ErvaringenSite

  Ervaringen MrBeen

  Voor alles wat u open wilt doen heeft u en hendel nodig. Voor een deurhendel kunt u simpel en alledaags gaan, maar het kan ook heel trendy aan toe gaan. Kasten en deuren komen al gelijk met een hendel, maar wat nu als uw deurhendel kapot is? Een hele nieuwe deur aanschaffen? Nee, dat hoeft niet. Er zijn bedrijven online die handgrepen verkopen. Als u wilt weten wat voor handgrepen u kunt vinden, hoe de klantenservice is, wat de kwaliteit is van de handgrepen, of de deurkrukken niet snel loslaten en hoe makkelijk u ze kunt bevestigen, dan kunt u de ervaringen van klanten, die al een deurkruk hebben besteld, lezen op ErvaringenSite. Op ons platform worden alle reviews van klanten verzameld, zodat u een goed beeld krijgt van de producten van bedrijven waar ook ter wereld. Ook u kunt uw mening, oordeel en ervaring delen op de site.

  Over MrBeen
  MrBeen is een online woonwinkel voor lederproducten. Het bedrijf is een familiebedrijf dat in 1952 startte met bijous en dames ceintuurs. Ze hebben een switch gemaakt en richten zich nu op de verkoop van ambachtelijk leerverwerking. MrBeen focust zich nu niet op massa productie, maar op luxe lederproducten. De machines die worden gebruikt hebben alle generaties al doorlopen, maar er is ook veel gemoderniseerd. Zo combineren ze deze twee werelden met elkaar, het oude ambachtelijke leer verwerken en het online verkopen. Het team bestaat uit Floor, Erik, Sebastian en Willi. De productie van alle producten gebeurd in hun atelier in Wormerveer.

  Producten en diensten van MrBeen
  De producten van MrBeen omvatten naast de leren handgrepen ook leren plankdragers, leren schorten en leren lampen. In de webshop kunt u kiezen uit de rubrieken: koken en BBQ, interieur en personalisatie. In het eerste rubriek kunt u de keuze maken uit leren schorten, houten snijplanken en accessoires, zoals ovenhandschoenen en messenhouders. Het rubriek interieur wordt onderverdeeld in leren handgrepen, leren plankdragers, leren bloempotten en lampen, leren onderzetters en wijnrekken. Het laatste rubriek betreft de personalisatie, waar u terecht kunt voor onder meer het naar keuze laten graveren van notitieboekjes en leren schorten.

  Verzending, garantie, betaling bij MrBeen
  Voor verzending vraagt MrBeen geen verzendkosten als u uw bestelling in Nederland wilt laten bezorgen. Voor het verzenden naar België, bedraagt de verzendkosten 5 euro. Als u maandag middag uw bestelling plaatst, dan wordt uw bestelling de volgende dag verzonden en zult u deze woensdag ontvangen. U kunt bij MrBeen betalen met iDEAL, Visa, MasterCard, American Express, CartaSi en Cartes Bancaires. Verder kunt u nog betalen met PayPal, Bankcontact en overboeking. Retourneren is gratis.

  Complimenten, tips en klachten voor Mr. Been
  MrBeen adverteert handgemaakte leren artikelen en premium kwaliteit eindproducten. Hebt u al een product bij MrBeen besteld? Wat vindt u van de kwaliteit? Hoe was de dienstverlening naar u toe. Wat kunt u vertellen over het proces van bestellen en betalen? Had u een klacht en hoe is daarop ingespeeld door Mr. Been?

  Deel hier uw ervaring met dit bedrijf op ErvaringenSite. Vertelt u ons meer over hoe u het bedrijf heeft ervaren en/of u klanten adviseert ook een leren schort of lamp bij Mr. Been te bestellen.

  Wilt u meer weten over MrBeen? Bezoek dan ErvaringenSite voor betrouwbare reviews! Reviews, waar ook uw mening telt!

  My Favorite Online Shops & How I Order

  MrBeen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MrBeen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MrBeen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MrBeen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MrBeen actief?

  MrBeen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MrBeen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.