ErvaringenSite

  Ervaringen Oakley

  Overweeg jij een aanschaf te doen bij Oakley, maar wil je eerst recensies lezen en meningen horen van consumenten die je voor gingen? Dan ben je hier aan het juiste adres, dankzij als die eerdere klanten die reviews van hun ervaringen hebben geschreven. En als je straks zelf iets kwijt wil over ze, kom dan gerust nog eens terug om die beoordeling achter te laten!

  Investering

  Je ogen zijn kostbare organen en een goede bescherming ervan is geen overbodige luxe. Zeker op de dagen dat de ultraviolette straling van de zon sterk is. Een lange blootstelling hier aan kan op den duur het oog beschadigen en soms zelfs blindheid veroorzaken. Die goede zonnebril beschermt je ogen en geeft ze rust. Soms ben je genoodzaakt tegen de zon in te kijken en dat kan knap vervelend zijn. Maar goed, als je op bijvoorbeeld boogschieten zit en het target wilt raken, of een scherpschutter bent in het leger, heb je niet altijd wat te vinden. Een gepolariseerde lens kan dan bijvoorbeeld een wereld van verschil maken.

  Goed en haarscherp zicht kan een essentieel verschil maken

  Verschillende wensen en eisen

  Die lifestyle sunglasses voor op het terras of bij de dagelijkse dingen kan prima zijn, maar soms wil je gewoon een goede zonnebril. Denk bijvoorbeeld aan voor in de auto, op de motor, in de sneeuw, voor tijdens het golfen of fietsen. Goed zicht kan het verschil betekenen tussen leven en dood. Zeker bij extremere sporten of outdoor activiteiten met veel actie, zoals mountainbiken, BMX, skiën, snowboarden, surfen, skaten of racen en F1. Maar ook bij mindere waaghalzerij, zoals bij een triatlon of met wielrennen, is het fijn als je op je bril kunt vertrouwen. Het zou toch flauw zijn als je die boom of muur te laat ziet of de afslag mist. Daarbij maakt het niet zoveel uit of je professioneel atleet bent of een recreant; het zal hoe dan ook pijnlijk zijn. En wat dacht je van de toeschouwers? Naar een wedstrijd kijken in de sneeuw met de verkeerde zonnebril op je neus is echt geen pretje en soms zelfs pijnlijk.  Oakley

  Dit is een Amerikaans merk voor zonnebrillen waarbij technologie en design samengevoegd worden. Naast hun collectie, is het ook voor consumenten mogelijk om persoonlijke voorkeuren door te voeren en zo een custom zonnebril te kopen die aan al hun wensen voldoet. Daarnaast zijn van sommige modellen zo ontworpen dat de lenzen gemakkelijk door de drager verwisseld kunnen worden. Zo heb je dus meerdere zonnebrillen met één montuur, want de lenzen zijn los te koop. Hun assortiment beslaat naast zonnebrillen voor mannen en vrouwen, ook sportbrillen, kinderbrillen, gewone brillen (voor op sterkte), sportkleding, mutsen, petten, rugtassen en tassen. Tevens hebben ze ook reserveonderdelen op de website staan, dus mocht er iets stuk gaan, zoek dan even de replacement op.

  De webshop van Oakley zelf is overigens volledig in het Engels, in het Vlaams bestellen kan dus niet. Maar mocht dit een dusdanig probleem zijn, is het merk ook bij de betereopticien en outdoorwinkel te verkrijgen.

  Reviews van klanten voor klanten

  Is het mogelijk om alle monturen te laten customizen? Hoe word ik wijs uit al die verschillende soorten lenzen? Wat is Polarized en HDPolarized? Verhoogt dat nou het contrast? Jacket? Switchlock? Welke monturen zijn er voor de verwisselbare glazen? Hoe is de kwaliteit? Zijn hun Snow Goggles nou gewone skibrillen of mis ik een trend? Is hun UV Protection wat? Hoe ervaar je die Thermonuclear waar ze over schrijven? Wat is het verschil tussen al die tinten die je voor de lens kunt kiezen? Hoe zijn hun andere producten? Duurde de bezorging vanuit de USA lang? En dit is maar een greep uit de vragen die in een nieuwe klant kunnen opkomen bij het zien van zoveel keuze. Daarom is het zo fijn als mensen hun ervaring en mening omzetten in een recensie. Misschien knik je nu wel, omdat jij ook ooit op zoek bent geweest naar reviews en beoordelingen voordat je er eentje kocht. Schrijf in dat geval dan gerust een stukje. Zo help je de consumenten na jou.

  Oakley
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Oakley

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Oakley een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Oakley. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Oakley actief?

  Oakley is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oakley gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.