OneBlade

Alle reviews

OneBlade

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

OneBlade

In ieder huishouden zijn er wel een paar te vinden; scheermessen. Zowel vrouwen als mannen gebruiken in hun persoonlijke verzorging tegenwoordig scheermessen. Van goedkope wegwerp messen tot de luxere modellen. OneBlade is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van luxe scheermessen met een enkel mes. Wil je graag weten wat de anderen van deze scheermessen vinden? Dan ben je hier bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Je kunt hier honderd procent betrouwbare reviews lezen van mensen die de producten van OneBlade hebben uitgeprobeerd. Hierin kom je zowel positieve als negatieve meningen tegen die je kunnen helpen een volledig beeld te voren bij het bedrijf.

Over OneBlade
Van oorsprong is OneBlade een Amerikaans bedrijf en is opgericht in in 2013 in de staat Texas door Porter Stansberry. Na een vakantie in Italie en een scheerbeurt bij een lokale kapperszaak aldaar, wist Stansberry dat hij een scheermes op de markt wilde brengen die datzelfde comfort en die ervaring aan het publiek kon overbrengen. OneBlade richt zich op de verkoop van exclusieve scheermessen met een enkel scheerblad. Ze hebben het traditionele scheren onder de loep genomen en hebben vanaf een enkel mes een scheermes ontwikkeld met hoogwaardige materialen. Samen met ontwerp bureau Pensa zijn ze uit eindelijk tot het ontwerp gekomen.

Producten & Diensten OneBlade
De scheermessen van OneBlade zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, zilver en zelfs goud. Ontwerp en kwaliteit van de materialen zijn vanaf de oorsprong van het bedrijf twee belangrijke pijlers. Enkel en alleen het mesje zelf hoeft vervangen te worden wanneer men een scheermes van OneBlade aanschaft. Ze hebben drie verschillende type scheermessen, te weten de Core, de Hybrid en de Genesis. De een duurder dan de andere en net weer een ander ontwerp. Het prijsverschil tussen de drie verschillende scheermessen zit hem met name in de verschillen materialen die gebruikt zijn. Alle scheermessen van OneBlade hebben een levenslange garantie en worden te allen tijde in dien nodig omgeruild of gerepareerd. Naast de drie type scheermessen en de losse mesjes biedt OneBlade verschillende scheer gerelateerde producten aan, zoals kwasten, balsem en standaarden voor de scheermessen. De mesjes zelf zijn gemaakt van Japans staal en hebben een platina coating. OneBlade biedt de mogelijkheid om messen periodiek te laten leveren tegen een maandelijkse vergoeding, als een zogenaamd abonnement. Wanneer je bij ze een scheermes besteld dan heb je 60 dagen bedenktijd om deze al dan niet te retourneren.

Ervaringen, meningen en suggesties OneBlade
Heb je thuis in de badkamer een scheermes staan van OneBlade? Of heb je er ooit een besteld en heb je die binnen de 60 dagen om wat voor een reden dan ook teruggestuurd? Dan horen we in beide gevallen graag van je. We willen de mensen vragen die in aanraking zijn gekomen met OneBlade en de producten van OneBlade om hier op onze site een review achter te laten. Daarin lezen we graag jouw ervaringen en mening over het bedrijf en misschien heb je nog wel tips en trucs voor je mede Belg. We en vele bezoekers van onze site zijn je er in ieder geval heel dankbaar voor.