ErvaringenSite

  Ervaringen Nanoshi

  Ben je dol op sneakers, maar vind je het niet zo fijn als deze er vuil en onverzorgd uitzien? Dan zou het aanbod van Nanoshi iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen de nodige details geven om voor zichzelf uit te maken of Nanoshi aansluit bij hun eigen wensen en behoeften aansluit. Het maakt trouwens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Nanoshi

  Nanoshi is een Nederlands bedrijf dat zijn inspiratie haalt uit Tokyo, de Japanse hoofdstad waar het leven nooit stilstaat en waar mensen voortdurend onderweg zijn. De oprichters van Nanoshi zijn ingeïnspireerd door het snelle leven in deze stad, wat de basis van hun onderneming vormt. Volgens hen willen de meeste mensen gewoon hun eigen leven leiden en zich geen zorgen maken om details. Een voorbeeld hiervan zijn frisse, nieuwe sneakers, waarvan je waarschijnlijk graag wilt dat ze doorheen de tijd fris blijven. Nanoshi zou zich richten op het leveren van superieure verzorgingsproducten voor sneakers en er zijn voor iedereen die zich allesbehalve zorgen wilt maken over details. Deze onderneming stelt de zorg van jouw sneakers op zich te nemen. Zo zou jij zo lang mogelijk van je sneakers kunnen genieten.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  Producten en diensten van Nanoshi

  Op de homepage van Nanoshi kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, waaronder 'Direct kopen', 'Why', 'Gebruiksaanwijzing', 'Our story' en 'FAQ'. Als je klikt op direct kopen, krijg je meer details over de producten die dit bedrijf aanbiedt en kun je je bestelling onmiddellijk aan je winkelmandje toevoegen. Klik op de knoppen 'Why' of 'Ons verhaal' als je meer wilt weten over de reden waarom de oprichters Nanoshi in het leven hebben geroepen. Verder kun je ook op 'FAQ' klikken om een overzicht van de meest gestelde vragen en de bijhorende antwoorden te bekijken. Volgens de informatie op de website zijn de door Nanoshi verkochte producten onzichtbaar, op waterbasis en sustainable. Heb je na het raadplegen van de informatie op de website nog vragen voor het team van Nanoshi? Dan kun je de klantenservice contacteren door het contactformulier op de website in te vullen.

  Complimenten, klachten en tips voor Nanoshi

  Heb je ooit al een bestelling bij deze online winkel geplaatst? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, bondige review over Nanoshi te schrijven. Je kunt onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de werking van de producten, hoe je het bestelproces hebt ervaren en of je de klantenservice vlot kon contacteren als je vragen of opmerkingen had. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd naar jouw uniek verslag! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Nanoshi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nanoshi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nanoshi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nanoshi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nanoshi actief?

  Nanoshi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nanoshi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.