ErvaringenSite

  Ervaringen Olivier Strelli

  Ben je nog op zoek naar stijlvolle kledij voor de moderne man? Kijk eens bij Olivier Strelli, je kan langsgaan in één van de winkels of gewoon van thuis uit de collectie bekijken op de webshop. Wat klanten vinden van de service en het aanbod van Olivier Strelli lees je hier op ErvaringenSite.

  Heb je al ervaring met Olivier Strelli? Laat dan zeker weten hoe die is en wat klanten mogen verwachten van de kwaliteit en het aanbod van Olivier Strelli. Op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing.

  Over Olivier Strelli

  Olivier Strelli is een kledingbedrijf die zowel online als offline actief is maar het is ook het pseudoniem van de ontwerper Nissim Israël. Nissim Israël werd in 1946 geboren in Kinshasa en studeerde textielingenieur in Doornik. In 1974 vestigde hij zich in Brussel waar hij een collectie ontwierp en later een winkel opende. De eerste collectie werd in 1980 in Parijs voorgesteld. Hij ontwierp de uniformen van de voormalige Belgische luchtvaartmaatschappij Sabena en de huidige uniformen van de NMBS. Hij mag ook regelmatig kledij ontwerpen voor de Belgische koninklijke familie en andere bekende personen zoals Birgitte Bardot, Stevie Wonder en de Rolling Stones.


  Voorstelling van de uniformen van de NMBS

  De winkel Olivier Strelli

  Olivier Strelli biedt enkel kleding aan voor mannen. Je vindt er alles voor de moderne man zoals blazers, polo's, shirts, maatpakken, broeken, pulls en cardigans. Je vindt er ook nog accessoires zoals sjaals en mutsen. Olivier Strelli heeft eigen winkels in Gent en Antwerpen en officiële verkopers in Brussel, Sint-Andries, Kapellen en Booischot maar ook in Frankrijk heeft het heel wat winkels.

  Klachten of vragen voor Olivier Strelli

  Heb je vragen of een klacht over Olivier Strelli? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier, e-mail of de telefoon. Je kan ook de verschillende winkels meteen zelf bereiken per e-mail of de telefoon. Olivier Strelli heeft ook een uitgebreide FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Olivier Strelli? Heb je er stijlvolle kleding gevonden? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Olivier Strelli. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Olivier Strelli? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Olivier Strelli
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte klantenservice

  Ik probeer sinds zaterdag 24/11 een bestelling te plaatsen wat telkens mislukt wegens niet vinden van facturatie adres!!!!. Wij zelfs hebben het probleem gevonden nl hun database is niet aangepast. Ik heb hun dat zaterdag laten weten en na 12 mail van hun verstaan ze niet eens het probleem. Ze zijn niet eens in staat om een mail correct te lezen . Indien zij een onlineshop willen beheren zouden ze beter opgeleid personeel nemen en mss eens info vragen aan andere webshops zoals amazon.com, alibaba, bestsale.be ..... Die zijn wel in staat om een bestelling op te nemen en te bezorgen.

  Door: Schoonjans Martine26-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Olivier Strelli

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Olivier Strelli een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Olivier Strelli. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Olivier Strelli actief?

  Olivier Strelli is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Olivier Strelli gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.