ErvaringenSite

  Ervaringen Onlineverf

  Soms kan je huis of een andere oppervlakte wel een likje verf gebruiken. Dan is het natuurlijk de vraag waar je de beste verf kunt halen. Één winkel die zich helemaal richt op verf is Onlineverf.nl. Maar wat voor kwaliteit muurverf kun je van deze verfwinkel verwachten. Hoelang zal hun behang op de muur blijven zitten? Zullen hun complete verfsets wel alles bevatten dat je nodig hebt? Krijgen hun krabbers al het oude behang wel van je muur? Zullen hun kwasten geleverd worden voor je met de klus wilt beginnen? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is die klantenservice van Onlineverf.nl nou echt? De enige mensen die eerlijke antwoorden op deze vragen hebben zijn de mensen die al eens geverfd hebben met verf en kwasten van Onlineverf.nl. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij over Onlineverf.nl denken. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je meer inzicht geven in Onlineverf.nl voordat je er zelf klant wordt.

  Over Onlineverf.nl

  Onlineverf.nl is een bedrijf dat verf aanbiedt. Op hun website geven ze aan graag jouw verfwinkel om de hoek te willen zijn. De winkel wordt gerund door een enthousiast team van medewerkers dan van maandag t/m zaterdag aanwezig is. Ze hebben al meer dan 35 ervaring is de verfbranche. In die tijd hebben ze meer dan 43000 klanten geholpen met meer dan 85000 bestellingen. Hun assortiment bestaat uit ruim 850 producten. Je kunt er natuurlijk verschillende soorten verf vinden. Ze hebben houtverf, blanke lak, muurverf, grondverf, tegelverf, systeemverf, kunststofverf, kalkverf, primer, metaalverf, schakelverf en nog veel meer. Veel van hun verf is verkrijgbaar in mat, hoogglans of zijdeglans. Natuurlijk heb je wel het één en ander nodig om de verf op je muur aan te brengen. In hun categorie benodigdheden vind je krabbers, verfbakken, complete verfsets, stopverf, afdekolie, handschoenen, schuurpapier, voorstrijk, rollers, kitten, tape, plamuur, kleurenwaaiers enzovoort. Naast verf heeft Onlineverf.nl ook behang. Er is glasweefselbehang en natuurlijk de lijm en het andere gereedschap om het aan te brengen. Kijk ook eens bij hun acties voor leuke kortingen.


  Het schilderen van een muur in 7 stappen.

  Diensten van Onlineverf.nl

  De verf van Onlineverf.nl kan online besteld worden, evenals hun behang en gereedschap. De bezorgservice van Onlineverf.nl zal het blik verf dan netjes naar je opsturen. Op hun website kun je verschillende werkschema’s vinden die je kunnen helpen om een plan van aanpak te maken. Zo weet je waar je aan begint. Verder heeft Onlineverf.nl nog een klantenservice om je bij te staan als er een probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Onlineverf.nl

  Heb je wel eens verf bij Onlineverf.nl besteld? Ook al heb je er alleen een kwastje gekocht, wij willen meer weten over jouw Onlineverf.nl ervaring. Hoe makkelijk was het om behang te kopen via hun website? Was de houtverf wel dekkend genoeg of moest je meer lagen doen dan je eerst dacht? Werd de muurverf bezorgd voor je uiterlijk wilde beginnen met verven? En wat vind je van de klantenservice die Onlineverf.nl biedt als er iets misgaat? Schrijf een review en vertel ons over jouw ervaring met Onlineverf.nl.

  Onlineverf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Onlineverf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Onlineverf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Onlineverf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Onlineverf actief?

  Onlineverf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Onlineverf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.