Origins Natural Resources

Alle reviews

Origins Natural Resources

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
TomTom
6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten
ProbeerNu.nl
11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Origins Natural Resources

‘De natuur heeft kracht!’ luidt een bekend gezegde. Dit is ook vele malen bewezen. Niet alleen in de medische wereld, maar ook in de schoonheids- en verzorgingsbranche vormen planten uit de natuur de basis voor vele producten. Iedereen zou wel een stralende huid willen hebben. Echter is het niet altijd even gemakkelijk om geschikte producten te vinden, of producten waarop jouw huid goed reageert.

Omdat elke huid anders is kan de werking ook verschillen van persoon tot persoon. Origins Natural Resources is een van de bedrijven die getracht heeft een oplossing te brengen hierin, door middel van verzorgingsproducten te verkopen die gebaseerd zijn op producten uit de natuur. Door de reviews van soortgelijke bedrijven te bekijken op onze website kom je erachter wat voor jou kan werken en wat niet.

Over Origins Natural Resources
Origins Natural Resources combineert de kracht van de natuur met de kracht van de wetenschap en vormt hierdoor haar visie op huidverzorging. Het bedrijf bestaat al langer dan 30 jaren en geeft aan dat haar huidproducten zodanig geformuleerd worden dat deze onmiddellijke en langdurige verbeteringen zonder irritatie opleveren. Zij geloven erin om de natuur iets terug te geven en streven ernaar om de impact op de aarde te verminderen.

Producten en diensten van Origins Natural Resources
De producten van Origins Natural Resources zijn gericht op de bevordering van het welzijn van de mens. De formules zijn 100% vegetarisch en zonder stoffen zoals parabenen, minerale olie, paraffine en vaseline. Alvorens de producten gemaakt worden, worden ze eerst onderzocht en getest op zuiverheid, werkzaamheid en veiligheid. Dit proces duurt minstens twee jaren.

Er worden producten verkocht, waaronder serums, lotions, crèmes, scrubs, maskers, make-up en oog en lipverzorging. Daarnaast zijn er ook specifieke producten voor aandoeningen zoals acne, rimpels, droge huid, donkere vlekken, wallen, rode en gevoelige huid. De producten zijn zowel voor vrouwen als voor mannen bestemd.

Een van de meest verkochte producten van Origins Natural Resources is de verlichtende en kalmerende lotion gemaakt van onder andere Reishi, gefermenteerde Chaga, Coprinus paddenstoelen en duindoorn.  Deze lotion vermindert zichtbare roodheid en hydrateert de huid. Een ander product dat vaak verkocht wordt is de vitamine C en Niacinamide oog crème, welke donkere kringen en wallen onder de ogen vermindert. Ook worden fijne en droge lijntjes in het gezicht verzacht.

Mocht je twijfelen over de werking van de producten of heb je persoonlijk advies nodig, dan kunnen er met de deskundigen van Origins zowel 1 op 1 virtuele afspraken gemaakt worden, of je kunt fysiek langsgaan bij een van de shops. 

Complimenten, klachten en tips voor Origins Natural Resources
Heb je al vaker producten van Origins Natural Resources gebruikt? Wat vond je van de kwaliteit? Zijn jouw huidproblemen inderdaad verminderd of verholpen en hoe effectief vond je deze natuurproducten vergeleken met de gebruikelijke chemische producten? Laat een review achter over dit bedrijf, waardoor anderen weten wat zij mogen verwachten. Bespreek hierbij niet alleen de kwaliteit van de producten maar deel jouw mening ook omtrent de vriendelijkheid en klantgerichtheid van de medewerkers.