ErvaringenSite

  Ervaringen MVMT

  Ben je dol op horloges, zonnebrillen of juwelen, en altijd op zoek naar nieuwe modellen? Dan zou het aanbod van MVMT misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. Indien dit in inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met MVMT te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming zou kunnen aansluiten bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

  Over MVMT

  MVMT is een Amerikaanse horlogemaker die kwartshorloges, zonnebrillen en andere accessoires verkoopt. Dit bedrijf werd in juni 2013 mede opgericht door schoolverlaters Jake Kassan en Kramer LaPlante. Het woord MVMT is een woordspeling en duidt zowel op de beweging van de tijd en de mensen, net als op de bewegingscomponent van een horloge. Via twee crowdfundingcampagnes op Indiegogo haalden ze meer dan $ 290.000 op voor MVMT. In augustus 2018 werd dit bedrijf voor meer dan $ 100 miljoen (mogelijk tot $ 200 miljoen, afhankelijk van de prestaties) overgenomen door horlogemaker Movado. Deze onderenming werd opgericht in 1881 in La Chaux-de-Fonds in Zwitserland en overgenomen door de corporatie in 1983. Vandaag de dag is het erkend om zijn iconische Museum-wijzerplaat en moderne esthetiek, en heeft het meer dan 100 patenten en 200 internationale onderscheidingen voor horloge-ontwerp en tijd-technologie.

  buying my dream wardrobe ! online shop with me !

  Producten en diensten van MVMT

  Op de website van MVMT heb je de keuze uit verschillende categorieën: Watches, Eyewear, Jewelry, Special Conditions en Brand. Opdat je makkelijk door het aanbod van dit bedrijf zou kunnen navigeren, zijn deze categorieën verder opgedeeld in een aantal subcategorieën. Daarnaast kun je in het zoekvenster ook een algemene of meer specifieke term ingeven. Dit is vooral handig als je ongeveer weet waarnaar je op zoek bent. Op de homepage kun je ook bekijken welke modellen er momenteel populair zijn. Volgens de informatie op de site kun je bij MVMT rekenen op gratis wereldwijde verzending, gratis retourneren voor bestellingen vanaf $ 50, 24 maanden garantie op alle productenen een 100% veilige betaling. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice via live chat of het contactformulier op de website bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor MVMT

  Heb je in een ver of recent verleden al een bestelling geplaatst bij MVMT? Grijp dan deze kans om een bondige, informatieve review over jouw ervaring met dit bedrijf te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe jij het bestel- en betaalproces hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit van de door MVMT verkochte producten en of de klantenservice vlot bereikbaar is. Of misschien sta je te popelen om een aantal nuttige tips te delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken.

  MVMT
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MVMT

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MVMT een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MVMT. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MVMT actief?

  MVMT is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MVMT gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.