Mr Been

Alle reviews

Mr Been

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Mr Been

Wanneer u een uniek cadeau wil geven aan een goede vriend van u die helemaal gek is op BBQ, dan is het misschien een leuk idee om hem een leren schort met zijn eigen naam erop te geven. Na wat zoeken op internet is de kans groot dat u dan bij Mr Been uit komt. Dit bedrijf maakt leren producten en via hun webwinkel bieden ze hun producten en diensten aan. Maar hoe komt u er als consument nou achter zonder daadwerkelijk zaken met ze te doen wat voor een bedrijf Mr Been is? Houden ze zich aan hun woord? Hoe is het met de kwaliteit van hun producten? Hier op ErvaringenSite krijgt u antwoord op deze vragen. Hier leest u reviews van consumenten die u voor zijn gegaan en hierin geven ze hun mening en delen ze hun ervaringen met u. Na het lezen van de reviews zou u in staat moeten zijn om gefundeerd een keuze te maken om al dan niet zaken met Mr Been te doen.

Over Mr Been
In 1952 is het familiebedrijf Mr Been opgericht en begon met dames ceintuurs en bijou. Het bedrijf richt zich nu op het ambachtelijk verwerken en ontwerpen van leerproducten. Het bedrijf staat in Wormerveer en wordt vandaag de dag gerund door de vierde generatie van de familie. Waar voorheen de nadruk lag op massaproductie, ligt de focus nu meer op het maken van exclusieve producten van leer. In het bedrijf is er door de jaren heen veel hetzelfde gebleven, zoals de machines waarop gewerkt wordt. De jongere generaties hebben echter ook voor modernisering gezorgd en hebben het bedrijf onder anderen klaar gestoomd voor de online verkoop.

Producten en Diensten Mr Been
De producten van Mr Been worden op hun website ingedeeld in twee categorieën, te weten Koken & BBQ en Interieur. In de groep Koken vind je leren schorten, houten snijplanken met leren handvat en diverse accessoires als leren ovenwanten, BBQ-sets en leren messenhouders. In de categorie interieur vindt u leren handgrepen, plankdragers, leren bloempotten en lampen. Daarnaast nog leren onderzetters en wijnrekken. Het leer dat verwerkt wordt in de producten van Mr Been is van een hoge kwaliteit en zijn allen handgemaakt. Voordat een product de deur uit gaat in Wormerveer wordt het nogmaals gecontroleerd door een extra paar ogen om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van het eindproduct goed is.

Personaliseren van uw producten
Mr Been geeft de mogelijkheid om producten te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een logo of tekst op de producten te laten zetten. Naast het huidige assortiment hebben ze nog leren notitieboekjes waar dit mee zou kunnen. Er bestaat ook een mogelijkheid om zelf aan te geven van voor een leren product u zoekt en wanneer mogelijk wordt dit special voor u op maat gemaakt, al dan niet met uw eigen logo en / of tekst erop vermeld.

Ervaringen, mening, suggesties en klachten Mr Been
Heeft u in het verleden via de website van Mr Been wel eens producten besteld? Heeft u misschien in uw keuken producten van Mr Been staan? Worden uw boeken in uw kantoor misschien gedragen door de leren plankdragers van Mr Been? Dan willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten en daarin uw objectieve mening te geven over het bedrijf Mr Been en haar producten en diensten. Waren uw ervaringen positief of negatief? In beide gevallen horen we graag waarom. Suggesties en klachten over het bedrijf worden ook gewaardeerd als u die achterlaat. Dit alles draagt bij aan een helder beeld van het gehele bedrijf.