ErvaringenSite

  Ervaringen Napo Gloves

  Wanneer de winter aanbreekt en de handschoenen weer uit de kast gehaald worden, dan is het een kwestie van tijd tot je weer iemand ziet stunten en stressen om zijn mobiele telefoon op tijd op te nemen. Bij Napo Gloves zeggen ze daar een oplossing voor te hebben. Handschoenen waarmee je touchscreens kunt bedienen. Ben je benieuwd of die ook echt werken? Of die handschoenen ook doen wat ze moeten doen? Zitten de handschoenen van Napo Gloves lekker? Antwoord op deze vragen kun je hier lezen. Met name ervaringen, reviews en ook klachten van andere consumenten zullen interessant zijn om te bekijken aangezien dit onafhankelijke informatie geeft die je van Napo Gloves misschien zelf niet zou krijgen.

  Over Napo Gloves

  Het bedrijf Napo Gloves is opgericht in 2014 en verkoopt handschoenen gemaakt van Nappaleer en touchscreen technologieën. Wanneer u deze handschoenen aanheeft kunt u touchscreens blijven gebruiken van bijvoorbeeld smartphones, tablets, geldautomaten en navigatiesystemen. Ze noemen dit zelf touchscreen compatible. Deze touchscreen technologie is volledig onzichtbaar in het leer verwerkt en dus op het eerste gezicht niet te zien. Nappaleer of nappa is leer dat aan beide kanten dezelfde kleur heeft, ze noemen dit doorgeverfd. Het is leer dat gebruikt wordt door Napo Gloves komt uit Ethiopië en is gemaakt van lams- en schaapshuid. De soepelheid van Nappaleer is een reden dat het veel gebruikt wordt in consumentenproducten waaronder ook handschoenen. Met vele aanbieders op de markt als het gaat om lerenhandschoenen probeert Napo Gloves zich te onderscheiden door hoogstaande kwaliteit van de lerenhandschoen te leveren. Dit in combinatie met technologie, om zo touchscreens met handschoen en al te kunnen bedienen.

  MYSTERY ONLINE CLOTHES SHOPPING CHALLENGE w/The Norris Nuts

  Producten van Napo Gloves

  De touchscreen handdschoenen van Napo Gloves zijn in een aantal categorieën samen te voegen. Heren, dames en auto. De heren- en dameshandschoenen zijn zo ontworpen dat ze de handen warm houden met een zoals ze dat zelf zeggen comfortabele pasvorm. Naast dus de handschoenen voor in de winter, hebben ze ook een lijn gericht op het autorijden. Verschil met de winterhandschoenen zit hem er vooral in dat deze handschoenen geen voering hebben en als het ware als een tweede huid fungeren voor een betere grip. Ook hebben de autohandschoenen meer ventilatie voor meer comfort tijdens het rijden.

  Wanneer je een paar handschoenen bij Napo Gloves besteld geven ze je als service 30 dagen bedenktijd. Vind je het niets dan kun je het product kosteloos terugsturen. Mocht je besluiten om de handschoenen te houden dan geven ze 24 maanden garantie.

  Uw mening over Napo Gloves

  Vaak klinkt een product omschrijving van een leverancier te goed om waar te zijn en voor dat je het product wil kopen zou je eigenlijk het liefst het even willen testen of met je eigen ogen willen bekijken. Vaak gaat dit niet en is het maar wat fijn om van andere mensen te lezen wat zij ervan vinden. Heb jij ervaringen die je wil delen met betrekking to Napo Gloves, laat het ons dan als je blieft hier weten. Door bijvoorbeeld een review te schrijven help je mee aan een compleet beeld te schetsen van dit bedrijf en hoeven we als consument niet alleen af te gaan op wat zij ons vertellen.

  Napo Gloves
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Napo Gloves

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Napo Gloves een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Napo Gloves. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Napo Gloves actief?

  Napo Gloves is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Napo Gloves gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.