ErvaringenSite

  Ervaringen Oneida

  Ben je op zoek naar een onderneming die zilverwerk verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Oneida. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? Dan zouden we het bijzonder op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige, eerlijke review over jouw ervaring met Oneida te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of ze al dan niet een bestelling zouden plaatsen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Oneida

  Oneida werd gesticht in het noorden van New York. Om de gemeenschap te onderhouden, begonnen de leden met het maken van zilverwerk. Ze werden al snel beroemd, want de kwaliteit van Oneida zou utopisch geweest zijn. Zilver heeft eigenschappen die helpen bacteriën te bestrijden. Voordat er ontsmettingsmiddelen waren, werden gebruiksvoorwerpen zoals lepels, bekers, kandelaars, borden en zelfs tafelgewichten met zilver bekleed om ze hygiënisch te houden. Met de komst van moderne zepen en vaatwassers was echt zilver niet langer nodig. Dit bedrijf gebruikt nu roestvrij staal, maar de naam is blijven hangen, want elk huishoudelijk gebruiksvoorwerp met die beroemde glans is technisch gesproken zilverwerk. Oneida zou een heuse revolutie in de sector veroorzaakt hebben toen het in de jaren 60 roestvrijstalen bestek introduceerde. All-American hard werk, dat was de visie van Oneida in 1848, en 170 jaar later zou dit nog steeds hun missie bepalen.

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  Producten en diensten van Oneida

  Op de website van Oneida heb je de keuze uit de categorieën Flatware, Wine Glasses, Dinnerware en Kitchen Essentials. De eerste categorie is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod zou kunnen navigeren. Los daarvan kun je ook een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven, iets wat vooral handig is als je ongeveer een idee hebt van datgene waarnaar je op zoek bent. Verder kun je ook meer lezen over het verhaal achter dit bedrijf en jezelf inschrijven op de nieuwsbrief van Oneida om in de toekomst niets meer te hoeven missen wat betreft producten en aanbiedingen. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice contacteren door het formulier op de website in te vullen en te versturen.

  Complimenten, klachten en tips voor Oneida

  Heb je ooit al één of meerdere bestellingen bij dit bedrijf geplaatst? Dan is dit jouw kans om op deze pagina een korte, informatieve review te schrijven. Zo kun je andere mogelijke klanten helpen beslissen of het aanbod van Oneida iets voor hen zou kunnen zijn. Hoe zit het met de kwaliteit van de producten? Hoe heb jij als klant de bestel- en betaalprocedure ontvangen? Is de klantenservice vlot bereikbaar? Of wil je graag enkele handige tips met onze bezoekers delen? Laat het ons zeker weten! Tot slot klik je gewoon even hier als je graag wilt weten wat mensen over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Oneida
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Oneida

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Oneida een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Oneida. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Oneida actief?

  Oneida is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oneida gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.