ErvaringenSite

  Ervaringen Novokid

  Heeft je kind last van hoofdluizenen ben je op zoek naar een product dat hem of haar van deze jeukende, vervelende beestjes kan afhelpen? Neem dan zeker eens een kijkje bij het aanbod van Novokid. Wie weet zijn de producten van deze onderneming net datgene waarnaar je op zoek bent. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met deze onderneming en er ooit al één of meerdere producten van hebt gekocht. In dat geval zouden wij het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om een informatieve review over Novokid te schrijven. Jouw verslag kan andere mensen helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet bij deze onderneming een bestelling te plaatsen.

  Over Novokid

  Novokid is een dochteronderneming van het Israëlische bedrijf TechCare Corporation. In Nederland wordt het verdeeld door MWMedical B.V. Het bedrijf Novokid biedt een set om hoofdluizen te behandelen. Deze maakt gebruik van een verdampingsmethode van een werkzame stof in de behandelcapsule. Met een verstuiver wordt er een mengsel in de behandelkap geblazen, waardoor de luizen en neten gedood worden. De capsules zijn uitsluitend met natuurlijke producten van plantaardige oorsprong samengesteld. Bovendien bevatten deze ook geen pesticiden en silicium. Het actieve ingrediënt van Novokid zou azijnzuur zijn, dat de luizen en hun aanwezige eitjes doordringt en doodt.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Producten en diensten van Novokid

  Op de website van Novokid heb je de keuze tussen een aantal verschillende aanklikbare categorieën. Zo kun je meer lezen over het herkennen van luizen en neten en de manier waarop Novokid werkt. Je kunt ook rechtstreeks op een knop klikken om te bestellen, om een overzicht van veelgestelde vragen te raadplegen, te kijken in welke fysieke winkels in Nederland Novokid verkocht wordt of om een video met meer uitleg te bekijken. Volgens de informatie op deze website is Novokid een plantaardig product dat geen chemische middelen gebruikt, is de werking van dit product wetenschappelijk bewezen en is het gebruik ervan snel en makkelijk. Als je via de website voor 16.00 uur een bestelling bij Novokid plaatst, zou deze de dag daarop al worden geleverd. Heb je een vraag voor het team van Novokid? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Novokid

  Heeft je kind in een ver of recent verleden al last gehad van luizen en heb je hiervoor een beroep gedaan op Novokid? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven. Dankzij jouw informatie kunnen andere mensen snel en makkelijk beslissen of het aanbod van Novokid aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Zo kun je onze bezoekers laten weten of de producten van dit bedrijf doeltreffend zijn, of bestellingen inderdaad de dag daarna worden geleverd als je voor 16.00 uur bestelt en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Het maakt trouwens helemaal niet uit of je ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Ben je benieuwd wat mensen zoal schrijven over gelijkaardige bedrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  Novokid
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Novokid

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Novokid een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Novokid. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Novokid actief?

  Novokid is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Novokid gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.