ErvaringenSite

  Ervaringen Nuance

  Overweeg je een computerprogramma van dit softwarebedrijf, maar wil je eerst de meningen en ervaringen van consumenten voor jou lezen? Dan zit je hier goed. Op deze pagina kun je recensies als beoordelingen namelijk zowel lezen als schrijven. En wist je trouwens dat reviews toekomstige gebruikers helpt bij de beeldvorming van zowel het product als het bedrijf? Dat maakt het voor mensen mogelijk om een weloverwogen keuze te maken.

  Computer software

  Of je nu een doorgewinterde nerd bent wiens leven draait om computers en programmeren, of een digibeet die gruwelt bij de aanblik van een monitor: we hebben er allemaal mee te maken. Computers zijn in alle vormen en formaten verweven met ons leven. Want vergeet niet, een app voor op je smartphone of tablet is eigenlijk ook software. Dus ook dat ene spelletje waar je zo verslaafd aan bent.

  Een error of complete crash van een computer of laptop is natuurlijk niet de bedoeling

  Minimale eisen

  Nee, dan hebben we het niet zo zeer over systeemeisen, want als die niet voor het ene programma gelden, is er wel een ander programma die daar mee aan komt. Daarnaast draaien de meeste computers tegenwoordig op Microsoft Windows 7 of 10, of iets van gelijke waarde, dus dan zit je doorgaans goed. Maar als klant of gebruiker heb je natuurlijk ook wensen en verwachtingen richting jouw aanschaf. Om te beginnen is het natuurlijk prettig als een programma het gewoon doet en werkt, maar ook betrouwbaar om gaat met alle informatie, eventuele gevoelige data in een veilige omgeving bewerkt kan worden en op het moment dat er problemen zijn, dat er een goede klantenservice achter je staat, die helpt bij het vinden van de oplossing.  Nuance

  Dit internationale softwarebedrijf ontwikkelt programma’s voor zowel bedrijven en particulieren als voor het onderwijs. Doel daarbij is om een intelligenter systeem te creëren door middel van kunstmatige intelligentie en, in sommige gevallen, stemgestuurde interfaces. Officieel heet dat laatste spraaktechnologie. Ze zijn de makers van onder andere Power PDF (converteren, bewerken, delen), Dragon (dicteren zonder noteren dankzij de spraakherkenning), PaperPort (documentbeheer) en OMNI Page (converteren van papieren, PDF en formulieren naar documenten).

  Naast complete programma’s, is het ook mogelijk om enkel upgrades te kopen in de webshop. Aankopen kunnen eenvoudig gedownload worden na betaling, waarna de klant deze zelf kan installeren. Mocht je downloaden niks vinden, is er in sommige gevallen een mogelijkheid tot verzending via de pakketpost.

  Recensies van en voor consumenten

  Maak jij thuis of voor jouw bedrijf gebruik van de producten van deze softwareontwikkelaar? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw mening, beoordeling en ervaring! Ben je tevreden? Scan je echt sneller door de documenten heen en zijn ze daadwerkelijk logischer geordend? Kan het programma je stem goed in teksten vertalen of blijf je je herhalen? Had je technische ondersteuning nodig vanuit de klantenservice? Het antwoord op deze en al die andere vragen waarvan jij denkt dat ze relevant kunnen zijn, kun je kwijt in een review. Dus aarzel niet en help vandaag nog iemand die je niet kent bij het maken van een keuze.

  Nuance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nuance

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nuance een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nuance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nuance actief?

  Nuance is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B, Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nuance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.