ErvaringenSite

  Ervaringen Oud Milano

  U kunt uw uiterlijk verbeteren door lichaamsverzorgingsproducten en/of door wat make-up te gebruiken. Maar het vinden van de juiste make-up producten die bij u passen kan best wel een uitdaging zijn. Vooral als u op zoek bent naar natuurlijke producten. Als u echt op zoek bent naar producten, die 100% natuurlijk zijn of naar make-up en lichaamsverzorging producten dan kunt u allereerst een onderzoekje doen op ErvaringenSite. Voordat u een keus maakt, kunt u eerst de reviews lezen van klanten om te kijken wat hun ervaringen waren met dergelijke bedrijven die lichaamsverzorgingsproducten aan de man brengen. Een daarvan is Oud Milano. Door de ervaringen te lezen, kunt u nagaan als het bedrijf producten levert naar uw wensen. Het lezen van de reviews helpt u om een werkelijk beeld te vormen over de producten die deze bedrijven aan de klanten bieden.

  Over Oud Milano
  Oud Milano is een Italiaans merk van cosmetica, make-up en huidverzorgingsproducten. Oud Milano heeft haar eerste winkel geopend in Milaan. Milaan is de hoofdstad van Lombardije en de belangrijkste stad van Noord-Italië. De stad zelf heeft ongeveer 1,3 miljoen inwoners. Naast de winkel in Milaan zijn er ook filialen gevestigd in Koeweit, Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië. Het ligt in de bedoeling om naast de vestigingen in het Midden-Oosten ook in Europa enkele winkels te openen binnen vijf jaren. Vivien Charrey is de GM van Oud Milano in Italië.

  Producten en diensten van Oud Milano
  De producten van Oud Milano omvatten lichaamsreinigingsproducten en verzorgingsartikelen, zoals natuurlijke oliën gemaakt op natuurlijke basis, en verder make-up en parfums. Ook producten voor de verzorging van de ogen voor in de middag en de avond. Net als de accessoires voor verzorgen van het gezicht waaronder sponsjes of borstels. Ze hebben ook verschillende waarde sets beschikbaar en wierook in verschillende geuren. Het assortiment van Oud Milano bestaat verder uit diverse tassen.

  Verzending, betaling & klachten bij Oud Milano
  Het proces van verzending bij Oud Milano duurt 2 tot 3 dagen. Oud Milano vervangt elk defect product als u de klantenservice op de hoogte stelt enhet product binnen 15 dagen wordt teruggestuurd. Alle terugbetalingen worden verwerkt via de oorspronkelijke betalingswijze. U kunt contact opnemen met hun klantenservice om uw retourzending of terugbetaling af te stemmen. Bij Oud Milano kunt u betalen met onder andere visa en Master Card. U kunt met hun klantenservice in contact treden per e-mail op cs@oudmilano.com.

  Complimenten en tips voor Oud Milano
  Wat vindt u van de producten van oudmilano.com? Heeft u hun make-up en lichaamsverzorging producten al besteld? Is hun make-up van goede kwaliteit? Zou u de producten, die u gekocht heeft bij Oud Milano, blijven bestellen? Zou u die ook aanraden aan anderen? Bent u tevreden over de levering? Wat vindt u van hun betaalmethoden? Deel uw ervaring over de producten van oudmilano.com met anderen op onze site. Vertelt u ons wat ze allemaal goed doen, maar ook waar er veranderingen kunnen plaatsvinden.

  Wilt u meer weten over oudmilano.com, haar producten en dienstverlening? Neem dan een kijkje in de reviews op ervaringensite.be.

  ONLINE SHOP AUFBAUEN - Die 5 wichtigsten Fragen zum Geld verdienen mit einem Onlineshop

  Oud Milano
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Oud Milano

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Oud Milano een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Oud Milano. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Oud Milano actief?

  Oud Milano is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oud Milano gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.