ErvaringenSite

    Ervaringen MyXLshop

    We willen graag allemaal producten kopen tegen de laagst mogelijke prijs. Een dealtje scoren vinden we allemaal leuk. Vaak wordt de aankoop van een bepaald product uitgesteld omdat de prijs te hoog is maar gelukkig is er MyXLshop waar je terecht kunt voor goede producten tegen lage prijzen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van MyXLshop je hier op deze pagina.
    Heb je zelf ervaring met MyXLshop laat dan zeker een reactie achter op deze pagina zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten.

    Over MyXLshop

    Van goedkoper producten wordt er vaak gezegd dat ze een minder kwaliteit hebben dan hun duurdere varianten maar dat hoeft niet het geval te zijn en dat bewijst MyXLshop. Op MyXLshop je kwaliteit tegen een lage prijs en met een goede service! MyXLshop stelt hoge kwaliteitseisen, je kan er dan ook vanuit gaan dat de producten in de webshop voldoen aan de eisen die jij als consument stelt. MyXLshop is een Chinees bedrijf en werkt samen met een Nederlandse partner om je de beste service te kunnen geven.


    Een review van MyXLshop!

    Diensten van MyXLshop

    Bij MyXLshop kan je heel wat producten kopen tegen een lagere prijs dan in de gewone winkel. Je vindt er een zeer groot assortiment aan producten die ja online kan bestellen en dan worden die zo snel mogelijk bij je thuis geleverd. Je vindt er Apple Accessoires, Elektronica zoals audio gadgets, camera's en toebehoren, alarmsystemen, gereedschap, Digitale TV Ontvangers, game consoles, E-sigaretten, …; Mobiele telefoons, Sieraden en horloges, tassen, verlichting, verzorgingsproducten, producten voor tijdens het sporten zoals backpacks voor als je gaat kamperen, fietsen en fietstassen, buitenspeelgoed en nog veel meer. Je vindt er ook producten voor je auto en motor en voor binnenhuis en in de tuin zoals decoratie, zaadjes, feestartikelen en nog heel wat meer. Je vindt er dus alles onder 1 adres!

    Vragen of klachten voor MyXLshop

    Heb je vragen of een klacht over MyXLshop? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een contactformulier die je op de website vindt. MyXLshop heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met MyXLshop? Hoe verliep de service? Kreeg je alles snel thuis geleverd? Hoe is de kwaliteit? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van MyXLshop. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om één van de producten van MyXLshop te kopen? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

    MyXLshop
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    3.8
    19% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    2.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    houder voor tom- tom

    bestelling niet tijdig geleverd , bleef continu op wacht op verzending staan.Na contact met de klantendienst (ging vlot via mail) heb ik de reden van de late levering gekregen samen met de vraag of het artikel nageleverd mocht worden.Ik heb hierin toegestemd en heb ondertussen het bestelde product binnen de afgesproken periode ontvangen.Het geleverde product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

    Door: Frans Luyckx15-07-2019
    Alain Gysels19-05-2020

    Heb begin april "coronamateriaal" besteld en dit is nog steeds niet geleverd. Als ik geen navraag ga doen denk ik dat ik er nooit meer iets ga van horen. Bedriegers. Ik vind nergens contactgegevens, hoe kan ik deze bereiken ?

    Holemans Jos05-06-2020

    Ik had al lang de hoop opgegeven en kijk : na zes maanden (!) ontvang ik mijn bestelling ! Dus niet dadelijk panikeren - geduld hebben !!!

    RENE DE WEERT24-07-2020

    Sinds 22 april 2020 bloeddruk meter en saturatie meter besteld bestelling zou verloren gegaan zijn, hoef geen nieuwe bestelling maar geld terug krijg geen antwoord hierover maar een geautomatiseerd antwoord naast de kwestie voor terugbetaling ik hou er niet met op, blijf via contactformulier berichten versturen corona of geen corona kan maar een ding zeggen webshop zou niet mogen openblijven, indien niet kan worden voldaan aan de grieven van de consument grote bende bedriegers

    julien16-10-2020

    ik bestelde begin April een saturatie meter. Op 7/7 meldt me, na aangedrongen te hebben, dat die binnen 5 dagen gaat geleverd worden en geeft men mij een korting voor een volgende aankoop. Er wordt niets geleverd. Vandaag opnieuw bericht , opnieuw na aandringen, dat men wel opnieuw wil bestellen. Ik stel voor om me terug te betalen. Als antwoord krijg ik dat ze een 'regelement' hebben waarin staat dat ze noch leveren, noch terugbetalen omdat er al zoveel tijd over gegaan is. Dit is wel biezonder oneerlijk.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Oximeter

    Heb na 5 maanden mijn bestelling gekregen

    Door: Dua.jan27-08-2020
    Dua.jan27-08-2020

    HEb na 5 maanden mijn bestelling gekregen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Gordijnen voor de wagen

    Op 28 juni besteld...nog steeds niet ontvangen! Na contactformulier reactie dat iets fout was gelopen en nu verzonden werd. Track en trace bijbetaald: niets te traceren! En tot op heden nog niets ontvangen! NOOIT meer! Ik voel me echt bedrogen!!!!!

    Door: Bernadette Ectors12-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    cadeautje

    Jammer dat ik niet minder dan 1 ster kan geven.
    Bestelling in april geplaatst en niets ontvangen. Het pakket is 'verloren' geraakt was hun antwoord nadat ik na lange tijd geïnformeerd had. Op de vraag om mijn geld terug te storten, uiteraard geen antwoord.

    Koop hier niets!

    Door: Ann Stappers30-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Saturatie en bloeddrukmeter

    bedriegers, bedriegers, bedriegers

    Door: RENE DE WEERT24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Saturatiemeter

    Na vier maanden nog steeds niet ontvangen. Firma weigert steeds mij terug te betalen.

    Door: Liliane Wuyts22-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Saturatiemeter

    Besteld op 5 april en nog niets ontvangen.
    Artikels verkopen wanneer ze niet beschikbaar zijn, zou verboden moeten zijn.

    Door: friedel de volder10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ordernummer MYXLBE110717 Webcam

    Ik bestelde een webcam op 06/05 maar heb nog steeds niets ontvangen-Een telefoonnummer om hun klantendienst te bereiken is niet vermeld en op emails naar de klantendienst wordt niet gereageerd.Als ik voor het einde van deze maand mijn geld niet terugkrijg of mijn levering niet ontvang ga ik klacht neerleggen voor oplichting met burgerlijke partijstelling en tevens zal ik de economische inspectie en andere diensten zoals testaankoop verwittigen.Tevens zou ik willen aanraden om dezelfde stappen te ondernemen.

    Door: Maesschalk Etienne16-06-2020
    Leslie Dauw02-07-2020

    Op 20 januari 2020 bestelling geplaatst en betaald voor draagtasje GSM. Nu na bijna 6 maanden nog niets ontvangen. Ook geen enkel bericht gekregen. Onmogelijk om contact te krijgen met deze firma. Gelukkig was het aankoopbedrag niet hoog want geld is volgens mij verloren. Koop nooit iets bij MyXLshop, het zijn bedriegers.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Saturatie en bloeddrukmeter

    Bestelling geplaatst op 21 april na 37 dagen nog steeds niets ontvangen e-mail verkeer niet mogelijk steeds via contactformulier krijg steed een geautomatiseerd antwoord maar geen specifiek antwoord op de gestelde vragen BESLUIT niet bestellen

    Door: RENE DE WEERT11-06-2020
    lievens philippe09-07-2020

    na 4 maand nog niks ontvangen contactformulier ingevuld altijd het zelfde (robot) antwoord OEPS HET KAN IETS LANGER DUREN maar ik kan nergens deze firma bereiken dus mijn conclusie bestel zeker NOOIT bij deze firma bende oplichters

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Stof

    Bij betaald voor track and trace. Besteld op 24 april, nog steeds niets ontvangen. Op 31 mei contactformulier ingevuld.... Geen reaktie

    Door: wendy Blondeel10-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Klimpop

    Bedriegers !!!
    Heb bijbetaald voor track en trace. Kunnen 'volgen' tot in België. Nu onvindbaar !!

    Door: M A10-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    2 ps3 controllers

    Snel in afrekenen maar levertijd is traag als een schildpad .kheb besteld op 17 mei en tot nu is het wachten op Godot. Denk dat ik het nooit zal ontvangen..en service laat te wensen over als het over de levertijd gaat.Ze zeggen steeds dat binnen 5 dagen zal geleverd worden en dit al een week aan een stuk.Dit zal me geen 2de keer overkomen en met excuses moeten ze ook nie afkomen,ik bestel er nooit meer

    Door: Bekaert Wim10-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    bestelling MYXLBE100128

    op 05/04/2020 plaatste ik een bestelling bij myxlshop
    we zijn intussen al 04/06/2020 en tot op heden heb ik mijn pakket nog NIET ontvangen.
    Na meerder mails werd mij beloofd dat de goederen geleverd gingen worden MAAR NEE dus !!
    Op het eerste zicht lijkt het inderdaad een belgische site tot ik bericht kreeg dat de goederen van China moesten komen!! Weinig belgisch aan als je het mij vraagt
    Bij deze wil ik iedereen waarschuwen en nog eens goed na te denken alvorens een order te plaatsen bij my xlshop

    Door: tonny vandamme04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over MyXLshop

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is MyXLshop een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 21 ervaringen geplaatst over MyXLshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 19% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is MyXLshop actief?

    MyXLshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Sport & Outdoor, Electronica, Multimedia & Bladen, Seksshops

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MyXLshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.