ErvaringenSite

  Ervaringen Musician's Friend

  Muziek

  is iets dat de hele mensheid verbindt: om het even welke nationaliteit, land, ras, religie, huiskleur of wat dan ook, iedereen houdt van muziek. De meeste mensen luisteren er graag naar, en er zijn er velen die zelf ook graag eens een stukje muziek spelen. Maar waar ga je heen om kwalitatieve en tegelijk betaalbare muziekinstrumenten te kopen? Je kunt bij een grote marktplaats gaan, maar daar weet je dat je niet dezelfde ervaring zal hebben als bij een speciaalzaak, zoals Musician’s Friend. Bij deze webstore kun je online allerlei soorten muziekinstrumenten aanschaffen om dan bij je thuis te laten afleveren. Ook accessoires zoals microfoons en dergelijke zijn beschikbaar. Wil je weten wat je mede muziekliefhebbers te zeggen hebben over dit bedrijf, dan kunnen we je aanraden om hier op Ervaringensite alle reviews eens goed door te nemen. Zo kun je immers veel leren uit de ervaringen van klanten van dit bedrijf.

  Over Musician's Friend
  Musician’s Friend is een Amerikaans muziekbedrijf dat al bestaat sinds 1983. Het werd opgericht door een koppel, en is een familiebedrijfje van simpele origine. Momenteel zijn er meerdere locaties doorheen de Verenigde Staten, maar het hoofdkantoor ligt in Westlake Village, Californië. Musician’s Friend heeft een heleboel prijzen gewonnen, waaronder TASCAM 2014 Dealer of the Year. Je kunt dit bedrijf vinden op Facebook, Twitter en Instagram, en er is ook een YouTubekanaal. Bij vragen kun je hen altijd opbellen of een live chat openen, net als een verzoek tot opbellen vragen.

  Producten en diensten van Musician's Friend
  Musician’s Friend is een online muziekwinkel, dus je kunt hier eerst en vooral muziekinstrumenten aanschaffen. Dit gaat van gitaren en ukuleles, banjo’s en basgitaren tot volledige drumsets. Ook is er opnamemateriaal, zoals een microfoon. Ben je DJ, dan kun je hier ook je ding vinden. Deze producten komen van bekende en kwalitatieve merken, denk aan Fender, Ernie Ball, Dunlop en Snark. Je producten zullen in de meeste gevallen gratis worden verscheept als je in de Verenigde Staten woont. Naar andere landen zal dit altijd iets kosten.

  Musician’s Friend biedt klanten een prijs-match, wat betekent dat als je een lagere prijs kan vinden voor een vergelijkbaar product bij een Amerikaanse dealer, ze deze prijs zullen evenaren. Niet alleen voor de aankoop, maar ook tot 45 dagen erna. Op gitaren en basgitaren krijg je 2 jaar garantie. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief, waarmee je dagelijks exclusieve deals zal ontvangen, net als tips, reviews en aankondigingen van koopjes.

  Klachten, complimenten en tips voor Musician's Friend
  Musician’s Friend pakt uit met het beste retourbeleid in de industrie, waar erop neerkomt dat je je producten tot 45 dagen na aankoop zonder problemen kan terugsturen. Maar als je niet tevreden bent over je aankoop, kun je andere mensen ook een groot plezier doen door hen te vertellen waarom precies. Wat was er mis, waarom wil je je product terugsturen? Heb je een klacht over Musician’s Friend? Of het omgekeerde, wil je hen een complimentje geven? Dat kun je hier op Ervaringensite doen, jouw review helpt potentiële klanten te besluiten of ze hier ook een aankoop doen of niet.

  How to Make an Online Store - eCom Tutorial

  Musician's Friend
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Musician's Friend

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Musician's Friend een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Musician's Friend. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Musician's Friend actief?

  Musician's Friend is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Musician's Friend gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.