ErvaringenSite

  Ervaringen On

  Bent u fanatiek hardloper en een aantal keren per week buiten te vinden? Dan zult u als geen ander weten hoe belangrijk goede schoenen zijn tijdens het hardlopen. Er zijn op de markt veel verschillende bedrijven te vinden die claimen de beste schoenen voor u te hebben. Zonder ze daadwerkelijk zelf individueel allemaal uitgeprobeerd te hebben is dit lastig in te schatten. On is een bedrijf dat claimt revolutionaire hardloopschoenen ontwikkeld te hebben. Dit klinkt natuurlijk erg goed, maar hoe is dit te controleren? Hoe zit het met de kwaliteit van de producten? Zijn ze betrouwbaar als het gaat om beweringen op hun website? Hier op ErvaringenSite helpen we u met het verkrijgen van betrouwbare en eerlijk informatie over het bedrijf On. U leest hier reviews met daarin ervaringen en meningen van mensen die u zijn voorgegaan en daadwerkelijk bekend zijn met On. Op basis van wat u hier leest kunt u met een gerust hart uw keuzes maken.

  Over On

  Het bedrijf On is opgericht in 2010 door drie vrienden in Zurich, Zwitserland. Een van de drie is Zwitsers Ironman kampioen Olivier Bernhard en samen met David Allemann en Casper Coppetti hadden ze het idee dat ze een hardloopschoen op de markt wilde brengen die de beleving van het hardlopen zou veranderen. Het begon allemaal met een basisconcept waarbij gezocht werd naar een schoen waarmee men in staat moest zijn om gedempt te landen en stevig af te zetten. Zoals ze het zelf zijn gaan noemen; “running on clouds”. Na verschillende prototypes ontstond de eerste schoen en deze kreeg al snel de ISPO BrandNew Award, een belangrijke prijs voor innovaties binnen de sport. Vanaf toen gingen de ontwikkelingen hard. Vandaag de dag liggen de producten in meer dan 6000 verschillende winkels verspreid over 50 landen en is nog steeds groeiende. On wil zo transparant mogelijk zijn als het gaat om zaken doen en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zowel bij de verpakkingen als de gekozen materialen worden hier bewuste keuze in gemaakt. Het bedrijf biedt de optie om gebruik te maken van Cyclon, een abonnement voor schoenen. Je kunt aangeven na hoeveel maanden je een nieuw paar schoenen wil ontvangen en stuurt vervolgens je oude paar terug voor recycling. Hiermee draag je als klant bij aan een circulaire economie.

  ASMR packing orders, info keperluan online shop

  Producten en diensten On

  On verkoopt diverse sportschoenen en -kleding voor zowel dames als heren. Kijkend naar de website hebben ze deze ingedeeld in hardloopschoenen voor op de weg, schoenen voor trailrunningen wandelschoenen. Als het gaat om kleding hebben ze jassen, shirts en broeken. De schoenen van On zijn voorzien van zogeheten CloudTec en zou de loper het gevoel geven op wolken te lopen. De zolen zijn namelijk dusdanig ontwikkeld dat er demping in meerdere richtingen ontstaat en men in staat is explosief af te zetten. Het aanbod schoenen op de site kan op verschillende manieren doorzocht worden. Naast waar je de schoen voor gaat gebruiken kun je aangeven welke afstanden je van plan bent af te leggen. Ook welke vering, maat en kleur je wil is aan te geven. Schoenen worden verdeeld in diverse type klimaat en of ze wel of niet waterdicht zijn. Daarnaast kun je op prijs en afgifte datum zoeken. Het aanbod is divers en in alle producten is het basisconcept van “running on clouds” terug te zien.

  Ervaringen, klachten, review On

  Bent u bekend met de producten van On? Heeft u misschien een paar schoenen van On in de kast staan? Of heeft u wellicht zelfs een Cyclon abonnement en krijg u periodiek een paar schoenen thuisgestuurd? Indien u een mening over het bedrijf kunt vormen, dan horen we die graag. We willen u dan ook vragen om een review hier op onze site achter te laten met daarin niet alleen uw mening, maar het liefst ook uw ervaringen en wellicht ook klachten met betrekking tot het bedrijf en haar producten. Uw bijdrage hier op onze site helpt mensen bij het vormen van een reëel beeld van het bedrijf en in de keuze om al dan niet producten van hen aan te schaffen. Daarvoor onze dank.

  On
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over On

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is On een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over On. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is On actief?

  On is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van On gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.