Mtools

Alle reviews

Mtools

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Mtools

Bent u een fervent klusser en wordt u geregeld door vrienden en/ of familie ingeschakeld als er iets gerepareerd, in elkaar gezet of opgehangen moet worden? Dan zult u door de tijd heen ook een mooie verzameling aan gereedschap bij elkaar verzameld hebben. Mocht u op zoek zijn naar aanvulling of vervangen van uw huidige gereedschap dan is de site van Mtools wellicht de moeite waard. Ze claimen het gehele assortiment van Makita gereedschap en accessoires te verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Voor u als klusser kan dit erg interessant zijn, maar alvorens u over gaat tot zakendoen met Mtools zou het fijn zijn als u meningen en ervaringen van anderen zou kunnen lezen. Hier op ErvaringenSite hebben we dit voor u georganiseerd. In eerlijke reviews van consumenten die u voor zijn gegaan leest u informatie waarmee u een gedegen beslissing kunt maken om al dan niet zaken te doen met Mtools.

Over Mtools
Het Nederlandse bedrijf Mtools is gevestigd in Veldhoven en biedt een webwinkel gericht op de verkoop van Makita gereedschap en bijbehorende accessoires. Het bedrijf is opgericht in 2015 en is een van de Makita Premium Dealers. Het bedrijf heeft als doel om het complete aanbod van Makita producten aan te bieden tegen een zo eerlijk mogelijke prijs. Het assortiment gereedschap, accessoires en verbruiksartikelen is volledig en zorgt daardoor voor een hoop gemak voor consumenten. Bestellingen boven de honderd euro worden geheel kosteloos bezorgd. Mocht er om wat voor reden dan ook uw geleverde product niet naar wens of verwachting zijn dan kunt u binnen de zogeheten “afkoelingsperiode” zonder opgave van reden uw gereedschap kosteloos retourneren. Dit kan niet bij eventueel speciaal voor u bestelde onderdelen. Het bedrijf Mtools is door de weeks ook telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en/ of opmerkingen.

Producten en diensten Mtools
Op de website van Mtools staat het gehele aanbod Makita gereedschap en bijbehorende accessoires overzichtelijk geordend in 4 productgroepen. Onder de noemer Makita Machines vindt u het complete aanbod van Makita gereedschap, zoals schroefmachines, breekhamers, schaafmachines, boormachines, slijpmachines en bijvoorbeeld laser gereedschap. Voor de Tuin Machines van Makita hebben ze een andere groep aangemaakt. Hier vindt u onder andere tuingereedschap als grasscharen, bladblazers, kettingzagen en bijvoorbeeld maaiers. Vervolgens hebben ze een divers aanbod met Makita Accessoires, hierin worden producten aangeboden als boorkoppen, opzetstukken, montagegereedschap, verlengkabels en de nodige Makita merchandise. Ze hebben als vierde productgroep Makita Verbruiksartikelen en bevat precies dat, namelijke zaagbladen, schuurmiddelen, boren, schaafbeitels en bijvoorbeeld slijpschijven. Per product dat Mtools aanbiedt in haar webwinkel, geven ze naast de prijs een complete beschrijving van het product en haar toepassingen.

Mening, ervaringen, klachten Mtools
Heeft u uw bus vol liggen met gereedschap dat u via de webshop van Mtools besteld hebt? Dan bent u degene die ons zou kunnen helpen met het achterlaten van een review over het bedrijf. Uw mening en ervaringen met Mtools geeft anderen inzicht in hoe het bedrijf zaken doet en wat men kan verwachten van bijvoorbeeld haar service en producten. Misschien bent u helemaal niet tevreden over het bedrijf en heeft u juist klachten over hen? Ook dan horen we het natuurlijk graag! Uw moeite wordt erg gewaardeerd en door voor onze dank!