ErvaringenSite

  Ervaringen Orion

  De onmetelijkheid van de sterren aan de hemel blijft mensen dagelijks verbazen. Wie je ook bent, professional of amateur, niemand weigert ooit om met een telescoop dieper naar de hemel te kijken. En sommige mensen die in hun hart gevangen zitten, beginnen vaak na te denken over het aanschaffen van een telescoop. Maar welke telescoop moet een beginner kopen? En is het de moeite waard om een telescoop te kopen? Hoeveel budget moet ik besteden om een telescoop te kopen? Waar kan ik er een kopen? Nadat je enkele reviews over telescopen bent gaan lezen, heb je een beter zicht over al deze punten.

  Over Orion Telescopes & Binoculars

  Orion is een winkel die sinds 1975 telescopen en verrekijkers verkoopt. Ze zetten zich in om de beste service te bieden tegen concurrerende prijzen. Ze durven zelfs een prijs garantie te geven. Als je binnen 30 dagen na aankoop een winkel vindt die producten verkoopt die goedkoper zijn dan Orion Telescopes & Binoculars, hoef je alleen het bewijs naar hen toe te mailen en je krijgt het verschil terugbetaald.

  Onlineshop: 10 Tipps für mehr Umsatz 1/3 [kleine Shops]

  Producten van Orion

  Zoals je uit de volledige naam kunt afleiden, verkoopt Orion Telescopes & Binoculars nog steeds telescopen en verrekijkers. Dit doen ze voor zowel beginnend, gemiddeld en gevorderd niveau. Naast de verkoop van veld- en sterrenkijkers, verkoopt Orion ook alle ondersteunende apparatuur en benodigdheden zoals mounts, statieven, accessoires en apparatuur voor astrofotografie. Je kunt deze objecten zoeken op categorie, zoals soorten telescopen, verrekijker functies en gebruik. In de astrofotografie categorie kun je ook zoeken op cameratype. En als je hulp nodig hebt bij het maken van je keuze, kun je enkele instructies lezen of contact opnemen met de klantenservice die je graag helpt bij het maken van een keuze op basis van je behoeften.

  Diensten van Orion

  Alle producten van Orion kun je online bestellen en naar je thuis laten opsturen. Ze leveren over bijna heel Europa en het Verenigd Koninkrijk via de officiële webshop. Wil je de apparatuur eens hebben vastgenomen en getest voordat je koopt, dan kun je een van de twee dealers in België een bezoekje brengen. Aan de sterrenwacht Urania in Hove, Antwerpen, vind je Astroshop met de spullen van Orion. Ook in de Cosmodrome in Genk, Limburg is er een winkel waar je de producten kunt kopen.

  Na verkoop van Orion Telescopes & Binoculars

  Als je om wat voor reden dan ook ontevreden bent of als het gekochte artikel niet is zoals verwacht, dan kun je het artikel binnen 30 dagen retourneren voor een volledige terugbetaling mits je aan de voorwaarden voldoet. Dit wil zeggen dat de doos niet is geopend en dus nog steeds verzegeld is. En als het ontvangen product defect is, kun je een vervanging aanvragen. Ook op de wettelijke Belgische garantie van twee jaar kun je rekenen. Je moet Orion dan wel binnen een jaar na ontdekking van een defect op de hoogte brengen. Een laatste belangrijke stap na het aankopen van Orion producten is om een recensie te schrijven over je ervaringen. Leg uit hoe je winkelervaring was om andere potentiële kopers te helpen. Ook kun je delen wat je van de producten en hun kwaliteit vindt.

  Orion
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Orion

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Orion een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Orion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Orion actief?

  Orion is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Orion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.