gebruiken bij je eerste of eerstvolgende aankoop van hun website. Motoin heeft ook een klantenservice die je kan helpen als je wat tips, advies of hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Motoin

  Rij jij al op je motor met een motorpak, motorjas of thermoshirt van Motoin? Of misschien heb je wat onderdelen besteld voor je motor. In allebei de gevallen willen wij graag meer horen over je ervaring met dit bedrijf. Hoe veilig is hun beschermende kleding nou eigenlijk? Bezorgde Motoin’s bezorgservice de helm wel op tijd bij je thuis? En wat voor soort klantenservice verleent dit bedrijf aan motorrijders die geïnteresseerd zijn in hun producten? Schrijf een review en vertel ons alles over deze winkel voor motorliefhebbers.

  Motoin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Motoin

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Motoin een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Motoin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Motoin actief?

  Motoin is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Motoin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.