ErvaringenSite

  Ervaringen MrMarketplace

  Ben je op zoek naar een website waar ze een grote verscheidenheid aan producten verkopen, zoals eyeliner, kussens en leesbrillen? Dan zou het aanbod van MrMarketplace iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze webshop. Zou je ons in dat geval enkele minuten van je kostbare tijd willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over MrMarketplace te schrijven? Op die manier geef je andere potentiële klanten de kans om snel en makkelijk te beslissen of deze online winkel aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften.

  Over MrMarketplace

  MrMarketplace maakt deel uit van de Podobrace Group. Deze werd in het leven geroepen door Bill en Rob Duin en bestaat uit verschillende webwinkels. MrMarketplace werd in 2020 online geplaatst als resultaat van een idee van Bill Duin, die zowel in België als in Nederland een breed scala aan producten wilde aanbieden. Bij deze onderneming zou je mogen rekenen op gepersonaliseerd advies, een groot magazijn, meer dan 35 jaar ervaring en een optimale klantenservice. De overkoepelende groep van MrMarketplace besteedt al jarenlang een deel van zijn omzet aan goede doelen en liefdadigheidsprojecten en steunt ook zowel lokale als nationale sportverenigingen en evenementen.

  How To Run An Online Shop With Odoo

  Producten en diensten van MrMarketplace

  Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je in het zoekvenster bovenaan de website een specifieke term ingeven. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, waaronder huis & tuin, sport & vrije tijd, speelgoed en elektronica. Elk van deze categorieën is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een specifiek artikel kunt zoeken. Verder kun je ook een overzicht van populaire items en actuele aanbiedingen bekijken. Als je op de hoogte wilt blijven van nieuws en kortingsacties, kun je je via de site ook inschrijven op de nieuwsbrief van MrMarketplace. Volgens de informatie op de website mag je je bij deze onderneming verwachten aan een retourtermijn van 30 dagen, scherpe prijzen, de mogelijkheid om achteraf te betalen en keuze uit meer dan 500.000 artikelen. Heb je een vraag, opmerking of klacht voor het team van dit bedrijf? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor MrMarketplace

  Heb je in een ver of recent verleden al een aankoop bij deze onderneming gedaan? Dan zouden we het enorm op prijs stellen als je op deze pagina een eerlijke review over MrMarketplace zou kunnen schrijven. Zo zou je onze bezoekers kunnen laten weten of je tevreden bent met de kwaliteit van de producten die op deze website worden aangeboden, of de klantenservice vlot bereikbaar is indien nodig en of je inderdaad probleemloos een beroep kunt doen op de retourtermijn van 30 dagen. Of misschien heb je nog nuttige tips voor mensen die een aankoop bij dit bedrijf overwegen? Wij zijn alvast benieuwd naar jouw verslag! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen over hun persoonlijke ervaring met gelijkaardige bedrijven te vertellen hebben.

  MrMarketplace
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MrMarketplace

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MrMarketplace een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MrMarketplace. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MrMarketplace actief?

  MrMarketplace is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Wonen, Sport & Outdoor, Persoonlijke verzorging, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MrMarketplace gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.