ErvaringenSite

  Ervaringen My Jewellery

  €€¹Heb jij al eens een ring, horloge, oorbellen, telefoonhoesje of kleding bij My Jewellery aangeschaft? Laat dan hier jouw beoordeling over deze shop achter. bij ErvaringenSite verzamelen wij meningen over allerlei bedrijven, shops en ondernemingen. Zo helpen we elkaar om een beeld te vormen van het aanbod dat ze jou doen.

  Over My Jewellery

  Het creatieve brein achter My Jewellery is Sharon Hilgers. Zij stond o.a. in de halve finale van de Shell liveWIRE awards, werd gevraagd door RTL Boulevard als expert op sieradengebied en is o.a. genomineerd voor Sprout 25, als meest succesvolle ondernemer onder de 25 jaar en de VIVA400 lijst met vrouwelijke onderneemsters. In 5 jaar tijd is deze onderneming uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel met een zeer succesvolle online community. Dagelijks is My Jewellery de inspiratie voor honderdduizenden vrouwen via meer dan 40 fysieke partnerstores en social media. De stijl die je terugziet in de accessoires en andere artikelen is eigenwijs en niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Door de scherpe prijzen, kwalitatief uitstekende items en snel wisselende collectie groeit de populariteit van het merk nog steeds. Bij My Jewellery vind je diverse eigen collecties. Bijvoorbeeld de handmade Gold-lijn met edelstenen, waarin de ringen centraal staan, zijn een begrip geworden. Bekende Belgen zoals Linda de Mol en Wendy van Dijk dragen deze opvallende ringen. De fashion collectie wordt wekelijks met nieuwe items aangevuld, met daarbij veel aandacht voor aparte accenten en materiaalcombinaties. De stainless steel sieraden en horloges maken het mogelijk om eindeloos te mixen en matchen. Ook vind je eigen ontwerpen terug op tassen, kleding en hoesjes voor de mobiele telefoon. Eigen ontwerpen zijn ook terug te vinden op telefoonhoesjes, tassen en kleding.


  Sharon Hilgers van My Jewellery, een van de '25 onder de 25' geselecteerd door Sprout Magazine

  Diensten

  In de webshop is een zeer uitgebreide collectie te vinden verdeeld over verschillende categorieën. Deze zijn: nieuw, sieraden, horloges, accessoires, kleding, schoenen, giftservice. Natuurlijk ontbreekt ook een ‘sale’ categorie niet. Bij de sieraden vind je bijvoorbeeld ook een categorie sieraden met initialen. De kleding die aangeboden wordt is alleen voor dames, voor heren zijn er wel bijzondere horloges te vinden. Mocht je een vraag hebben over het proces van bestellen, uitverkochte items of iets anders dan kun je terecht op de zeer uitgebreide vragen pagina, waar de meest uiteenlopende vragen beantwoord worden.

  Klachten

  Wanneer je vraag, opmerking of klacht niet op de vragen pagina staat, dan kun je via een contactformulier je vraag aan de klantenservice stellen. Deze is iedere werkdag geopend van 09.30 tot 17.30 uur. Wanneer je je vraag binnen deze tijden stelt, dan ontvang je binnen vier uur een antwoord. Voor korte vragen kun je ook terecht op de livechat voor een direct antwoord. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je vraag via

  Klantervaringen en beoordelingen online! Hoe beoordelen klanten van My Jewellery de sieraden en kleding van dit online modemerk? Lees de reviews!

  My Jewellery
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over My Jewellery

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is My Jewellery een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over My Jewellery. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is My Jewellery actief?

  My Jewellery is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van My Jewellery gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.