ErvaringenSite

  Ervaringen Mountain Steals

  Als je van buitensportactiviteiten houdt en dan met name de wat extremere sporten, dan zul je vast geregeld tegen het probleem zijn aangelopen dat je uitrusting of kleding je in de steek laat. Soms is het fijn als je een goedkope gadget gevonden hebt of een rugzak op de kop getikt hebt voor een prikkie, maar niet als die onderweg tijdens bijvoorbeeld een trekking het begeeft. Goedkoop ten koste van kwaliteit is met buitensportactiviteiten niet handig en soms zelf heel gevaarlijk. Bij Mountain Steals bieden ze online kwalitatieve outdoorartikelen aan zoals kleding, schoenen en accessoires die zoals ze zelf zeggen nergens anders goedkoper te vinden zijn. Maar voordat je een bedrijf als Mountain Steals vertrouwd en bij ze gaat bestellen is het goed om eerst te lezen van anderen wat ze van het bedrijf vinden. Hier op onze site lees je reviews met daarin de ervaringen en meningen van mensen die je zijn voor gegaan. Zowel negatieve als postieve commentaren kun je hier lezen. Nieuwsgierig naar de ervaringen met betrekking tot Mountain Steals? Lees dan snel verder.

  Over Mountain Steals

  Mountain Steals is een bedrijf dat opgericht is in 2017 en maakt onderdeel uit van Moosejaw. Moosejaw is een detailhandel gericht op buitensportactiviteiten. Ze bieden hun producten zowel online aan als ook in een van hun winkels. De website Mountain Steals is opgericht door een groep inkopers en enthousiastelingen van buitensport-artikelen binnen de Moosejaw groep. Hun missie was en is om artikelen aan de man te brengen die zowel van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar ook tegen een hele scherpe prijs.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  Producten & Diensten Mountain Steals

  De producten die Mountain Steals aanbiedt zijn allen gericht op buitensportactiviteiten, zoals reizen, kamperen, bergwandelen, klimmen, fietsen, rennen, yoga en water- en wintersport. Op de website kun je door hun aanbod gaan via diverse menu’s. Zowel gesorteerd op activiteit, maar ook op man, vrouw en kinderen. Binnen deze onderverdeling, zijn met name kleding, schoenen en accessoires te vinden. De producten zijn van de grote merken binnen de outdoor industrie en je moet dan denken aan namen als: The North Face, Prana, Icebreaker en Osprey. Door onder de vlag van Moosejaw te kunnen onderhandelen krijgen ze het vaak voor elkaar om kortingen richting klanten te kunnen aanbieden richten vijftig, zestig en soms wel zeventig procent van de orginele prijs. Ze hebben op de site zelfs een zoekoptie als het gaat om procenten korting. Wanneer je ergens op internet dezelfde artikelen goedkoper kan vinden dan geven ze je het verschil contant terug.

  Ervaringen, meningen, klachten en tips Mountain Steals

  Heeft u ooit een bestelling gedaan via de site van Mountain Steals? Heeft u producten thuis liggen die u via Mountain Steals kado heeft gekregen? Heb je een grote bergtocht gemaakt met producten van Mountain Steals? In alle gevallen dat je in contact bent geweest met Mountain Steals horen we het graag. Heb je misschien klachten of tips aan het adres van Mountain Steals. Laat alsjeblieft je review hier achter en laten weten wat je van het bedrijf vindt. Menig lezer na je, zal er blij mee zijn, aangezien je hierbij bijdraagt aan een betrouwbaar beeld te scheppen van het bedrijf.

  Mountain Steals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mountain Steals

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mountain Steals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mountain Steals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mountain Steals actief?

  Mountain Steals is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mountain Steals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.