ErvaringenSite

  Ervaringen My Social Book

  Ben je dol op foto's en wil je graag weten welke mogelijkheden er online zijn om deze af te drukken? Dan zou het aanbod van My Social Book misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over My Social Book te plaatsen. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van My Social Book iets voor hen zou kunnen zijn. Omdat elke review hoe dan ook gepubliceerd wordt, maakt het echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

  Over My Social Book

  Een tiental jaar geleden wilde Nicolas een geschenk geven aan zijn vriendin. Hiervoor was hij op zoek naar een leuk geschenk, iets wat intiem, zinvol en persoonlijk was. Zijn Facebook-feed gaf hem de inspiratie voor een idee, want hij kwam tot het besef dat hun verhaal samen in de Facebook-archieven staat. Dankzij zijn vaardigheden als ontwikkelaar, maakte hij een algoritme waarmee hij hun gegevens automatisch kon ophalen om chronologisch op Facebook te plaatsen, en afdrukken om ze vervolgens af te geven. Dit was het prille begin! Omdat Nicolas van nature gepassioneerd is door creatieve kunst en ervaren is in het schrijven van codes, ging hij verder met de ontwikkeling van dit project. Zijn droom was om dit voor iedereen toegankelijk te maken, zodat hij EgoBook in het leven riep, een applicatie waarmee je je hele Facebook-feed snel en eenvoudig chronologisch kunt afdrukken. EgoBook evolueerde verder en kreeg zijn nieuwe naam, My Social Book.

  buying my dream wardrobe for sping/summer! online shop with me :)

  Producten en diensten van My Social Book

  Op de website van My Social Book kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Fotoboeken, Foto Mozaïeken, Koop Nu en Verwijs een vriendin. De categorie Fotoboeken is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je makkelijker door het aanbod van deze onderneming kunt navigeren. Volgens de informatie op deze site kun je bij My Social Book rekenen op een snelle en eenvoudige opmaak met een uitstekende kwaliteit. Als je in de toekomst op de hoogte wilt blijven van producten en aanbiedingen, kun je je ook aanmelden op de nieuwsbrief van My Social Book. En voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice per e-mail contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor My Social Book

  Heb je ooit al één of meerdere bestellingen bij My Social Book geplaatst? En ben je nog op zoek naar een online platform om een bondige, eerlijke review te schrijven? Dan is dit jouw kans! Met een uniek verslag van jouw persoonlijke ervaring kun je andere potentiële klanten een grote dienst bewijzen. Zo kun je hen bijvoorbeeld laten weten hoe jij de bestel- en betaalprocedure hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit van de afgedrukte fotoboeken en in welke mate de klantenservice je helpt als je vragen, opmerkingen of klachten hebt. Laat het ons zeker weten! Tot slot klik je gewoon even hier als je graag wilt weten wat mensen over andere online winkels schrijven.

  My Social Book
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over My Social Book

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is My Social Book een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over My Social Book. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is My Social Book actief?

  My Social Book is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van My Social Book gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.