My Social Book

Alle reviews

My Social Book

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Inktwereld

1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Printwinkel

1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

HEMA

1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

My Social Book

Ben je dol op foto's en wil je graag weten welke mogelijkheden er online zijn om deze af te drukken? Dan zou het aanbod van My Social Book misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over My Social Book te plaatsen. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van My Social Book iets voor hen zou kunnen zijn. Omdat elke review hoe dan ook gepubliceerd wordt, maakt het echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

Over My Social Book
Een tiental jaar geleden wilde Nicolas een geschenk geven aan zijn vriendin. Hiervoor was hij op zoek naar een leuk geschenk, iets wat intiem, zinvol en persoonlijk was. Zijn Facebook-feed gaf hem de inspiratie voor een idee, want hij kwam tot het besef dat hun verhaal samen in de Facebook-archieven staat. Dankzij zijn vaardigheden als ontwikkelaar, maakte hij een algoritme waarmee hij hun gegevens automatisch kon ophalen om chronologisch op Facebook te plaatsen, en afdrukken om ze vervolgens af te geven. Dit was het prille begin! Omdat Nicolas van nature gepassioneerd is door creatieve kunst en ervaren is in het schrijven van codes, ging hij verder met de ontwikkeling van dit project. Zijn droom was om dit voor iedereen toegankelijk te maken, zodat hij EgoBook in het leven riep, een applicatie waarmee je je hele Facebook-feed snel en eenvoudig chronologisch kunt afdrukken. EgoBook evolueerde verder en kreeg zijn nieuwe naam, My Social Book.

Producten en diensten van My Social Book
Op de website van My Social Book kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Fotoboeken, Foto Mozaïeken, Koop Nu en Verwijs een vriendin. De categorie Fotoboeken is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je makkelijker door het aanbod van deze onderneming kunt navigeren. Volgens de informatie op deze site kun je bij My Social Book rekenen op een snelle en eenvoudige opmaak met een uitstekende kwaliteit. Als je in de toekomst op de hoogte wilt blijven van producten en aanbiedingen, kun je je ook aanmelden op de nieuwsbrief van My Social Book. En voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice per e-mail contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor My Social Book
Heb je ooit al één of meerdere bestellingen bij My Social Book geplaatst? En ben je nog op zoek naar een online platform om een bondige, eerlijke review te schrijven? Dan is dit jouw kans! Met een uniek verslag van jouw persoonlijke ervaring kun je andere potentiële klanten een grote dienst bewijzen. Zo kun je hen bijvoorbeeld laten weten hoe jij de bestel- en betaalprocedure hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit van de afgedrukte fotoboeken en in welke mate de klantenservice je helpt als je vragen, opmerkingen of klachten hebt. Laat het ons zeker weten! Tot slot klik je gewoon even hier als je graag wilt weten wat mensen over andere online winkels schrijven.