O2 Health

Alle reviews

O2 Health

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

O2 Health

Wil je graag weten wat er zoal op de markt verkrijgbaar is om de luchtkwaliteit in je woon- en werkomgeving te verbeteren? Dan zou het aanbod van O2 Health misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Dan zouden we het enorm waarden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een informatieve review over O2 Health te schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming. Zo kunnen ze zelf snel en makkelijk beslissen of dit bedrijf iets voor hen zou kunnen betekenen. 

Over O2 Health
O2 Health is een Nederlandse onderneming die als missie heeft de luchtkwaliteit van je woon- en/of werkomgeving te verbeteren. De hiervoor gebruikte technologieën zouden zorgvuldig geselecteerd en wetenschappelijk ondersteund zijn. Dit bedrijf beschikt over een groot netwerk van artsen en verpleegkundigen die maar al te goed weten welke effecten ongezonde lucht op mensen kunnen hebben. Schonere lucht zou ervoor zorgen dat ziektekiemen minder makkelijk worden verspreid, het aantal aan allergie gerelateerde huidklachten afneemt en dat je langer en dieper slaapt. Volgens O2 Health zou dit voor iedereen van toepassing zijn, maar in het bijzonder voor kinderen en volwassenen die lijden aan allergieën en longaandoeningen. Deze onderneming verkoopt niet alleen, maar verhuurt ook producten. Bovendien heb je ook de keuze om je meetgegevens te laten monitoren en om een waarschuwingssysteem in te stellen.

Producten en diensten van O2 Health
Op de website van O2 Health kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën: oplossingen, merken, nieuws, online winkel en informatie. Je kunt er ook voor kiezen om meer te lezen over luchtmonitoring, luchtbehandeling, pbm (persoonlijke beschermingsmiddelen), hygiëne en de verschillende soorten luchtvervuiling (zoals PM 1/2.5/10, VOC, bacterieën en virussen en stof). Verder is er ook een pagina met een aantal relevante artikelen, die bijvoorbeeld gaan over een ideaal binnenklimaat, koolmonoxide en ionisatie. Ook de werkwijze van O2 Health komt uitvoerig aan bod. Volgens de informatie op deze website kun je veilig online betalen, rekenen op een snelle verzending met track & trace en profiteren van gratis retour binnen de 14 dagen. Heb je een vraag of een opmerking voor het team van O2 Health? Dan kun je het contactformulier op de website invullen en versturen of gebruikmaken van de chatfunctie. 

Complimenten, klachten en tips voor O2 Health
Ben je vertrouwd met de producten en diensten van O2 Health? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven. Het maakt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Zo kun je andere potentiële klanten helpen bepalen of het aanbod van 02 Health aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten en de dienstverlening? Klopt het dat bestellingen binnen de 5 werkdagen worden ontvangen? En kun je rekenen op een correcte, vriendelijke klantenservice als je vragen of opmerkingen hebt? Wij kijken alvast enthousiast uit naar jouw uniek verslag! Ben je benieuwd wat onze bezoekers schrijven over andere bedrijven? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!