ErvaringenSite

  Ervaringen Mr-Riegillio

  Kleding voor heren vindt u everywhere online. Maar bent u op zoek naar speciale kleding voor de man bijvoorbeeld in leer of pvc? Dan is het toch even zoeken naar de winkels die geen namaak, maar originele artikelen aan de man brengen. ErvaringenSite kan u daarbij op weg helpen. Neem even een kijkje in de reviews, waar personen hun ervaring hebben neergepend. Uw eigen reactie en beoordeling zien wij ook graag tegemoet op de site.

  Over Mr-Riegillio

  Mr-Riegillio is opgericht in mei 2018 door Riegillio, die eveneens de designer-in-chief is van hun merk Mr.Riegillio. Het doel van hun oprichting is een fetisjkledingmerk te creëren dat de scheidslijn tussen hedendaagse mode en fetisj kledingontwerp doet vervagen. Mr-Riegillio zegt gepassioneerd te zijn in het leveren van de ontwerpen gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Naast de Mr-Riegillio merkproducten werken zij samen met andere merken, zoals Mister B en Alpha Industries om er maar een paar te noemen. Mr-Riegillio B.V. is gevestigd aan Bennebroekerdijk 249-D1, 2142LE, Cruquius, Nederland.

  ONLINE SHOP WITH ME | ZARA, H&M, NA-KD | Julia Verbij

  Producten en diensten van Mr-Riegillio

  Bij Mr-Riegillio kan men terecht voor herenkleding, sportkleding en bijbehorende accessoires gemaakt van leer, kunstleer en pvc. Allen van de merken van onder meer Regiellio, beGLOSS, Alpha Industries, Capslab, Men’s Society, Mister B, SILKSILK, Sk8erboy en Tom of Finland. Op de afdeling Toy for Boy kunnen mannen terecht voor diverse erotische speeltjes voor mannen van de merken CB-X, Cellmate, MenCage, Master Series, Oxballs, Strict en Toy for A Boy. Ook voor de kleding voor tijdens hun seksavontuurtje, Chastity en bondage feestjes.

  Verzending, garantie & betaling bij Mr-Riegillio

  Betalen bij Mr-Riegillio kan met Klarna Pay later, Bancontact, iDEAL, Giropay, SOFORT, Apple Pay, Google Pay, Credit Cards (Mastercard, Maestro, Visa, American Express).
  De verwerking van de bestelling neemt drie tot vier dagen in beslag, voordat het wordt geleverd aan huis. Voor het inruilen mag men zich wenden tot het inruiladres vermeld op de website of uw artikel gewoon terugsturen naar Mr-Riegillio, Cruquius zoom 51, 2142EW, Cruqiuis. Inruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, daar volgens de wetgeving van de Europese Consumenten Bescherming elke klant recht heeft op een bedenktijd van 14 dagen. Mr- Riegillio is lid van Thuiswinkel.org.

  Complimenten, klachten en tips voor Mr-Riegillio

  Klachten & suggesties kunnen kenbaar worden gemaakt via support@mr-riegillio.com of via het contactformulier op de page van de webshop. De klantenservice is te bereiken op het nummer 00 31 85 06 07 08 7 en wel 7 dagen in de week 8.00u-22.00u. Geschillen mogen worden gerapporteerd bij de stichting Geschillencommissie (www.sgc.nl) en de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

  Hebt u al kleding of een seksspeeltje van leer kunnen betrekken bij Mr- Riegillio? Hoe was de service? Bent u tevreden met u aankoop of hebt u die moeten inruilen? Hoe ervaarde u de klantenservice? Zijn de artikelen bezorgd, zoals afgesproken? Laat het ons weten hier op ErvaringenSite.

  Meer weten over Mr-Riegillio en soortgelijke webshops? U bent welkom om de overige reviews te lezen op onze site over de bedrijven. En, Laat ook hier bij ervaringensite.be uw stem horen!

  Mr-Riegillio
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mr-Riegillio

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mr-Riegillio een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mr-Riegillio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mr-Riegillio actief?

  Mr-Riegillio is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mr-Riegillio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.