ErvaringenSite

  Ervaringen Nordic Coast Company

  Gaat u binnenkort naar een babyshower en heeft u nog geen cadeau gekocht? Wilt u iets anders dan een standaard cadeau van de winkel op de hoek? Dan kan een zoek tocht op internet vaak mooie resultaten opleveren. Maar als het gaat om spullen voor baby's en kleine kinderen dan wilt u wel zeker van de kwaliteit van de producten zijn. Nordic Coast Company is een Zweeds bedrijf dat via haar webwinkel producten verkoopt gericht op baby's, peuters en kleuters. Maar hoe kunt u als consument van achter uw computer nu controleren of dat wat er vermeld staat op de website van Nordic Coast Company nu ook daadwerkelijk klopt en betrouwbaar is? Hier op ErvaringenSite leest u reviews met daarin ervaringen en meningen van consumenten die u kunnen helpen bij het beantwoorden van deze vragen. Onze site is honderd procent betrouwbaar en geheel objectief, dus met een gerust hart te gebruiken om uw keuzes op te baseren.

  Over Nordic Coast Company

  Het bedrijf Nordic Coast Company is opgericht in 2017 in Zweden. Het biedt een webwinkel voor producten voor kinderkamers en dan met name voor kinderen met de leeftijd tussen de nul en vijf jaar oud. Toen de oprichtster van het bedrijf zelf moeder werd en op zoek ging naar spullen voor haar baby kwam ze er achter dat er heel weinig kwalitatieve, simpele en functionele producten te koop waren. Het meeste aanbod was veel te kinderlijk en overdreven. Dit was voor haar reden genoeg om dit in eigen beheer te gaan doen. De Scandinavische kust is een inspiratie bron die terug te zien is in de gehele collectie. Er wordt veel katoen gebruikt en producten zijn dusdanig ontworpen en getest dat functionaliteit, kwaliteit en design hand in hand gaan.

  buying my DREAM room (online shop with me) room decor haul

  Producten en Diensten Nordic Coast Company

  In de webwinkel van Nordic Coast Company kunt u producten vinden gericht op babies en jongen kinderen. Wat vrijwel meteen opvalt aan de gehele collectie is dat men met name pastel tinten gebruikt heeft. De producten van Nordic Coast Company zijn in groepen verdeeld op de website, zo hebben ze bed-omrandingen, baby dekens, - slaapzakken, baby cadeaus, aankleed- en voedingskussens. Naast de vele functionele producten is er ook speelgoed op de website te vinden, zoals rammelaars en muziekdozen. Nordic Coast Company biedt tevens de mogelijkheid om cadeaus te personaliseren door er namen op te laten zetten. Mocht u geen keuze kunnen maken tussen de verschillende cadeau opties, dan kunt u ook kiezen voor een cadeaubon waarbij de waarde te bepalen is tussen 25 en 150 euro.

  Ervaringen, Mening, tips, klachten Nordic Coast Company

  Wanneer u onlangs iets besteld heeft op de site van Nordic Coast Company dan horen we graag van u wat u hier van vind. Heeft u onlangs iets cadeau gegeven aan iemand via het bedrijf? Dan horen we graag hoe dit traject is gegaan. Was u tevreden met hoe u behandeld werd? Is het bedrijf betrouwbaar in hetgeen ze vermelden op hun site? Wanneer u bekend bent met het bedrijf, dan willen we u vragen om hier alstublieft een review achter te laten. Uw mening en ervaringen die u met ons deelt, zal erg gewaardeerd worden en helpen bij het scheppen van een reëel beeld van Nordic Coast Company. Bij voorbaat willen u bedanken voor de genomen moeite.

  Nordic Coast Company
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nordic Coast Company

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nordic Coast Company een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nordic Coast Company. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nordic Coast Company actief?

  Nordic Coast Company is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nordic Coast Company gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.