ErvaringenSite

  Ervaringen Olympia Sports

  Bent u opzoek naar nieuwe basketbal schoenen en hadden ze niets in uw maat bij de lokale sportzaak? Dan is zoektocht op internet een logische vervolg stap. Maar al snel zult u er achter komen dat het aanbod van sportzaken erg uitgebreid is en moet u uit kijken dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De kans is groot dat u online ook het bedrijf Olympia Sports tegen komt. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf verkoopt sportkleding, -schoenen en -accessoires. Maar voor u als consument is het lastig te beoordelen wat de kwaliteit is van de aangeboden producten. Kunt u het bedrijf vertrouwen in hetgeen ze vermelden op hun website? Hoe zit het met de klantenservice bijvoorbeeld? Hier op ErvaringenSite leest u reviews die u kunnen helpen met het beantwoorden van deze vragen. U leest ervaringen en meningen waarmee u een helder beeld krijgt van wat u van Olympia Sports en haar producten kan verwachten.

  Over Olympia Sports

  Het bedrijf Olympia Sports bestaat sinds 1975 en is opgericht in Portland, Verenigde Staten. Ze hebben meer dan 70 winkels verspreid over de Verenigde Staten, met een vlaggenschipwinkel in Boston. Daarnaast hebben ze een webwinkel waar het complete aanbod te vinden is. Het bedrijf Olympia Sports richt zich op de verkoop van sportkleding en aanverwante artikelen. Men verkoopt bij Olympia Sports enkel en alleen A-merken. Het bedrijf zegt zich te onderscheiden van de concurrentie door haar klant gerichte service en uitgebreide assortiment. Naast shoppen via de webwinkel en het bezoeken van een van de fysieke winkels, biedt Olympia Sports nog een aantal mogelijkheden om producten aan te schaffen. Zo bieden ze de mogelijkheid om telefonisch een bestelling te doen, die je dan op kan halen bij een van de winkels in de buurt zonder uw auto te verlaten. De desbetreffende winkel zorgt dan dat ze buiten op u wachten. Tevens bieden ze de mogelijkheid dat u telefonisch kunt doorgeven welk product u wilt ontvangen en vanuit de dichtstbijzijnde winkel komen ze dit dan bezorgen. Een laatste alternatief als het gaat om winkelen is de zogeheten Sidewalk Shop. Buiten de bestaande winkels zetten ze, als het weer het toe laat, kramen op waar uit zonder dat u naar binnen hoeft te gaan producten kunt kopen.

  ONLINE SHOP at SEPHORA WITH ME! 💸

  Producten en diensten Olympia Sports

  Olympia Sports biedt sportkleding, sportschoenen en sport gerelateerde accessoires aan. Op de website van de keten vindt u het complete aanbod producten. U kunt producten vinden per sport. Zo hebben ze producten met betrekking tot American Football, Voetbal, Golf, Hardlopen, Honkbal, Basketbal en Tennis. Daarnaast hebben ze voor fitness en training een compleet aanbod. In totaal voert Olympia Sports meer dan 30 verschillende A-merken. Er is op de website een aparte pagina geweid aan Fan Shop. Hier kunt u van de verschillende Amerikaanse sportcompetities per team producten vinden. Zo hebben ze bijvoorbeeld MLB, NFL, NBA en NHL-producten, maar ook van de verschillende nationale teams is er kleding, accessoires en petjes te vinden. Wanneer u meer dan vijfenzeventig dollar uitgeeft dan worden de producten gratis bezorgd. Na levering heeft u dertig dagen bedenktijd en kunt u indien gewenst de producten retourneren.

  Ervaringen, mening, review Olympia Sports

  Bent u reeds bekend met het bedrijf Olympia Sport en haar producten? Dan willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten en met ons uw mening en ervaringen te delen over het bedrijf. U stelt namelijk op deze manier anderen in staat om een objectief beeld te krijgen van Olympia Sports. Hoe meer u deelt, hoe duidelijk dit beeld wordt. Alvast dank voor de genomen moeite.

  Olympia Sports
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Olympia Sports

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Olympia Sports een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Olympia Sports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Olympia Sports actief?

  Olympia Sports is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Olympia Sports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.