Mountain Steals

Alle reviews

Mountain Steals

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Mountain Steals

Als je van buitensportactiviteiten houdt en dan met name de wat extremere sporten, dan zul je vast geregeld tegen het probleem zijn aangelopen dat je uitrusting of kleding je in de steek laat. Soms is het fijn als je een goedkope gadget gevonden hebt of een rugzak op de kop getikt hebt voor een prikkie, maar niet als die onderweg tijdens bijvoorbeeld een trekking het begeeft. Goedkoop ten koste van kwaliteit is met buitensportactiviteiten niet handig en soms zelf heel gevaarlijk. Bij Mountain Steals bieden ze online kwalitatieve outdoorartikelen aan zoals kleding, schoenen en accessoires die zoals ze zelf zeggen nergens anders goedkoper te vinden zijn. Maar voordat je een bedrijf als Mountain Steals vertrouwd en bij ze gaat bestellen is het goed om eerst te lezen van anderen wat ze van het bedrijf vinden. Hier op onze site lees je reviews met daarin de ervaringen en meningen van mensen die je zijn voor gegaan. Zowel negatieve als postieve commentaren kun je hier lezen. Nieuwsgierig naar de ervaringen met betrekking tot Mountain Steals? Lees dan snel verder.

Over Mountain Steals
Mountain Steals is een bedrijf dat opgericht is in 2017 en maakt onderdeel uit van Moosejaw. Moosejaw is een detailhandel gericht op buitensportactiviteiten. Ze bieden hun producten zowel online aan als ook in een van hun winkels. De website Mountain Steals is opgericht door een groep inkopers en enthousiastelingen van buitensport-artikelen binnen de Moosejaw groep. Hun missie was en is om artikelen aan de man te brengen die zowel van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar ook tegen een hele scherpe prijs.

Producten & Diensten Mountain Steals
De producten die Mountain Steals aanbiedt zijn allen gericht op buitensportactiviteiten, zoals reizen, kamperen, bergwandelen, klimmen, fietsen, rennen, yoga en water- en wintersport. Op de website kun je door hun aanbod gaan via diverse menu’s. Zowel gesorteerd op activiteit, maar ook op man, vrouw en kinderen. Binnen deze onderverdeling, zijn met name kleding, schoenen en accessoires te vinden. De producten zijn van de grote merken binnen de outdoor industrie en je moet dan denken aan namen als: The North Face, Prana, Icebreaker en Osprey. Door onder de vlag van Moosejaw te kunnen onderhandelen krijgen ze het vaak voor elkaar om kortingen richting klanten te kunnen aanbieden richten vijftig, zestig en soms wel zeventig procent van de orginele prijs. Ze hebben op de site zelfs een zoekoptie als het gaat om procenten korting. Wanneer je ergens op internet dezelfde artikelen goedkoper kan vinden dan geven ze je het verschil contant terug. 

Ervaringen, meningen, klachten en tips Mountain Steals
Heeft u ooit een bestelling gedaan via de site van Mountain Steals? Heeft u producten thuis liggen die u via Mountain Steals kado heeft gekregen? Heb je een grote bergtocht gemaakt met producten van Mountain Steals? In alle gevallen dat je in contact bent geweest met Mountain Steals horen we het graag. Heb je misschien klachten of tips aan het adres van Mountain Steals. Laat alsjeblieft je review hier achter en laten weten wat je van het bedrijf vindt. Menig lezer na je, zal er blij mee zijn, aangezien je hierbij bijdraagt aan een betrouwbaar beeld te scheppen van het bedrijf.