Onlinetennis

Alle reviews

Onlinetennis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Onlinetennis

Hou jij ook zoveel van tennis? Of wil je gewoon een spannend en leuk online spelletje spelen? Bij ErvaringenSite kan je beiden doen! Op onze site geven wij een overzicht van bedrijven in bijvoorbeeld verzekeringen, reizen, eten, kleding en dating, maar ook informatie over verschillende spellen die je online kunt spelen tegen andere spelers. Lees meer over online tenniswedstrijden spelen en bekijk de beoordelingen van anderen. Het lezen van reviews kan je een beter beeld geven wat je van het online sportspel, of andere aangeboden producten, mag verwachten. Heb jij zelf persoonlijk ervaring met een bezoek aan deze website en het spelen van dit online game? Dan hopen we dat je de moeite wilt nemen om jouw persoonlijke review bij ons achter te laten!

Over Onlinetennis
Onlinetennis is een browsergame voor tennismanagers. Browsergames zijn online-games op internet, die volledig in je browser worden gespeeld en waarin je tegen duizenden spelers van over de hele wereld speelt. Deze website is gebouwd door het Duitse bedrijf met de naam Cunningsoft, eigenaar Daniel Mecke, Bartensteiner Weg 31, 22049 Hamburg. De naam 'Cunningsoft' doet al vermoeden dat het spel niet geheel gratis is. En dat zou ons niks verbazen, want de meeste games die je gratis kan spelen zijn niet helemaal gratis. Vaak dien je extra te betalen voor meer speeltijd, extra functies of updates. Het gaat vaak om kleine bedragen (cunning soft), maar als genoeg mensen hier en daar een eurootje overmaken kan dat eind van de maand toch lekker oplopen. De maker van dit spel heeft ook het spel Liga-manager.de online staan. 

Producten en Diensten van Onlinetennis
Als manager van een tennisser dien je je training te doen, tactieken in te stellen en je speler aan te melden voor de verschillende toernooien en kampioenschappen. Je kunt kiezen om het spel tegen een specifieke speler te spelen of tegen onbekenden. Helaas kunnen we verder niet zoveel over het spel zeggen omdat je je op dient te geven als speler voordat je meer informatie krijgt. Maar wat we weten van online spellen als deze is dat dergelijke gratis games in de meeste gevallen niet gratis zijn. Visueel ziet de intro van deze spelletjeswebsite er wel heel leuk uit, dus we hebben hoge verwachtingen. 

Complimenten, Klachten en tips over Onlinetennis
Sinds de komst van de smartphone is er heel veel veranderd in onze samenleving. Online spelletjes spelen is tegenwoordig een heel normaal tijdverdrijf. En daar is natuurlijk ook niks mis mee. Maar toch is een waarschuwing op zijn plaats: Veel online zijn kan verslavend zijn. Ook sommige spelletjes kunnen behoorlijk verslavend zijn. En wanneer deze spellen ook nog eens geld gaan kosten, dan is het drie dubbel uitkijken. Vooralsnog wordt er van onlinetennis gezegd dat het gratis is. Het spel is ook verkrijgbaar in de Google Playstore. Een blik op het forum verteld ons dat het spel al sinds februari 2015 online staat en er niet veel bewiging is. Heb jij dit spel wel eens gespeeld? Graag zouden wij van je horen hoe jij het ervaren hebt. Laat daarom je persoonlijke review bij ons achter! Aanrader of niet doen?