MrBeen

Alle reviews

MrBeen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

MrBeen

Voor alles wat u open wilt doen heeft u en hendel nodig. Voor een deurhendel kunt u simpel en alledaags gaan, maar het kan ook heel trendy aan toe gaan. Kasten en deuren komen al gelijk met een hendel, maar wat nu als uw deurhendel kapot is? Een hele nieuwe deur aanschaffen? Nee, dat hoeft niet. Er zijn bedrijven online die handgrepen verkopen. Als u wilt weten wat voor handgrepen u kunt vinden, hoe de klantenservice is, wat de kwaliteit is van de handgrepen, of de deurkrukken niet snel loslaten en hoe makkelijk u ze kunt bevestigen, dan kunt u de ervaringen van klanten, die al een deurkruk hebben besteld, lezen op ErvaringenSite. Op ons platform worden alle reviews van klanten verzameld, zodat u een goed beeld krijgt van de producten van bedrijven waar ook ter wereld. Ook u kunt uw mening, oordeel en ervaring delen op de site.

Over MrBeen
MrBeen is een online woonwinkel voor lederproducten. Het bedrijf is een familiebedrijf dat in 1952 startte met bijous en dames ceintuurs. Ze hebben een switch gemaakt en richten zich nu op de verkoop van ambachtelijk leerverwerking. MrBeen focust zich nu niet op massa productie, maar op luxe lederproducten. De machines die worden gebruikt hebben alle generaties al doorlopen, maar er is ook veel gemoderniseerd. Zo combineren ze deze twee werelden met elkaar, het oude ambachtelijke leer verwerken en het online verkopen. Het team bestaat uit Floor, Erik, Sebastian en Willi. De productie van alle producten gebeurd in hun atelier in Wormerveer.

Producten en diensten van MrBeen
De producten van MrBeen omvatten naast de leren handgrepen ook leren plankdragers, leren schorten en leren lampen. In de webshop kunt u kiezen uit de rubrieken: koken en BBQ, interieur en personalisatie. In het eerste rubriek kunt u de keuze maken uit leren schorten, houten snijplanken en accessoires, zoals ovenhandschoenen en messenhouders. Het rubriek interieur wordt onderverdeeld in leren handgrepen, leren plankdragers, leren bloempotten en lampen, leren onderzetters en wijnrekken. Het laatste rubriek betreft de personalisatie, waar u terecht kunt voor onder meer het naar keuze laten graveren van notitieboekjes en leren schorten.

Verzending, garantie, betaling bij MrBeen 
Voor verzending vraagt MrBeen geen verzendkosten als u uw bestelling in Nederland wilt laten bezorgen. Voor het verzenden naar België, bedraagt de verzendkosten 5 euro. Als u maandag middag uw bestelling plaatst, dan wordt uw bestelling de volgende dag verzonden en zult u deze woensdag ontvangen. U kunt bij MrBeen betalen met iDEAL, Visa, MasterCard, American Express, CartaSi en Cartes Bancaires. Verder kunt u nog betalen met PayPal, Bankcontact en overboeking. Retourneren is gratis.

Complimenten, tips en klachten voor Mr. Been
MrBeen adverteert handgemaakte leren artikelen en premium kwaliteit eindproducten. Hebt u al een product bij MrBeen besteld? Wat vindt u van de kwaliteit? Hoe was de dienstverlening naar u toe. Wat kunt u vertellen over het proces van bestellen en betalen? Had u een klacht en hoe is daarop ingespeeld door Mr. Been?

Deel hier uw ervaring met dit bedrijf op ErvaringenSite. Vertelt u ons meer over hoe u het bedrijf heeft ervaren en/of u klanten adviseert ook een leren schort of lamp bij Mr. Been te bestellen.

Wilt u meer weten over MrBeen? Bezoek dan ErvaringenSite voor betrouwbare reviews! Reviews, waar ook uw mening telt!