ErvaringenSite

  Ervaringen Oasis Online

  Wat vinden consumenten van oasis.andotherbrands.com? U kunt bij oasis.andotherbrands.com online kleding kopen. Het is goed om te kijken welke mooie kleren er allemaal te verkrijgen zijn op deze site. Natuurlijk kunt u van dit bedrijf ook verschillende reviews en meningen lezen op ErvaringenSite. Als u zelf een beoordeling kunt geven over oasis.andotherbrands.com dan is het natuurlijk goed om deze te delen op ErvaringenSite.

  Over oasis.andotherbrands.com

  Zit u goed? Dan beginnen we! oasis.andotherbrands.com is een eigentijds Brits kledingmerk welke al 20 jaar actief is. Het is mogelijk om met hun mee te vieren en de draagbare catwalk collectie te bekijken. Ze hebben een in-house ontwerp team en een goede groep van fashion specialisten welke alle kleding ontwerpen.
  Houdt u van jurken? Dan zit u goed bij oasis.andotherbrands.com. Ze hebben een mooie collectie van vrouwvriendelijke jurken. De vraag en het probleem wat u aan moet doen vandaag is voorbij. U kunt kiezen uit de mooie collectie kleren van oasis.andotherbrands.com.

  Ook zijn er mooie prints. Denk hierbij aan luxe luipaard prints, exclusieve prints van exotische oorden en ook tal van ander prints op de stoffen.

  Colour you beautiful is een onderdeel om felle kleuren te gebruiken. Er is altijd een kleur welke bij u past.
  De details zijn natuurlijk van groot belang bij de kleren. Het is mooi om een wow moment te maken.
  Het hoofdkantoor van oasis.andotherbrands.com zit in Oost London in de wijk Shoreditch. Er zijn meer dan 300 winkels in Engeland en Ierland, bijna 80 in de rest van de wereld in 19 verschillende landen. Denk hierbij aan landen in Azië, Midden Oosten en ook Rusland.

  Oasis Online Experience

  Diensten van oasis.andotherbrands.com

  oasis.andotherbrands.com maakt vele verschillende kleren. Het is mooi om te zien hoe uitgebreid ze weergegeven worden. Het is mogelijk om die kleren in de online shop te kopen, maar ook in een van de bijna 400 winkels in een van de 19 landen waar oasis.andotherbrands.com actief is.
  Klachten, tips en complimenten over en voor oasis.andotherbrands.com

  Heeft u een klacht of een compliment voor of over oasis.andotherbrands.com? Dan is het goed om uw klacht bij hun bekend te maken (of uw compliment). U kunt de klacht op verschillende manieren indienen. Vervolgens zal uw klacht naar behoren afgewikkeld worden. U krijgt uiteraard een antwoord over hoe uw klacht afgehandeld zal worden.

  Uw mening over oasis.andotherbrands.com

  Bent u bekend met oasis.andotherbrands.com? Dan is het goed dat u uw mening over hun op ErvaringenSite deelt. Kijk naar de mogelijkheden om anderen te helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Kies ervoor om uw stem te laten horen met de hulp van ErvaringenSite. ErvaringenSite is een platform welke de meningen en reviews van consumenten en bedrijven verzamelt over bedrijven en organisaties.

  Al vast bedankt voor het inzenden van uw review over oasis.andotherbrands.com.

  Fashion shoppen bij Oasis. Hoe goed(koop) zijn ze en hoe snel zijn de bestellingen binnen? Lees duizenden ervaringen van klanten die u voor gingen bij Oasis!

  Oasis Online
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.4
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goede kwaliteit, snelle levering.

  De kwaliteit is erg goed hier, en daarom keer ik telkens terug.
  Levering is altijd de dag erna geweest, precies zoals ze beloven dus, maar dat is bij veel andere bedrijven nogal eens anders.

  Wat mij betreft is deze winkel dus zeker een aanrader.

  Door: Lonneke19-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Oasis online

  Ik kende Oasis eigenlijk alleen van de V&D, daar zoek ik deze collectie altijd op. Maar je kunt dus ook op de website bestellen, dat is misschien wel veel makkelijker. Mooie site ook!

  Door: Mathilde06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  mooie spullen, levering kan sneller

  mooie spullen, levering kan sneller

  Door: Pualani18-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Staat nooit zo mooi

  Op de modellen staat alles veel mooier dan op mij. Valt elke keer zo tegen en dat is niet leuk

  Door: ChairavH06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Oasis Online

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Oasis Online een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Oasis Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Oasis Online actief?

  Oasis Online is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oasis Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.