Nanoshi

Alle reviews

Nanoshi

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Nanoshi

Ben je dol op sneakers, maar vind je het niet zo fijn als deze er vuil en onverzorgd uitzien? Dan zou het aanbod van Nanoshi iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen de nodige details geven om voor zichzelf uit te maken of Nanoshi aansluit bij hun eigen wensen en behoeften aansluit. Het maakt trouwens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Nanoshi
Nanoshi is een Nederlands bedrijf dat zijn inspiratie haalt uit Tokyo, de Japanse hoofdstad waar het leven nooit stilstaat en waar mensen voortdurend onderweg zijn. De oprichters van Nanoshi zijn ingeïnspireerd door het snelle leven in deze stad, wat de basis van hun onderneming vormt. Volgens hen willen de meeste mensen gewoon hun eigen leven leiden en zich geen zorgen maken om details. Een voorbeeld hiervan zijn frisse, nieuwe sneakers, waarvan je waarschijnlijk graag wilt dat ze doorheen de tijd fris blijven. Nanoshi zou zich richten op het leveren van superieure verzorgingsproducten voor sneakers en er zijn voor iedereen die zich allesbehalve zorgen wilt maken over details. Deze onderneming stelt de zorg van jouw sneakers op zich te nemen. Zo zou jij zo lang mogelijk van je sneakers kunnen genieten.

Producten en diensten van Nanoshi
Op de homepage van Nanoshi kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, waaronder 'Direct kopen', 'Why', 'Gebruiksaanwijzing', 'Our story' en 'FAQ'. Als je klikt op direct kopen, krijg je meer details over de producten die dit bedrijf aanbiedt en kun je je bestelling onmiddellijk aan je winkelmandje toevoegen. Klik op de knoppen 'Why' of 'Ons verhaal' als je meer wilt weten over de reden waarom de oprichters Nanoshi in het leven hebben geroepen. Verder kun je ook op 'FAQ' klikken om een overzicht van de meest gestelde vragen en de bijhorende antwoorden te bekijken. Volgens de informatie op de website zijn de door Nanoshi verkochte producten onzichtbaar, op waterbasis en sustainable. Heb je na het raadplegen van de informatie op de website nog vragen voor het team van Nanoshi? Dan kun je de klantenservice contacteren door het contactformulier op de website in te vullen.

Complimenten, klachten en tips voor Nanoshi
Heb je ooit al een bestelling bij deze online winkel geplaatst? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, bondige review over Nanoshi te schrijven. Je kunt onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de werking van de producten, hoe je het bestelproces hebt ervaren en of je de klantenservice vlot kon contacteren als je vragen of opmerkingen had. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd naar jouw uniek verslag! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven.