ErvaringenSite

  Ervaringen Music Shop Europe

  Muziek maakt het leven interessanter! Lekker een deuntje neuriën of, als je het talent hebt, zelf een instrument bespelen, is ontspannend en brengt je in een goede bui. Als je wat serieuzer bent wat betreft muziek maken, zul je al snel wat begeleiding nodig hebben, in de vorm van bladmuziek en allerlei handleidingen. Maar waar vind je dergelijke zaken? Bij Music Shop Europe kun je terecht voor een aanbod hierin, voor de meeste instrumenten en veel componisten. De bladmuziek kan worden gedownload, en de producten worden opgestuurd. Bij een elektronische regeling kan er uiteraard veel mislopen, dus het is belangrijk dat je je goed informeert op voorhand, door het lezen van reviews van Music Store Europe, hier bij ErvaringenSite.be. Wat denken andere mensen over dit bedrijf? Lees verder en kom het zo te weten!

  Over Music Shop Europe
  Music Shop Europe is een internationale online muziekwinkel, waar je allerlei zaken kan aankopen om zelf muziek mee te maken. Music Shop Europe is actief in de hele wereld. In Nederland is het bedrijf gevestigd in Heerenveen. Music Shop Europe is een zusterbedrijf van Bandmusicshop.com.

  Producten en diensten van Music Shop Europe
  Bij Music Shop Europe kun je terecht voor allerlei producten die te maken hebben met muziek maken. Denk aan online te downloaden bladmuziek en handboeken. Hiernaast zijn er ook accessoires zoals microfoons, koptelefoons, lichten, muziekstanden, metronomen, enzovoort. Wat betreft categorieën kun je bij Music Shop Europe terecht voor, onder andere: Piano, Keyboard en orgel, Orkestrale strijkers, Houtblazers, Drum en percussie, Volksinstrumenten, Band, Vocal en koor, Orkest en kamermuziek, en Theorie, harmomie en boeken over muziek. Er zijn ongeveer 250.000 producten beschikbaar online.

  Producten worden meestal verzonden binnen 24 uur na de bestelling. Bij Music Shop Europe heb je in Nederland en België gratis verzending vanaf een bepaalde orderwaarde. Het is ook mogelijk om je producten op te halen in een muziekwinkel in je buurt, dan is de levering ook gratis. De levertijd is meestal tot 5 dagen, als de producten op voorraad zijn. Je hebt dertig dagen na ontvangt van het product om het retour te sturen. Hiervoor moeten de producten in originele staat zijn en/of ongeopend. Voor de producten op de webshop van Music Shop Europe kun je betalen met MasterCard, VISA, American Express, iDEAL, giropay, Sofort, Bancontact/Mister Cash en Bleue. Je kunt Music Shop Europe bereiken via Facebook, Twitter, Google + en Instagram. Er is ook een contact formulier op de website, je kunt een e-mail sturen, of ze gewoon opbellen.

  Klachten, complimenten en tips voor Music Shop Europe
  Omdat je zelf muziek maakt, weet je ongetwijfeld hoe leuk het is om de mening en ervaringen van anderen te lezen. Het is dan ook van het grootste belang voor mensen die twijfelen of ze een product van Music Shop Europe wel of niet gaan kopen om jouw mening hierover te zien. Heb je zelf al eens iets besteld op deze online webshop? Laat dan zeker iets weten hier op ErvaringenSite! Was je er tevreden over, of ben je er totaal niet over te spreken? We horen het graag! Deel jouw ervaringen met andere muziekliefhebbers en geef een beoordeling aan Music Shop Europe!

  how i run my online art shop (supplies, costs, etc)💫

  Music Shop Europe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Music Shop Europe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Music Shop Europe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Music Shop Europe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Music Shop Europe actief?

  Music Shop Europe is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Music Shop Europe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.