ErvaringenSite

  Ervaringen NanaBeebi

  Op zoek naar de juiste kwaliteit babyartikelen zoals luier tassen, luiers of andere accessoires voor uw baby? Is het echt even moeilijk vinden van de juiste spullen? Het zal wat sneller gaan door te neuzen op de site van ErvaringenSite. Bij ErvaringenSite bent u terecht voor reviews die handige informatie kunnen geven over de goede, maar ook de minder goede aspecten van een bedrijf. Ze geeft u informatie over het bedrijf zelf en de aangeboden producten en diensten van het bedrijf, zodat u een beter beeld heeft van dit bedrijf.

  Over NanaBeebi
  NanaBeebi is het merk van een multifunctionele luier rugzak. Het is de naam van een bedrijf dat streeft naar het leveren van goede kwaliteit artikelen voor ouders. NanaBeebi is tot stand gekomen door het bedrijf Baby Plus Bv, uit een gesprek tussen 2 jonge ondernemers, die zelf ook ouders zijn. Het bedrijf leeft mee met de moderne ouders. Het is gevestigd in Nederland en is ook online. Ouders staan bij het bedrijf van NanaBeebi centraal. Het heeft als motto: “het is tijd om het leven een stuk makkelijker te maken”. Dit omdat NanaBeebi handig en snel is voor zowel de vader als de moeder.

  Producten en diensten van NanaBeebi
  Nanabeebi is een luier tas die niet alleen handig is, maar ook hip en trendy. De aangeboden luier tassen hebben een pasvorm, praktische details, een rugzak met isoleervak, een flessen warmhouder, verschoonmatje en een kinderwagenhaken. Bij aankoop van uw luier tas kunt u een keus maken uit de kleuren blauw, grijs en zwart. De tas geeft u een goed overzicht over de vakjes dat zich aan de binnenkant bevinden, waardoor u tijdverspilling door snuffelen vermijdt. De NanaBeebi luier tas is waterafstotend, is licht van gewicht, is gemaakt van stevig materiaal en heeft ook een aparte anti-diefstalvakje, waarin u gerust uw portemonnee, sleutels en telefoon kunt sluiten.

  Complimenten, klachten en tips voor NanaBeebi
  NanaBeebi wenst te voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen en hoopt op 100% klanttevredenheid en wenst de online bestelling van uw NanaBeebi luier tas zo snel als mogelijk te leveren. Het bedrijf verwerkt ook bestellingen die op de zaterdagen en zondagen worden geplaatst. Alle online bestellers ontvangen een Track & Trace code, zodat u een indicatie heeft van wanneer uw bestelling bezorgd wordt. De klantenservice staat tenslotte één maal 24 uur open. Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u de klantenservice contacten op het telefoonnummer 085 060 9319 of een mail verzenden naar info@nanabeebi.com, tussen 09:00 en 17:00 uur. Het is verder ook mogelijk om het bedrijf te contacten via de Facebook Live Chat, waar u persoonlijk met één van de werknemers chat.

  Bent u al bekend met de producten van NanaBeebi? Deel uw ervaring op ErvaringenSite door het schrijven van een review. Laat weten wat u vond van de klantenservice van het bedrijf. Vindt u de luier tas van NanaBeebi handig om te gebruiken? Plaats ook de goede en minder goede punten, complimenten, maar ook klachten. Uw review is een hulpmiddel voor toekomstige klanten, zodat zij weten als ze een goed besluit nemen of juist niet.

  Wilt u nog meer weten over NanaBeebi? Bezoek dan de website van Ervaringsite.be.

  Wix Online Store Tutorial (Create a Professional eCommerce site) - Digital & Physical Items

  NanaBeebi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NanaBeebi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NanaBeebi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over NanaBeebi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NanaBeebi actief?

  NanaBeebi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NanaBeebi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.