ErvaringenSite

  Ervaringen Nisim

  Haaruitval, de ergste nachtmerrie van elke man en vrouw, vooral mannen hebben hier vaker en sneller last van. Producten die haaruitval en haarverlies tegengaan zijn dus in veel gevallen zeer welkom. Veel vrouwen willen langer haar maar dat kan soms enorm lang duren en niemand heeft genoeg geduld om daarop te wachten, gelukkig bestaan er producten die de haargroei doen versnellen. Sommige mensen hebben ook last van hoofdhuidproblemen en ook daar bestaan producten voor. Herken je je in één van deze situaties? Dan kan je bij Nisim terecht voor de oplossing. Lees snel verder en kom te weten wat Nisim voor jou kan betekenen!  

  Wil je weten wat klanten vinden van de producten van Nisim? Dan kan je terecht op ErvaringenSite voor betrouwbare reviews van echte klanten!  

  Over Nisim 
  Nisim is een bedrijf die gespecialiseerd is in haardproducten en heeft haar kantoor gevestigd in Numansdorp, Nederland. Nisim International ontwikkelt en produceert al haar producten in haar eigen fabriek ten noorden van Toronto, Canada. Nisim International is een familiebedrijf dat vooral steunt op de kwaliteit van hun producten en gebruik maakt van mond-tot-mond reclame omdat het geen grote budgetten heeft voor advertentie campagnes zoals grote fabrikanten. Het bedrijf biedt haarproducten aan zoals shampoo tegen haaruitval, haargroei versnellen, haarverlies herstellen, producten tegen hoofdhuidproblemen, sulfaatvrije shampoo, argan olie, styling en verzorgingsproducten en crème om ongewenste haargroei te stoppen. Op de website van Nisim vind je ook een tool om te achterhalen welk product je het best aankoopt in jouw situatie.


  Een review van een van de producten van Nisim

  Diensten van Nisim 
  Wil je je haar een goede en diepe verzorging bieden of haarverlies/ -uitval tegengaan? Dan kunnen de producten van Nisim je verlichting brengen! Nisim beweert dat haar producten de meest effectieve zijn op de markt, dit wordt ondersteun met een klinisch bewezen succesratio van 85.7%. De shampoo van Nisim kan als zelfstandig product worden ingezet tegen haarverlies en heeft dit gegarandeerd binnen een week onder controle. Bij Nisim betaal je geen verzendkosten boven 40 3.95 euro. In Nederland heb je je bestelling tussen de 1 à 3 werkdagen in huis, in België is dat tussen de 3 à 4 werkdagen.  

  Vragen of klachten voor Nisim 
  Wil je nog wat meer advies voor je overgaat tot een aankoop of heb je andere vragen? Dan kan je contact opnemen met de klantendienst van Nisim. Je kan een medewerker bereiken via het online contactformulier op de website of je kan ze een brief sturen. 

  Schrijf ook een review!
  Vertel je ook graag wat jouw ervaring is met een bedrijf en heb je al eens een bestelling geplaatst bij Nisim? Schrijf dan ook een review op ErvaringenSite zodat potentiële klanten weten of de producten van Nisim echt resultaat geven en hoe goed de service is, jij weet toch ook graag wat anderen vinden van een bedrijf voor je er een bestelling plaatst? Op ErvaringenSite vind je nog honderden bedrijven zodat je nooit meer een aankoop hoeft te doen zonder berouwbare reviews! ErvaringenSite, dé reviewsite van Vlaanderen.  

  Nisim
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nisim

  Uw beoordeling